-
- Konu Sahibi streshanim
Pozitif olmaya çalışırım ama hayata bakış tarzim budurNe kadar da bir dersen altı ayda 1 derim çünkü bosancak mısınız devam mi edeceksiniz araya kim gircek kim giremicek bi bakmak lazım boşa gider yoksa aldiklarin hatta giyemediklerin bile olur tecrübe ile sabit
Gerçekten mukemmelmis . Ama bir sütyen de 4.500 TLPentiden dediğin gibi bazen aşırı uygun şeyler yakalıyorum.
Bazen de şımarmak için iyi markalara kaçıyorum. agent provocateur diye bi marka var. Biraz tuzlu ama kullanmadıysanız kesinlikle deneyin derim kızlar
Neler alıyorsunuz mesela n11 den.fikir olsunBenim bi sandık dolusu var valla benim adam çok seviyo aliexpresten almıştık baya bi koli falan bide n11den uyguna buluyorum hep
Valla en son aldığım şeyi söylesem ban yerim muhtemelenNeler alıyorsunuz mesela n11 den.fikir olsun
Oo siz aşmışsınızValla en son aldığım şeyi söylesem ban yerim muhtemelenoyuncak falan aldık eşim beni izlesin diye, onun harici jartiyer vücut çorabı çamaşır ne varsa topluyoruz
Ay sorma bende o moddayım şuan yakıştırmıyorum giydiklerimi hiç bide yapmıyoruz zaten korkumuzdan yine de takılıyoruz öyle yüzeysel, ama yine de fit zamanlarımı özledim şimdiden bir an önce ateşli gecelerimize dönelim istiyorumOo siz aşmışsınızacaba biz o kıvama gelir miyiz..jartiyer giydim.vücut çorabı da giycem bi ara doğurayım da 40 ım çıksında zayıflayayım da
Sorma bize de ilk 3 ay dr yasakladı son 3 ay da yasakladı korona korkusuna zaten ayrı yatıyoruz öpüşme bile yok.Bebekten sonra ateşli günlerimiz olacak mı acabaaaAy sorma bende o moddayım şuan yakıştırmıyorum giydiklerimi hiç bide yapmıyoruz zaten korkumuzdan yine de takılıyoruz öyle yüzeysel, ama yine de fit zamanlarımı özledim şimdiden bir an önce ateşli gecelerimize dönelim istiyorum
Olur olur onu uyutup her türlü vakit buluruz özledim eşimi böyle de yazık bize onlar her türlü zevk alıyoSorma bize de ilk 3 ay dr yasakladı son 3 ay da yasakladı korona korkusuna zaten ayrı yatıyoruz öpüşme bile yok.Bebekten sonra ateşli günlerimiz olacak mı acabaaa
Nasıl yani onlar her türlü zevk alıyoOlur olur onu uyutup her türlü vakit buluruz özledim eşimi böyle de yazık bize onlar her türlü zevk alıyo
Yani her türlü sona ulaşıyo onlar canımNasıl yani onlar her türlü zevk alıyo
kesınlıkle ınternetten almanı tavsıye edıyorum bu sekılde 1 cekmeceyı vücut çorapları tanga vs doldurdumFantezi çamaşırlar biliyorsunuz çok güzel olmalarına rağmen cebi de yakıyorlar. Sürekli düz çamaşır giymek de olmuyor. Ne kadar sürede bir alıyorsunuz ya da almalı?
hahahahahgazoz içermisniz
damla sakızlı varsa belki :)gazoz içermisniz
kadıkoyde bıryerde 16 cesıt gormustum :)Oha öylesi de mi var
Ben internetten her alışveriş yaptığımda muhakkak alırım bir iki tane. Şifonyerin üç çekmecesi fantazi kıyafetleriyle dolu ama bekarken de çok severdim . Hayatta düz kulotlar, düz sutyenler giymeyi sevmezdim. ( Hele ki ten rengi ve beyaz fobimdir )eşimle flört döneminde de her buluşmamda özel şeyler giyerdim. ( Halbuki bir cafede oturup çay icecegizFantezi çamaşırlar biliyorsunuz çok güzel olmalarına rağmen cebi de yakıyorlar. Sürekli düz çamaşır giymek de olmuyor. Ne kadar sürede bir alıyorsunuz ya da almalı?