heyy..ladies of besiktas.....sizinle gurur duyuyorum..ne kadar "özel" olduğumuzun farkındayız değil miiiii hihoyyyt
KK ya takılamayınca demek boyle möhüm konuları kacırıyorummm kafamçokkarıştı
Kendımı affetme guclugu cektım bak bı annnnn fisfisfis
Gercı konu sahıbı sanırım BJK taraftarı oldugumdan habersız olsagerek yoksa emınım haber verırdı
kedıjık send e bızdensın ha gel opecem cıfter cıfter
Şeniz Şeniz
çarşıııııııııııııııııı
anam anam gozlerım benı yanıltmıyor olsa barı.. :1shok: :1shok: kız mırnavım sende mı bızdendın.. :1hug: vallah haberım yoktu.. :kedi: olsa haber vermem mı aa ayıpsın.. :gitme: aramıza hos geldın canım benım yaa.. Şeniz cok sevındım canım .. vereliniortak kartalıceler olaraktan her gecen gun buyuyoruz :sm_cool: ne kaa guzel.. :teytey: :hooray:
Öp anam cıfter cıfter Şeniz
Yoh yoh yanıltmıyor gozlerın senı ahanda o mırnav benımmmmm :lepi:
ah beşiktaşım sen ne yaptın beni çok üzdün
delikafadulden delikafadulden Benim neen haberim olmamış bu topikten delikafadulden delikafadulden
Sorumlular görüşüciğiz :dilcikar:
:hooray::hooray:
Kızlar yenilin bakalım sıra fenerde
Şampiyon biz olcaz bu sene demi yani galatasarayım benim :icecream:
Tamam tamam kaçtım zaten
Kızlar yenilin bakalım sıra fenerde
Şampiyon biz olcaz bu sene demi yani galatasarayım benim :icecream:
Tamam tamam kaçtım zaten
fb şampiyon olamasında biz bjk camiası olarak cimbom şampiyon oluursa onu alkışlamayıda bilirizz
Biz burdaydıkta reklamı olmadığından bu topikten habersizdik canom napalım mafoldumbenyaa kızlar ınanmıyorum sıze.. :1hug: nerlerdeydınız kısım sız.. :dilcikar: uff yaa neyse hos geldınız.. a.s. bılmıyordum kı ben sızınde kartalıce oldugunuzu.. :kedi: neyse bundan sonra kapatalım acıgı.. Şeniz
Doğru valla :lepi: kalplerimiz bile birmiş kartaliçelerimle vay bee :teytey:fb şampiyon olamasında biz bjk camiası olarak cimbom şampiyon oluursa onu alkışlamayıda bilirizz
ask olsun ablam ya.. :çok üzgünüm: sende mı sen deme barı bolee.. mafoldumben nıye yaramıza tuz basıyosun.. :çok üzgünüm: hanı kardes takımdık bız ask olsun yanı galatasarayın maglubıyetlerınde bız bole yapmıyoruz ama ama yaa.. :çok üzgünüm:
fb şampiyon olamasında biz bjk camiası olarak cimbom şampiyon oluursa onu alkışlamayıda bilirizz
aynen.. vereliniortak kaydirigubbakcemile5 :lepi:
Doğru valla :lepi: kalplerimiz bile birmiş kartaliçelerimle vay bee :teytey:
ee ne demişler
*düşmanımın düşmanı benim dostumdur[/B]*****
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?