• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Fare suratlı, yılan' diyen veliye dava

yolun yarısını yeni geçtim kızlar:cry::cry: ama ruhum genç herhalde öyle görmüşsünüz, sağolun:KK5::KK48:
bildirim almayınca görmedim cevabını hoş bildirimleri bile tam takip edebildiğimi sanmıyorum :KK45:

yani yolun yarısıda kime göre neye göre :cool:yani ben 50 anladım mesela:KK53::KK48:

Meslektaşımı tebrik ediyorum.
Böyle terbiyesizleri mahkemelerde süründürmeli sonuna kadar.
Diğerlerine ibret olsun!

Kadın mahalle ağzıyla konuşmuş
hiç iş hayatında bulunmamış herhalde , yanlış tabi aklına esdiği gibi konuşamaz , birde oğluymuş
tepelerine çıkartıyorlar sonra yaşlandıklarındada bizzat oğulları tarafındanda buna benzer kadınlar dayak yiyor

Bende kin tutmak diye bisey olmadigindan sonradan unuturdum kesin.Sukur velilerimle hic yasamadim boyle birsey.

Öğretmeni mi değişti? Benim 2lerin hiçbir şeyden korkusu yok maşallah :p

Of course, my lovely bibi:KK8:
Bizim kiz yeni okula gecti benim kiz biraz uysal ve duygusal sanirim.Hergun okuldan sikayetle geliyor arkadaslarida cok zarar veriyor ne yapacagimi bilemedim.Ogretmende biraz sey yani ne bileyim ben sana yazarm ozelden bir ara

Bizim kiz yeni okula gecti benim kiz biraz uysal ve duygusal sanirim.Hergun okuldan sikayetle geliyor arkadaslarida cok zarar veriyor ne yapacagimi bilemedim.Ogretmende biraz sey yani ne bileyim ben sana yazarm ozelden bir ara
Uysal ve çabuk kaynaşamayan çocuklarda olabiliyor canım bu tür şeyler ama yaşları daha ufak aralarına kabul etmeleri daha kolay olurdu bence.. Öğretmenden kaynaklı da olabilir dediğin gibi..

Uysal ve çabuk kaynaşamayan çocuklarda olabiliyor canım bu tür şeyler ama yaşları daha ufak aralarına kabul etmeleri daha kolay olurdu bence.. Öğretmenden kaynaklı da olabilir dediğin gibi..
Kiz cok vahşiii cocuklar beni bile paralayacaklar:KK70::KK70::KK70:
Ama zor tabiii ogretmen olmakta ogrenci olmakta
Ogretmenimmm:KK72:
Benim kiz 6.5 yasinda 2 sinif ufak geliyor heralde siniftakilere
Findik kurdumm

Kiz cok vahşiii cocuklar beni bile paralayacaklar:KK70::KK70::KK70:
Ama zor tabiii ogretmen olmakta ogrenci olmakta
Ogretmenimmm:KK72:
Benim kiz 6.5 yasinda 2 sinif ufak geliyor heralde siniftakilere
Findik kurdumm
Bak onda haklı olabilirsin, benim de 2lerde minicik bir öğrencim var (laf aramızda daha bir seviyorum onu, diğerleri görmeden yanaklarını sıkıveriyorum :P ) Sınıf genel olarak onun ufak olduğunun farkında, çocuk ne dese onu kimse takmıyor, sen bilmezsin tavırları falan.. Muhtemel yaşının da etkisi vardır senin cimcimenin.. Yanaklarından sıkıyorum onun da :KK68:

ayy çok kötü konuşmuş ama 4 yıl da yazık dedim insanın ömründen gidiyor neticede:(
para cezası olsaymış bari..

Back