Makyaj Ürünleri Fantastik göz makyajı yarışması

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Iyiyim canim benim.sen nasilsin.yogunum valla. Bilmiyorum fantastik makyaj zor yaa.sanat eseri bu ornekler yapabilirmiyim bilemedim.sen katilicakmisin
olsun ya maksat eğlenmek,valla ben katılmayı düşünüyorum,çok iyi makyaj yaptığımdan değil ama denemek istiyorum,vakit geçer,eğleniriz,muhabbet falan ederizkatıl sende ama okudunmu yemek yarışması gibi olacakmış,bir deneyelim bakalım

Okudum canim.konu acilip asama asama anlatilacakmis. Ben biraz arastirma yapayim o zaman. Deneyebilirsem katilirim.

Okudum canim.konu acilip asama asama anlatilacakmis. Ben biraz arastirma yapayim o zaman. Deneyebilirsem katilirim.
tamam canım,tek tek aşama aşama nasıl gözümü çekicem bilmiyorum ama deneyeceğim,bence eğlenceli bir yarışma olur,seni bekliyor olacağım görüşürüz

O okypete ben ilk sayfadaki yarışma kurallarına takıldım,6.maddede diyorki yarışmaya katılanlar kimliklerini belli etmeyecek ama konuyu biz kendimiz açacağız,e o zaman kendimizi belli etmiş oluyoruz

O okypete ben ilk sayfadaki yarışma kurallarına takıldım,6.maddede diyorki yarışmaya katılanlar kimliklerini belli etmeyecek ama konuyu biz kendimiz açacağız,e o zaman kendimizi belli etmiş oluyoruz
aa bu doğru bak. yemek kısmındaki gibi olacak o zaman . kimlikler belli olacak.anlaşılan.
sağol valla ona dikkat etmedimdi. düzelttim şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…