'Fare suratlı, yılan' diyen veliye dava

yolun yarısını yeni geçtim kızlar ama ruhum genç herhalde öyle görmüşsünüz, sağolun
bildirim almayınca görmedim cevabını hoş bildirimleri bile tam takip edebildiğimi sanmıyorum

yani yolun yarısıda kime göre neye göre yani ben 50 anladım mesela

ogretmen ogluna kotu davranmıs napmıs kı onu yazmamıslar ???
Yaa evettt bizde ilk defa ogretmen sikintisi cektik o yuzden sasirdm tabikide ogretmene hic oyle bir muhabbete girmedik ama cocugu soz konusu olunca insan cigrindan cikabilir

Meslektaşımı tebrik ediyorum.
Böyle terbiyesizleri mahkemelerde süründürmeli sonuna kadar.
Diğerlerine ibret olsun!

Kadın mahalle ağzıyla konuşmuş
hiç iş hayatında bulunmamış herhalde , yanlış tabi aklına esdiği gibi konuşamaz , birde oğluymuş
tepelerine çıkartıyorlar sonra yaşlandıklarındada bizzat oğulları tarafındanda buna benzer kadınlar dayak yiyor

Bende kin tutmak diye bisey olmadigindan sonradan unuturdum kesin.Sukur velilerimle hic yasamadim boyle birsey.

Öğretmeni mi değişti? Benim 2lerin hiçbir şeyden korkusu yok maşallah

Of course, my lovely bibi
Bizim kiz yeni okula gecti benim kiz biraz uysal ve duygusal sanirim.Hergun okuldan sikayetle geliyor arkadaslarida cok zarar veriyor ne yapacagimi bilemedim.Ogretmende biraz sey yani ne bileyim ben sana yazarm ozelden bir ara

Bizim kiz yeni okula gecti benim kiz biraz uysal ve duygusal sanirim.Hergun okuldan sikayetle geliyor arkadaslarida cok zarar veriyor ne yapacagimi bilemedim.Ogretmende biraz sey yani ne bileyim ben sana yazarm ozelden bir ara
Uysal ve çabuk kaynaşamayan çocuklarda olabiliyor canım bu tür şeyler ama yaşları daha ufak aralarına kabul etmeleri daha kolay olurdu bence.. Öğretmenden kaynaklı da olabilir dediğin gibi..

Uysal ve çabuk kaynaşamayan çocuklarda olabiliyor canım bu tür şeyler ama yaşları daha ufak aralarına kabul etmeleri daha kolay olurdu bence.. Öğretmenden kaynaklı da olabilir dediğin gibi..
Kiz cok vahşiii cocuklar beni bile paralayacaklar
Ama zor tabiii ogretmen olmakta ogrenci olmakta
Ogretmenimmm
Benim kiz 6.5 yasinda 2 sinif ufak geliyor heralde siniftakilere
Findik kurdumm

Kiz cok vahşiii cocuklar beni bile paralayacaklar
Ama zor tabiii ogretmen olmakta ogrenci olmakta
Ogretmenimmm
Benim kiz 6.5 yasinda 2 sinif ufak geliyor heralde siniftakilere
Findik kurdumm
Bak onda haklı olabilirsin, benim de 2lerde minicik bir öğrencim var (laf aramızda daha bir seviyorum onu, diğerleri görmeden yanaklarını sıkıveriyorum ) Sınıf genel olarak onun ufak olduğunun farkında, çocuk ne dese onu kimse takmıyor, sen bilmezsin tavırları falan.. Muhtemel yaşının da etkisi vardır senin cimcimenin.. Yanaklarından sıkıyorum onun da

ayy çok kötü konuşmuş ama 4 yıl da yazık dedim insanın ömründen gidiyor neticede
para cezası olsaymış bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…