Öyle bi konu açtığımı hatırlamıyorum bunu nerden çıkardınız.Daha önce de konu acmissiniz evliligim hayal kırıklığı diye simdide aklınıza bu mu geldi
Bende çok sevdim aşıktım ailem istemedi kaçtım evlendim. Evlendikten sonra bi pişmanlık hissi geldi her gün odama gidip ağlardım neden evlendim diye sonra kendiliğinden düzeldi şimdi çok mutluyuz 4 yıl oldu hiç sorun yaşamadık. Bazen insan tuhaf triplere girebiliyor
Pardon o konuya yorum yapmışsınız
Ilk mutsuz sonra mutlu devam etmişsiniz evliliğinize herseyi toparlayıp...
Şimdi neden şüphe
Bende sonra öyle düşünmüştüm ama bi arkadaşıma anlatınca ben asla giymem liselileri dışarda görünce sex hayal eder dedi o yüzden kafama takıldıBende de var eşim de çok beğeniyor. Severek giydim hep. Eşinizin bunu istemesiyle şüphe ettiğiniz şeyin alakası yok. Cinsellik bir ihtiyaç bu tarz kıyafetler de cinselliğin doyumu dışında göz doygunluğu da veriyor.
Adamın aklına geliyor ki eşinden istemiş. Giymeyince liselilere bakmaz kesin adam şimdi, yok artık ya, nasıl bir mantık bu?Bende sonra öyle düşünmüştüm ama bi arkadaşıma anlatınca ben asla giymem liselileri dışarda görünce sex hayal eder dedi o yüzden kafama takıldı
Bende sonra öyle düşünmüştüm ama bi arkadaşıma anlatınca ben asla giymem liselileri dışarda görünce sex hayal eder dedi o yüzden kafama takıldı
Tabi ki bakabilir hepimiz bakıyoruz ilgimizi çeken bişey olunca ama gururum incindi azda olsa benden istemesi normal mi onu merak ettim. Kafamı karıştırdı sorduğum kişilerAdamın aklına geliyor ki eşinden istemiş. Giymeyince liselilere bakmaz kesin adam şimdi, yok artık ya, nasıl bir mantık bu?
Tabi ki bakabilir hepimiz bakıyoruz ilgimizi çeken bişey olunca ama gururum incindi azda olsa benden istemesi normal mi onu merak ettim. Kafamı karıştırdıAdamın aklına geliyor ki eşinden istemiş. Giymeyince liselilere bakmaz kesin adam şimdi, yok artık ya, nasıl bir mantık bu?
Bende kötü hissetmedim ama tuhaf yorumlar gelince içime oturdu. Acaba çok mu rahat davrandım dedim kendi kendimeSaçmalıktan ibaret hiç alakası yok aklınıza öyle şeyler getirmeyin. Mutlu olmaya bakın, şahsen ben giydiğim de daha özgüvenli oluyorum.
Eşinizin yanında rahat davranmayıp kimin yanında rahat davranacaksınız? Siz dururken o kimden isteyecek?Tabi ki bakabilir hepimiz bakıyoruz ilgimizi çeken bişey olunca ama gururum incindi azda olsa benden istemesi normal mi onu merak ettim. Kafamı karıştırdı
Bende kötü hissetmedim ama tuhaf yorumlar gelince içime oturdu. Acaba çok mu rahat davrandım dedim kendi kendime
HaklısınızEşinizin yanında rahat davranmayıp kimin yanında rahat davranacaksınız? Siz dururken o kimden isteyecek?
Bende iyi durdu ama doğumdan sonra çatlaklar meydana geldi özgüven 0 artık sürekli göbeğimi kapatmaya çalışıyorum galiba o yüzden bu kadar taktım bu konuya özgüvensiz olduğum içinDemekki her Erkek liseli derken bence çıtı pıtı kısa etek çorap seviyor galiba benim eşimde aynısini demişti ama bende yanlar ile göbek var pekde çıtı pıtı olmadim
Yapacak bişey yok bakalım şimdi fiziğim iyi 57 kiloyum 2. Doğumdan sonra ne olacakBende iyi durdu ama doğumdan sonra çatlaklar meydana geldi özgüven 0 artık sürekli göbeğimi kapatmaya çalışıyorum galiba o yüzden bu kadar taktım bu konuya özgüvensiz olduğum için
Bende aynı kilodayım bence gayet normal kilodayızYapacak bişey yok bakalım şimdi fiziğim iyi 57 kiloyum 2. Doğumdan sonra ne olacak
Yaz basinda 65 kiloydum çalışıyordum yaz sozonun da allahdan 10 kilo vermişim öyle 55 de hamile kaldımBende aynı kilodayım bence gayet normal kilodayız