Fare...

Offff çok geçmiş olsun bekarken annemle yaşadık aynı durumu ben teyzeme taşınmıştım o derece .İlaçlamacı tuttuk her türlü yem ,kapan vs herşey aldık fakat sonuç nafile .tek çözüm raid in ilaçları var turuncu kapsüllü eczanelerde satılıyor ondan almıştık ölüsünü bile görmüyorsunuz deliğinde kuruyarak ölüyor kokuda yapmıyor.Ve evin köşelerine dökerken eldiven takın onlar çok zeki hayvanlar

sana en zararsız yontemı soyluyorum canım 2 kasık toz sekere alçı al karıştır ve onun gezdıgını dusundugun kıyıya köşeye dök bol bol dök yapışkandada arkadasların dedgı gıbı feci şekilde ölmeyip bağırıyolar eşinde o anda evde olmazsa zorlanırsın.bu yontemı ıs yerımde hep yapıyoruz gayet basarılı bı cozum

Alçıyla kapatacağız bu akşam tüm delikleri, şeker de katalım madem. Şekerin kerameti nedir acaba

Bu ilaca bir bakayım, teşekkürler.

Ben de haftasonu gideceğim, yarın iş var o yüzden bu gece de evdeyim. Fare dışkısına maalesef evin salonunda bile rastladık.

Bekarken mutfağa fındık faresi girmişti. Ordan da salona. Kapıları falan altları bantladık hep.
Yani fare diye umursamıyoruz ama akıllı hayvanlar.
Annem onu yakalamak için kapana ne fındıklar ne cevizler ne peynirler yerleştirdi.
Ama yok inat etti salonda kaldı belki 1 hafta. Kardeşim adını biricik koydu düşünün o derece.
en sonunda mutfağa ve salona su dolu kovalar bıraktı ve o şekilde yakaladık.
Hayvan siz çıkın ben oturacağım diyecekti nerdeyse

Bekarken mutfağa fındık faresi girmişti. Oradan da salona. Kapıları falan altları bantladık hep.
Yani fare diye umursamıyoruz ama akıllı hayvanlar.
Annem onu yakalamak için kapana ne fındıklar ne cevizler ne peynirler yerleştirdi.
Ama yok inat etti salonda kaldı belki 1 hafta. Kardeşim adını biricik koydu düşünün o derece.
en sonunda mutfağa ve salona su dolu kovalar bıraktı ve o şekilde yakaladık.
Hayvan siz çıkın ben oturacağım diyecekti nerdeyse

Ayy çok korkunç.. Bir an önce yakalarsınız inşallah. Ben heralde duramazdım o evde fare varken.

Fare zehirli yiyip gidip ölecek bu kez olduğu yer belli değil kokar kurtlanır ev.Gider kimbilir nerede olur.fena yani.Kapan en iyisi.bant kötü hayvana eziyet yazik

Alçıyla kapatacağız bu akşam tüm delikleri, şeker de katalım madem. Şekerin kerameti nedir acaba
canım kapatılacak yerlere degıl hamılesın ya fare zehırı solumak sana zarar verırır o anlamda soyledım ben alcı ve sekerı ki kesın cozum
ama siz zatend elikleri kapatıyorsanız onları kapattıgın alcıya seker karıstırma sekerı ve alcıyı ayrı bı kapta toz olarak karıstır ve mıutfagının koselerıne dok onu yerde 15-20 dk da ölüyor zaten

Hımmmm hayvan onu yiyor yani, anlayamamıştım ilk olarak. O zaman az miktarda karıştıralım da ufak ufak köşelere yerleştirelim.

Teşekkürler

Fare zehirli yiyip gidip ölecek bu kez olduğu yer belli değil kokar kurtlanır ev.Gider kimbilir nerede olur.fena yani.Kapan en iyisi.bant kötü hayvana eziyet yazik

Yapıştırıcı almış eşim, deneyeceğiz bu gece artık. Eğer yakalayamazsak zehir kullanmak zorunda kalacağız ne yapalım. O zaman da evde bulunmam zaten, zehirler temizlendikten sonra bi de temizlikçi çağıracağım öyle gireceğim eve. İnşallah yapışır da gerek kalmaz zehire falan.

Not: Yazık zaten ben dayanamam hayvan eziyet çeksin, banttan kurtarıp öyle atacağız konteynra

Hımmmm hayvan onu yiyor yani, anlayamamıştım ilk olarak. O zaman az miktarda karıştıralım da ufak ufak köşelere yerleştirelim.

Teşekkürler
evet onu yıyor afeedersınız ama bagırsaklarında o alcı donuyor ve sonrası malüm.aama sıze zarar vermemıs oluyor fare zehırı

dün gece de bizim evde çıktı ,
onuncu kat çok garip fare değiş canavardı diyor eşim,
nasıl çıktı onca katı nerden geldi,
işten çıkıp mutfağı çamaşır suyu ile alt üst edeceğim maalesef
fareyi dün gece mutfak balkonun akovalamış eşim,
ben hala görmedim
umarım balkondaki giderden defolur da gidr, sanıırm da ordan geldi ebe, heryere psiliğini bırkamış , çok kötü ya, mutfak dolabındaki bulaşık ekdivenimi falan parçalamış, daha nerelere soktu o pis burnunu acaba, evle yüzleşmek istemiyorum
çıkışta yeni eldiven çamaşır suyu vs alıp evin yolunu tutacam,
çalışan bayan için çok zor işten eve gidip bu denli bi temizlik yapmak(((

siz de hamileymişsiniz , sizin içimn de çok zor olsa gerek, temzilik yapmanız imkanszı bence çamaşır suyu solumanız zararlı olur,
iş eşinize düşüyor,
dikkat edin bence.

Fırın altındaki çekmeceli ya bizim evde ordan da pisliği ve çişi çıktı maalesef. Oraya da bir bakın derim. Koca kilerde dolaplara girmemiş tezgah altı ve fırın altına girmiş, yangın merdiveni ve salondaki kalorifer borusunun orda pisliklerini bulduk. Gerçi tekfare mi bilemiyoruz hala. İnşallah sizin evdeki gitmiştir, inşallah bizimki de kaçmıştır, açıklıkları kapatınca gelemez.

Kap kacağa da elimi sürmeyi düşünmüyorum ya eşim temizleyecek ya da temizlikçi çağıracağım. Hamile olmasam temizlerim tabi ama kendimden değil bebeğimden korkuyorum.

Canim fare lokumu var benim arkadasimgil onunla kurtuldular.Amcamlarda da vardi aile seklinde ama yapiskan hic ise yaramiyor.Cok dikkatli olmalisin baktiniz olmuyor imkaniniz varsa tasinin bence bebek olunca cok daha tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…