- 1 Şubat 2024
- 458
- 156
- 31
-
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
Allah gönlümüze göre versin inşallah18 martta yaptım iğneyi, beklemedeyimolumlu olursa yazarım
11 Mart adetimin 4.günü idi. O gün gittim verdi ilacı, bu sabahtan itibaren başla dedi cuma dahil sabah akşam kullandım size dediği gibi aynı. Cumartesi pazar ara. 18 Mart muayeneye gittim 18mm yumurta vardı öğlen yaptım iğneyi. 36 saat sonra ilişki önerdi.Allah gönlümüze göre versin inşallahkaçıncı gün ilaca başladın kaç gün içtin ve kaçıncı gün iğneyi oldun acaba bilgi verir misin biraz rica etsem
İlacı kullanırken hiç batma falan hissettin mi ? Bugün ilaçta 4. Günüm ve batma var sol yumurtalıkta. Bir de kahverengi lekelenme var neden acaba. Umarım iyi sonuçlar alırsın bebeğin seninledir11 Mart adetimin 4.günü idi. O gün gittim verdi ilacı, bu sabahtan itibaren başla dedi cuma dahil sabah akşam kullandım size dediği gibi aynı. Cumartesi pazar ara. 18 Mart muayeneye gittim 18mm yumurta vardı öğlen yaptım iğneyi. 36 saat sonra ilişki önerdi.
19 Mart gece 00.00
20 Mart gece 00.00
21 -
22 Mart ve 24 Mart değerlendirdik.
14 gün geçti ben iğneyi olalı ama hala test yapmadım yapasım gelmiyor
Yok ilaç kullanırken hissetmedim canım ama iğne günü ve iğneden iki gün sonra baya batmam oldu sonra azaldı sonrasında ara ara çok az az oldu bazı günler bazı günler hiç olmadı. Güzel değerlendir umarım gönlünce olurİlacı kullanırken hiç batma falan hissettin mi ? Bugün ilaçta 4. Günüm ve batma var sol yumurtalıkta. Bir de kahverengi lekelenme var neden acaba. Umarım iyi sonuçlar alırsın bebeğin seninledirbende bu cuma gidicem ilaç yarın son gün kullanıcam perşembe ilişki olcak cuma muayene
ayyy çok sabırlısın ben hayatta bekleyemezdimne zaman yapacaksın yarın kan versene
Umarım umarımmmmm aylardır uğraşıyorum bu ay ilk defa çatlatma deneyeceğim Pko olduğunu daha yeni öğrendim 1 ay oldu o yüzden sürecim uzadı. Yumurtam büyüyor çatlamıyor yada hiç büyümüyor büyüyüp catladığında ben denk getiremiyorum günleri çünkü ovulaston testi hep pik gösteriyordu Pko yüzünden bende çatlamış falan diye düşünüp değerlendirip daha da yapmıyordum meğer kaçırıyormuşumYok ilaç kullanırken hissetmedim canım ama iğne günü ve iğneden iki gün sonra baya batmam oldu sonra azaldı sonrasında ara ara çok az az oldu bazı günler bazı günler hiç olmadı. Güzel değerlendir umarım gönlünce olur
Aynı durumdaymışız 7 ay denedim sonra doktora gittim pcos dedi o zamandan beri işte hastane yolları. Fakat eğer olumsuzsa biraz kendi haline bırakıcam aşılamadan falan önce. Umarım sizin güzel haberlerinizi alırızUmarım umarımmmmm aylardır uğraşıyorum bu ay ilk defa çatlatma deneyeceğim Pko olduğunu daha yeni öğrendim 1 ay oldu o yüzden sürecim uzadı. Yumurtam büyüyor çatlamıyor yada hiç büyümüyor büyüyüp catladığında ben denk getiremiyorum günleri çünkü ovulaston testi hep pik gösteriyordu Pko yüzünden bende çatlamış falan diye düşünüp değerlendirip daha da yapmıyordum meğer kaçırıyormuşumAllah sende ki sabırdan bana da versin ben 12. Günden itibaren test yapmaya başlarım heyecandan yalancı pozitif bile görsem umut olur bana
Amin inşallah ben özele gitmeye başladım muayene ofisi oluyor sanırım pek bilmiyorum yeni geldim Türkiye’ye Almanya’dan. Normal hastanedeki doktorlar hiç göremedi Pko u bende. Senin belirtilerin var mı hiç hamileliğe dairAynı durumdaymışız 7 ay denedim sonra doktora gittim pcos dedi o zamandan beri işte hastane yolları. Fakat eğer olumsuzsa biraz kendi haline bırakıcam aşılamadan falan önce. Umarım sizin güzel haberlerinizi alırız
Yok hiç belirtimAmin inşallah ben özele gitmeye başladım muayene ofisi oluyor sanırım pek bilmiyorum yeni geldim Türkiye’ye Almanya’dan. Normal hastanedeki doktorlar hiç göremedi Pko u bende. Senin belirtilerin var mı hiç hamileliğe dair
İnşallah hamilelik belirtisidir güzel haberlerini bekliyorumYok hiç belirtimbiraz akıntım var birkaç gündür o da neyin belirtisi bilemiyorum