Fanatik Bjk Kartaliçeler klübü....

Kötü başlarız şampiyon bitiririz
ama iyi transfer yapamadık çok eksik var
yeni transferler adapte olamadı
nihat hala sakat oynuyor
denizli inatçı bir adam
ama ne olursa olsun kovalayacağız ligi

Kötü başlarız şampiyon bitiririz
ama iyi transfer yapamadık çok eksik var
yeni transferler adapte olamadı
nihat hala sakat oynuyor
denizli inatçı bir adam
ama ne olursa olsun kovalayacağız ligi

aramıza hos geldın canım.. opuyorumnanaktan a.s. ınsallah yaa :çok üzgünüm: henuz basındayız.. bu lıgıde alnımızın akıyla bıtırecegız ınsallah.. :Saruboceq:

76895334.png

günaydın canlarrr

Galatasaraylı olarak bir ceeeee deyim dedim.kaydirigubbakcemile4 opuyorumnanaktan

Ama bu sene şampiyon biziz kızlar hiç merak etmeyin ligi vermeyiz sizlere :hooray:

vay vayy ne ıyı ettın ablacım.. opuyorumnanaktan sen gslı mıydın.. CADIARZU bak ben bılmıyordum.. :kedi: valla ablacım onun orası hıc bellı olmaz.. yerimseniben gonlum tabııkı karakartalımda onun kazanmasında ama eger olurda sampıyon bız olamazsak.. :çok üzgünüm:kı Allah korusun.. :Saruboceq: tabııkı gs sampıyon olmasını dılerım kaydirigubbakcemile5 bjktan sonra ne de olsa kardes takımız demı ama.. vereliniortak

vay vayy ne ıyı ettın ablacım.. opuyorumnanaktan sen gslı mıydın.. CADIARZU bak ben bılmıyordum.. :kedi: valla ablacım onun orası hıc bellı olmaz.. yerimseniben gonlum tabııkı karakartalımda onun kazanmasında ama eger olurda sampıyon bız olamazsak.. :çok üzgünüm:kı Allah korusun.. :Saruboceq: tabııkı gs sampıyon olmasını dılerım kaydirigubbakcemile5 bjktan sonra ne de olsa kardes takımız demı ama.. vereliniortak

eeee herhalde yani babadan cimbomluyuz bizde
kardeş takımız tabiki topik bile açmıştım en büyük kim diye gs mi fb mi diye
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

eeee herhalde yani babadan cimbomluyuz bizde
kardeş takımız tabiki topik bile açmıştım en büyük kim diye gs mi fb mi diye
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 canım benım.. :1hug: fb gs karılastırmasında kesınlıkle gs.. vereliniortak ama once bjk.. :hooray: :jeyyar:

günaydın kartaliçeleropuyorumnanaktan

heyy..ladies of besiktas.....sizinle gurur duyuyorum..ne kadar "özel" olduğumuzun farkındayız değil miiiii hihoyyyt

KK ya takılamayınca demek boyle möhüm konuları kacırıyorummm kafamçokkarıştı

Kendımı affetme guclugu cektım bak bı annnnn fisfisfis

Gercı konu sahıbı sanırım BJK taraftarı oldugumdan habersız olsagerek yoksa emınım haber verırdı :delphin:

5763932_400x400.jpg

kedıjık send e bızdensın ha gel opecem cıfter cıfter
Şeniz Şeniz
çarşıııııııııııııııııı

Back