Yapışkan almaaa Üzerine yapışıyo bağırıyo bağırıyo ölmüyor Vurup öldürmeniz gerek Tam bir vahşet Fare de olsa yazık hayvanazehir koyun kıyıya köşeye evde bebek çocuk yoksa Zehiri bi parça sucuğun üzerine koyun onu yemeye gelir
Canım kilerin kapısının esigine boydan boya karton yapıştır hafif eni kalın olsun. .üstüne fare yapiskanini boydan boya gezdir.ustunede kasar peyniri koy 2 saate kalmaz yapışır. .
Yapışkan almaaa Üzerine yapışıyo bağırıyo bağırıyo ölmüyor Vurup öldürmeniz gerek Tam bir vahşet Fare de olsa yazık hayvanazehir koyun kıyıya köşeye evde bebek çocuk yoksa Zehiri bi parça sucuğun üzerine koyun onu yemeye gelir
Ama yazık can çekişiyor yaa günahtırCanım kartona yapışan fareyi kartonla birlikte alıp cop konteynirina atsınlar. .ya kendi çıkar yada kedi yer..yapacak birsey yok..
Okuyunca yasadim resmen su hayattaki en buyuk korkum bir fareyle karsilasmak olmekten bile o kadar korkmam insallah esin yakalar sen hic gormezsin
Off en tiksindigim hayvan ya sabah sabah böööğk midem kalktı.
En etkilisi fare zehri ama sen de hamilesin bilemedim şimdi.yapışkanlı şeyler hayvana çok aci çektiriyor ciyak çiyak bagirttiriyor onu tavsiye etmem.
Peki bir kac gün evden gidip bi yakıniniz da kalıp evi ilaçlatsaniz.
Ben olsam yapışkanı denemezdim.tamam her sekilde hayvan öldürüluyor ancak bir acı çekerek öldürmek var bir de acı vermeden.Şu yapışkanları bi deneyeceğim, ama yapışkanla çözülmezse fare zehrine geçeceğiz artık.
Fare zehri varken belki kayınvalidemde kalırım, aksi gibi annemler de yoklar.
Ben korkmuyorum, aslında bana nasıl bir zarar verebilir ki? Sadece çok fena tiksiniyorum mutfağımda olduğunu düşününce. Eşim zaten yakalar, işte teknik hamleler yapmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?