- 8 Şubat 2022
- 474
- 606
- 33
- Konu Sahibi MerakliBirKiz24
-
Bazı firmalar üzerinde faturası ile birlikte yolluyor ve paket içeriği yazıyor. bazense paketleme güzel olmuyor ve bir kenarı yırtık oluyor ve içi gözüküyor. Anlayacağın göndericilere güvenim yok. Sizin bu konuda güvendiğiniz bir site yada mağaza varsa gönderen onları da inceleyebilirim.Gelsin ofise ne olacak. Kimse sana teslim etmeden önce paketi açıp bakmayacak ya ?
Benim bildiğim yerler yok ama kargo konusunda zorlanıyorsanız. Haftasonu mağazadan temin edebilirsiniz.Bazı firmalar üzerinde faturası ile birlikte yolluyor ve paket içeriği yazıyor. bazense paketleme güzel olmuyor ve bir kenarı yırtık oluyor ve içi gözüküyor. Anlayacağın göndericilere güvenim yok. Sizin bu konuda güvendiğiniz bir site yada mağaza varsa gönderen onları da inceleyebilirim.
Güvenliğe bırakabiliyor bazı kargo firmaları şans buya açılır birşey olur diye korkuyorum..Seffaf posetle gonderecek halleri yok ya en azindan kargo posetinde olur ofise gelse ne olacak siz acmadiktan sonra. Ama gorgusuzun biri size ait paketi acarsa oyle luzumsuz biri varsa calistiginiz yerde onu bilemem
Teşekkür ederim. İnceleyeceğim..Aisha Design, Bralettr ve House of Silk sevdiğim markalar.
Ofise geldiğinde dikkat çekmez merak etmeyin.
Evet mantıklı deneyebilirim. Aklıma gelmemişti. Teşekkürler.Teslimat noktaları var trendyolda vs. Hem kargo ücreti odemiyorsun hem de gidip kodunu söyleyip alıyorsun
Onun dışında coraci çamaşırcı mağazalara vs gidip de seçebilirsiniz . Hem kalitesini görmüş olursunuz. Bizim mahallede bile var öyle şeyler, biraz daha mekanın arkada kalan yerlerinde,paketli halde satılıyorEvet mantıklı deneyebilirim. Aklıma gelmemişti. Teşekkürler.
Evet benim korkumda bu :)Bende istiyorum da korkuyorum hep aptal saptal çıkıyorlar
Bir de kargo poşetinde görünür ya da faturasını dışına koyarlar diye korkuyorum. Fantezi giyim diye yazıyo bazılarında deliriyorum.
Sizin mahallenin adresini ver aciilllOnun dışında coraci çamaşırcı mağazalara vs gidip de seçebilirsiniz . Hem kalitesini görmüş olursunuz. Bizim mahallede bile var öyle şeyler, biraz daha mekanın arkada kalan yerlerinde,paketli halde satılıyor
Aslında buradan utanmadan sormak, yazmak kolay çamaşırcılardan gidip almak biraz utanmama sebep olacağından ve sağlıklı bir şekilde inceleme fırsatım olmayacağından korkuyorum.Onun dışında coraci çamaşırcı mağazalara vs gidip de seçebilirsiniz . Hem kalitesini görmüş olursunuz. Bizim mahallede bile var öyle şeyler, biraz daha mekanın arkada kalan yerlerinde,paketli halde satılıyor
Hahaha :) yok ya her şey var buralarda. Mesela osmanbeyden şişli istikametine doğru düz yürü. Cadde üzerindeki camasircilarda polis elbisesi bile bulursun:)Sizin mahallenin adresini ver aciilll
Bizim mahalledekiler fantezi giyim diye beyaz atlet satıyorlar ya da paçası dantelli tayt
Kız ben oralarda çalışıyom ya Anaaa komşu çıkıcaz az daha anlat bakiymHahaha :) yok ya her şey var buralarda. Mesela osmanbeyden şişli istikametine doğru düz yürü. Cadde üzerindeki camasircilarda polis elbisesi bile bulursun:)
baktın bulamadın, aynı yoldan devam et, Mecidiyeköy'den ( celons pub hizasından) Profilo avm'ye doğru giden yol var. O yolda da çok fazla çamaşırcı var.
Bu istikameti takip et, ikinci çeyizini dizersingüven bana
Kız kim tanıyacak seni,ellerin sokağındaAslında buradan utanmadan sormak, yazmak kolay çamaşırcılardan gidip almak biraz utanmama sebep olacağından ve sağlıklı bir şekilde inceleme fırsatım olmayacağından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?