Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aplaaaabundan sonra bana abla deyinşaka şaka sakın demeyin
![]()
bildirim almayınca görmedim cevabını hoş bildirimleri bile tam takip edebildiğimi sanmıyorumyolun yarısını yeni geçtim kızlarama ruhum genç herhalde öyle görmüşsünüz, sağolun
![]()
Yaa evettt bizde ilk defa ogretmen sikintisi cektik o yuzden sasirdm tabikide ogretmene hic oyle bir muhabbete girmedik ama cocugu soz konusu olunca insan cigrindan cikabilirogretmen ogluna kotu davranmıs napmıs kı onu yazmamıslar ???
İçimin yağları eridi. Hakediyorlar böylesini..
Evet canım, İngilizce öğretmeniyim ben de..Kuzum sende egitimciydin degil mi
Cok zor yaa benim kizim 2. Sinifta 2.5 yasinda basladi egitime ilk defa bu sene ogretmenimden korkuyorm diyor.Evet canım, İngilizce öğretmeniyim ben de..
Oooo Can we met?Evet canım, İngilizce öğretmeniyim ben de..
Öğretmeni mi değişti? Benim 2lerin hiçbir şeyden korkusu yok maşallahCok zor yaa benim kizim 2. Sinifta 2.5 yasinda basladi egitime ilk defa bu sene ogretmenimden korkuyorm diyor.
Of course, my lovely bibiOooo Can we met?google çeviri sağolsun
![]()
Bizim kiz yeni okula gecti benim kiz biraz uysal ve duygusal sanirim.Hergun okuldan sikayetle geliyor arkadaslarida cok zarar veriyor ne yapacagimi bilemedim.Ogretmende biraz sey yani ne bileyim ben sana yazarm ozelden bir araÖğretmeni mi değişti? Benim 2lerin hiçbir şeyden korkusu yok maşallah
Of course, my lovely bibi![]()
Uysal ve çabuk kaynaşamayan çocuklarda olabiliyor canım bu tür şeyler ama yaşları daha ufak aralarına kabul etmeleri daha kolay olurdu bence.. Öğretmenden kaynaklı da olabilir dediğin gibi..Bizim kiz yeni okula gecti benim kiz biraz uysal ve duygusal sanirim.Hergun okuldan sikayetle geliyor arkadaslarida cok zarar veriyor ne yapacagimi bilemedim.Ogretmende biraz sey yani ne bileyim ben sana yazarm ozelden bir ara
Kiz cok vahşiii cocuklar beni bile paralayacaklarUysal ve çabuk kaynaşamayan çocuklarda olabiliyor canım bu tür şeyler ama yaşları daha ufak aralarına kabul etmeleri daha kolay olurdu bence.. Öğretmenden kaynaklı da olabilir dediğin gibi..
Bak onda haklı olabilirsin, benim de 2lerde minicik bir öğrencim var (laf aramızda daha bir seviyorum onu, diğerleri görmeden yanaklarını sıkıveriyorumKiz cok vahşiii cocuklar beni bile paralayacaklar
Ama zor tabiii ogretmen olmakta ogrenci olmakta
Ogretmenimmm
Benim kiz 6.5 yasinda 2 sinif ufak geliyor heralde siniftakilere
Findik kurdumm
tikka senin profil fotoğrafın ne öyle tahmin ettiğim şeymiEvet canım, İngilizce öğretmeniyim ben de..