Fantazi kıyafeti

mesrefff

baktın olmuyo, bakmıycaksın
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
256
129
27
Merhaba 4 yıllık evliyim eşimle aramız çok iyi fakat ben biraz cinsel konularda isteksizim. Eşim normalde iç giyime pek önem vermez direk olayın kendisiyle ilgilenir. Geçenlerde bana liseli fantazi kıyafeti alalım mı sana güzel olur dedi bende ilk başta kızdım kendi kendime demek ki liseli görünce aklına sex getiriyo diye düşündüm sonra aradan zaman geçti ben kendi isteğimle aldım giydim çok beğendi üzerimi çıkarmadan ilişkiye girdik. Ama hala kafamı kurcalayan şeyler var acaba kuruntu mu yapıyorum yoksa şüphelenmeli miyim ?

Bende de var eşim de çok beğeniyor. Severek giydim hep. Eşinizin bunu istemesiyle şüphe ettiğiniz şeyin alakası yok. Cinsellik bir ihtiyaç bu tarz kıyafetler de cinselliğin doyumu dışında göz doygunluğu da veriyor.

Pardon o konuya yorum yapmışsınız

Ilk mutsuz sonra mutlu devam etmişsiniz evliliğinize herseyi toparlayıp...

Şimdi neden şüphe ?

Kaçarak evlendiğim için herşey çok zor gelmişti ilk başlarda ama şu an herşey iyiye gitti sıkıntımız kalmadı aileler barıştı. Sadece merak ettim fantazi olan insan dışarda da aynı şeyi hisseder mi diye

Bende sonra öyle düşünmüştüm ama bi arkadaşıma anlatınca ben asla giymem liselileri dışarda görünce sex hayal eder dedi o yüzden kafama takıldı

Bende sonra öyle düşünmüştüm ama bi arkadaşıma anlatınca ben asla giymem liselileri dışarda görünce sex hayal eder dedi o yüzden kafama takıldı
Adamın aklına geliyor ki eşinden istemiş. Giymeyince liselilere bakmaz kesin adam şimdi, yok artık ya, nasıl bir mantık bu?

Saçmalıktan ibaret hiç alakası yok aklınıza öyle şeyler getirmeyin. Mutlu olmaya bakın, şahsen ben giydiğim de daha özgüvenli oluyorum.

Adamın aklına geliyor ki eşinden istemiş. Giymeyince liselilere bakmaz kesin adam şimdi, yok artık ya, nasıl bir mantık bu?
Tabi ki bakabilir hepimiz bakıyoruz ilgimizi çeken bişey olunca ama gururum incindi azda olsa benden istemesi normal mi onu merak ettim. Kafamı karıştırdı sorduğum kişiler

Tabi ki bakabilir hepimiz bakıyoruz ilgimizi çeken bişey olunca ama gururum incindi azda olsa benden istemesi normal mi onu merak ettim. Kafamı karıştırdı
Saçmalıktan ibaret hiç alakası yok aklınıza öyle şeyler getirmeyin. Mutlu olmaya bakın, şahsen ben giydiğim de daha özgüvenli oluyorum.
Bende kötü hissetmedim ama tuhaf yorumlar gelince içime oturdu. Acaba çok mu rahat davrandım dedim kendi kendime

Eşinizin yanında rahat davranmayıp kimin yanında rahat davranacaksınız? Siz dururken o kimden isteyecek?

Demekki her Erkek liseli derken bence çıtı pıtı kısa etek çorap seviyor galiba benim eşimde aynısini demişti ama bende yanlar ile göbek var pekde çıtı pıtı olmadim
Bende iyi durdu ama doğumdan sonra çatlaklar meydana geldi özgüven 0 artık sürekli göbeğimi kapatmaya çalışıyorum galiba o yüzden bu kadar taktım bu konuya özgüvensiz olduğum için

Bende iyi durdu ama doğumdan sonra çatlaklar meydana geldi özgüven 0 artık sürekli göbeğimi kapatmaya çalışıyorum galiba o yüzden bu kadar taktım bu konuya özgüvensiz olduğum için
Yapacak bişey yok bakalım şimdi fiziğim iyi 57 kiloyum 2. Doğumdan sonra ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…