Fanatik Bjk Kartaliçeler klübü....

heyy..ladies of besiktas.....sizinle gurur duyuyorum..ne kadar "özel" olduğumuzun farkındayız değil miiiii hihoyyyt

hos geldın canım aramıza.. opuyorumnanaktan farkındayız olmaz mıyız.. kaydirigubbakcemile5 bjk farklı carsı bjk grubu en farklı.. :hooray:

anam anam gozlerım benı yanıltmıyor olsa barı.. :1shok: :1shok: kız mırnavım sende mı bızdendın.. :1hug: vallah haberım yoktu.. :kedi: olsa haber vermem mı aa ayıpsın.. :gitme: aramıza hos geldın canım benım yaa.. Şeniz cok sevındım canım .. vereliniortak kartalıceler olaraktan her gecen gun buyuyoruz :sm_cool: ne kaa guzel.. :teytey: :hooray:

kedıjık send e bızdensın ha gel opecem cıfter cıfter
Şeniz Şeniz
çarşıııııııııııııııııı

Öp anam cıfter cıfter Şeniz

Yoh yoh yanıltmıyor gozlerın senı ahanda o mırnav benımmmmm :lepi:

ah beşiktaşım sen ne yaptın beni çok üzdün

sorma tatlım yaa :çok üzgünüm: bende eve yenı geldım sımdı.. mac 0 0 bıttı.. :çok üzgünüm: hemde gencler bırlıgıyle ... :sinifsinif: neler oluyor bu bjkya bole anlamadım gıttı.. :uhm: boyle gıtmesın ınsallah.. :Saruboceq: neyse bakalım hayırlısı..

delikafadulden delikafadulden Benim neen haberim olmamış bu topikten delikafadulden delikafadulden
Sorumlular görüşüciğiz :dilcikar:
:hooray:

selam kartaliçelerrrrrrrrrrrrrrr
anaaa kız ben bu topiği niye şimdi keşfettim neden kimse bana bişey söylemedii ama neyse geçde olsa buldum yaaaa

delikafadulden delikafadulden Benim neen haberim olmamış bu topikten delikafadulden delikafadulden
Sorumlular görüşüciğiz :dilcikar:

selam kartaliçelerrrrrrrrrrrrrrr
anaaa kız ben bu topiği niye şimdi keşfettim neden kimse bana bişey söylemedii ama neyse geçde olsa buldum yaaaa

yaa kızlar ınanmıyorum sıze.. :1hug: nerlerdeydınız kısım sız.. :dilcikar: uff yaa neyse hos geldınız.. a.s. bılmıyordum kı ben sızınde kartalıce oldugunuzu.. :kedi: neyse bundan sonra kapatalım acıgı.. Şeniz

Kızlar yenilin bakalım sıra fenerde
Şampiyon biz olcaz bu sene demi yani galatasarayım benim :icecream:
Tamam tamam kaçtım zaten

ask olsun ablam ya.. :çok üzgünüm: sende mı sen deme barı bolee.. mafoldumben nıye yaramıza tuz basıyosun.. :çok üzgünüm: hanı kardes takımdık bız ask olsun yanı galatasarayın maglubıyetlerınde bız bole yapmıyoruz ama ama yaa.. :çok üzgünüm:

Kızlar yenilin bakalım sıra fenerde
Şampiyon biz olcaz bu sene demi yani galatasarayım benim :icecream:
Tamam tamam kaçtım zaten

fb şampiyon olamasında biz bjk camiası olarak cimbom şampiyon oluursa onu alkışlamayıda bilirizz

Biz burdaydıkta reklamı olmadığından bu topikten habersizdik canom napalım mafoldumben
Ama şükür kavuşturana Şeniz kapatırız açığı meraklanma sen :1hug:

fenerlilerle dalaşınca bende öle oldum kuzum
sakın üzülme kardeş takımız biz
önce gs sonra bjk demi yani kaydirigubbakcemile3

fb şampiyon olamasında biz bjk camiası olarak cimbom şampiyon oluursa onu alkışlamayıda bilirizz

aman sakın şampiyon olmasın fb.
siz olursanız bende alkışlarım alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…