Fanatik Bjk Kartaliçeler klübü....

wolfsburg geçen yılın almanya şampiyonu çok güçlü maalesef

O kadar abartmaya gerek yok teknik direktörleri bıraktı buda önemli bi etkendi bence golcüleri duruyo tabi ama avrupada tecrübesi hiç olmayan bi takım Beşiktaşın Barcelonayı 3-0 Liverpoolu 2-1 chelsea yi deplasmanda 2-0 yendiğini biliyoruz umarım iyi işler yapar

Tabi son torbadan çıkabilecek en güçlü takım oydu bize denk geldi napalım :D

wolfsburg geçen yılın almanya şampiyonu çok güçlü maalesef

bılmıyordum ben.. :sm_confused: ozaman gordugum kadarıyla hep ıyı saglam rakıpler cıktı karsımıza.. :delphin: ee nede olsa ıyıler ıyılerle karsılasır degıl mı? sositososito Alnımızın akıyla cıkacagız ınsallah.. :Saruboceq:

3hece8harf12oc.gif

besiktas1cchd1.gif

bjk2av.gif

Yarın Şampiyonlar Ligi maçımız var delikafadulden Manchester United vay be delikafadulden Başarılar diliyorum Beşiktaş'ıma yensede yenilsede önemli değil ama inş puan kaybetmeden başlarız :nazar:

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir.

Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları

günlerdir.

Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet

olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle,

hic is yok bu sene Kara Kartalimda mafoldumben

cimbom kesin sampiyon :sinifsinif:

fenerde iyi gidiyor :umursamaz:

üfff yhaa zaten gecen sene cimbomda fenerde sürünüsteydilerde öyle birinci olduk yalan mi kaydirigubbakcemile

slm kızlar herkese.. opuyorumnanaktan uzun bı aradan sonra sukur kavusturana mı desek ne desek acep.. :sm_confused: henuz yenı dondum dun gece soyle bı kendıme geleyım uzun uzun konusalım nere gıdıyo bu besıktas bole yaa CADIARZU

Vizyon yok ki bizim başkanda Fener'in Cimbom'un artıklarını toplaya toplaya takım kurar olduk.Geçen sezon şampiyon olduk güya elimizdeki kadroyu iyice mahvettiler Mustafa Denizli kaç senelik Teknik Direktör ama hala doğru düzgün bi kadro çıkarmıyo maçlara iyi olan oyuncuyu alıyo ruhsuzun tekini yerine sokuyo oyuna.Kaç maçtır değişik taktikle oynuyo hayır biraz daha böyle devam ederse takımı gerçekten sabote etmeye çalıştıklarını düşünecem.Antalya maçından sonra gol atamadık :kızgın: Çok sinirliyim Ocaktaki seçimlerde Yıldırım Demirören o beyinsiz tayfasınıda alıp defolsun artık 6 senedir takımı mahvetti :kızgın: Daha bir sürü şey var ya neyse off

Bende bjkliyim destekliyorum seni

Back