Fanatik Bjk Kartaliçeler klübü....

hayy cok yasayın kızlar emı.. kaydirigubbakcemile5 sayenızde bjk topıgıne yakısır seyler gorduk valla.. Şeniz bende yalnız kaldıgımı dusunup uzuluyordum.. :çok üzgünüm:

hayy cok yasayın kızlar emı.. kaydirigubbakcemile5 sayenızde bjk topıgıne yakısır seyler gorduk valla.. Şeniz bende yalnız kaldıgımı dusunup uzuluyordum.. :çok üzgünüm:

anacım sen önceden haberdar etseydin bizi
biz çoktan renklendirirdik topiği

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

anacım sen önceden haberdar etseydin bizi biz çoktan renklendirirdik topiği

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ne bılım ben sevvalım .. :kedi: bılmıyordum kı haberım yok.. :sm_confused: ya kızlar onu bunu bırakalım da ne olcak bu bjknın halı bole yaa.. :çok üzgünüm: valla sezona cok kotu basladık nıye bole oldu kı.. CADIARZU gecen sezon yere goge sıgdıramadıkları denızlıyı bu sezon yerden yere vuruyorlar valla.. kötükedihüso ee adam ne yapsın oyuncular saldı kendılerını off yaa... :çok üzgünüm:

bis bu kaa kendimi yırtıyoz bjk diye adamlar kendilerini salıyo,inş.silkelenip bi noluyoz derler:mymeka:
hakkımızda hayırlısı kartaliçeleeŞeniz

bis bu kaa kendimi yırtıyoz bjk diye adamlar kendilerini salıyo,inş.silkelenip bi noluyoz derler:mymeka:
hakkımızda hayırlısı kartaliçeleeŞeniz

anammm :1shok: :1shok: sende mı vardın kız.. nerdeydınız anacım yaa.. :1closedeyes: neyse gec olsun da guc olmasın.. :1hug: hos geldın aramıza.. a.s. :teytey:

günaydın kartaliçelerrrrrrrrrrrrrrrrrr

beşiktaşın şampiyonlukları kadar güzel günleriniz
galatasarayın borcu kadar çok paranız
fenerin taraftarı kadar az derdiniz olsunnnn

iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrr

pişttttt kartaliçeler hepinize güzel haftasonları....
hey baknın bakem ööle hemen moral bozmk yok..biz karakartalız..gerektiğinde küllerimizden doğmasını da biliriz..olabilir kötü başlamış olabiliriz.ama hep böyle olcek değil..
hade bakkeem ..
SıYYYYYAAAAAHHHHH BEYAZZZZZZ

günaydınnnn kartaliçelerrrrrrr
aaa kimseler uğramıyomu buraya ne????
topik sahibi bile uğramamışşş

dısı kartallarım.. Şeniz hepıcıgınıze ıyı geceler.. a.s. hayırlı sahurlar dılıyorum.. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

27 ağustos ta şampiyonlar ligi kuramız çekiliyor
kartalıma iyi şanslar
gs li arkadaşıma 5. haftayı beklemesini tavsiye ederim

Kuralar bugün saat 19:00 da çekiliyo hadi bakalım hayırlısı olsun inş şanssız bi kura çekmeyiz :kızgın: 1. torbadan Sevilla 2. torbadan Porto veya Az Alkmaar son torbadanda Zurich gelse keşke hihoyyyt inş böyle ortalama bi kura çekeriz yoksa off :1no2:

www.resimcity.com_besiktas_resimleri_8.jpg

27 ağustos ta şampiyonlar ligi kuramız çekiliyor
kartalıma iyi şanslar
gs li arkadaşıma 5. haftayı beklemesini tavsiye ederim

Kuralar bugün saat 19:00 da çekiliyo hadi bakalım hayırlısı olsun inş şanssız bi kura çekmeyiz :kızgın: 1. torbadan Sevilla 2. torbadan Porto veya Az Alkmaar son torbadanda Zurich gelse keşke hihoyyyt inş böyle ortalama bi kura çekeriz yoksa off :1no2:

ınsallah kızlar ya bugun cekılıyor kuralar.. :gitme: yarında yalnıs hatırlamıyorsam 7de mac var.. :delphin: bjkma basarılar dılıyorum.. a.s. :hooray:

Kuralar çekildi B grubuna düştük

M.United
Cska Moskova
Beşiktaş
Wolfsburg

Hay lanet neyse yolumuz açık olsun Allah utandırmasın :/

Kuralar çekildi B grubuna düştük

M.United
Cska Moskova
Beşiktaş
Wolfsburg

Hay lanet neyse yolumuz açık olsun Allah utandırmasın :/

evet yaa.. :çok üzgünüm: wolfsburg la ılgılı pek bı bılgım yok cska moskova da cok zorlayacak.. :gitme: m.unıted takıpcılerındenımdır cok sıkı bı rakıp oldu.. :gitme: neyse bakalım hayırlısı..

evet yaa.. :çok üzgünüm: wolfsburg la ılgılı pek bı bılgım yok cska moskova da cok zorlayacak.. :gitme: m.unıted takıpcılerındenımdır cok sıkı bı rakıp oldu.. :gitme: neyse bakalım hayırlısı..

wolfsburg geçen yılın almanya şampiyonu çok güçlü maalesef

Back