Gelin İç Giyim Fantazi ürünler alabileceğimiz yerler yok m bayanlar?

Potito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
100
3
96
Ankara
Fantazi çamaşır ya da ürünler.. bunları alabileceğimiz bir yer arıyrum İnternet dışında. Netten alışveriş yapmadım hiç görmeden alamamak gibi bi durumum var. :delphin:
Hani şu erkeklerin gittiği farklı ürünlerin bulunduğu yerler varmış ya Hatta 1 Kadın 1 Erkek in bir bölümndede eğlencelli dakikaların geçtiği mekan:)
Bende öyle bi mağazaya gitmek Hayata renk katmak istiyorum Varmı Bildiğiniz bir yer ya da Öneriniz Bayanlar Gidyim bende kaydirigubbakcemile4

Ankaraada erkeklerin gittiği yerler var. Daha doğrusu bi bayanın gitmesi tuhaf olur.. Şöyle bayan bayana bi yer olsa zemuszemus

valla benim dışarıdan gördüğüm kadarıyla izmir caddesinde moda çarşısının üst katında ve atatürk bulvarı üzerinde sol taraflarda görmüştüm:) ayrıntılı olarak bilgi veremicem kızlar ,bilen varsa bana da sylesin:kedi:

benim bildiğim kadarıyla bayanların rahatlıkla alışveriş yapabilecekleri bi yer yok yada ben hiç cesaret edip gidip bakmadım.
ama ben birkez internetten aldım gelen seyi begendim de ama tabi görmeden almak da zor ama gidip bir erkekten almak daha zor:17:

İzmir caddesinde iç çamaşırı satan dükkanlar var. Orada oluyor. Bir de metronun altında bir iç çamaşırcı var orada da var. Ve de onur pasajında var.

Back