Fantazi kıyafeti

Olabilir ama bende çok büyük değilim zaten 24 yaşındayım eşim 32 yaşında ve galiba küçük olduğum için aklına öyle bi fantazi geldi diye düşündüm inşallah öyledir

Olabilir ama bende çok büyük değilim zaten 24 yaşındayım eşim 32 yaşında ve galiba küçük olduğum için aklına öyle bi fantazi geldi diye düşündüm inşallah öyledir
Öyle düşünmeyin erkekler kısa etek içinde kadını seksi buluyor açıkcası haklılar da kendimi mini etekle görünce bende aynı şeyi düşündüm önceden eşim minigiy dedigi zaman çok önemsemezdim şimdi arada canım isteyince evde mini etek giyip üstüne gömlek giyiyorum içinden gögüslerim görünecek şekilde önünü açıyorum ve bel kısmını dügüm yapıyorum beni öyle gördügü zaman göz bebegi parıldıyo resmen

benimkinin de aklına arada bir etek fikri geliyor sonra bi süre unutuyor sonra tekrar falan almadım o ayrı da benim yaş 34 öyle liseliye benzer bi halim de yok ama etek fikrini seviyolar sanırım

Ben bu yaz yoğun çalıştığım için 10 kilo verdim iyi ki vermişim
Ben
Ne güzel ben biraz odunum o konularda galiba. Biraz rahatlamam lazım

benimkinin de aklına arada bir etek fikri geliyor sonra bi süre unutuyor sonra tekrar falan almadım o ayrı da benim yaş 34 öyle liseliye benzer bi halim de yok ama etek fikrini seviyolar sanırım
Aynen işin sırrı etekte bitiyo galiba çoğu erkek aynı şeyi istemiş. Bende arada giyerim artık napalım çok sevmem öyle şeyleri ama arada yapmak lazım demek ki

Yaşayış tarzına göre değişiyo galiba fikirler. Biraz katı bakıyorlar burda öyle işlere. Artık düşüncelerimi paylaşmamak daha iyi olur galiba mutlu olmak için

Fantazi kostümleri için uygun bir vücut yapısına sahip olmak lazım ama. Yani yanlış anlamayın, çoğumuzun vücudu mükemmel değil ama şimdi 65-70 kilo 35 yaşını geçmiş bir kadına bu tip kıyafetler çok komik oluyor. Bu arada seksiliğin ölçüsü fit vücüt değil. Ben balık etli bir kadınım ama bence gayet seksiyim, yani olabiliyorum

Haklisin

Ben 24 yaşındayım 57 kiloyum gayette güzel oldu kıyafet

Adam biraz heyecan katmak istemiş ne var bunda

Kıyafet hoşuna gidiyordur belki sizde görmek istemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…