Famara Ilaci Hakkinda Acil Bilgi

xoxzlemkrts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
284
2
Slm Kizlar Bi Konuda Yardiminiza Ihtiyacim Var Cok Sevdiğim Bi Arkadaşim Benim Tüp Bebek Yaptiğimi Bildiğinden Benden Yardim Istedi.

Bende Onu Kendi Doktoruma Yönlendirmiştim ( Dr Aykut çoşkun) Doktor Buna 1 Ay Doğum Kontrol Hapi Kullandirdiktan Sonra şimdi Famara Adinda Bi Ilaç Vermiş Ama Tedavi Hakkinda Her Hangi Bir şey Söylememiş.

Bu Ilaç Hakkinda Bilgisi Olan Varmi Nedir ? Hangi Durumlarda Kulanilir ?

Yardimci Olursaniz Seviniri. .

selam arkadaşım bende tüp bebek tedavisi oluyorum ve femara adlı ilacı kullanmaya başlıycam. femara adlı ilaç için bana verilen bilgi yumurtalıkları hasasslaştırmada kullanılıyomuş. benim yumurtalıklarımda tembellik olduğu için ve daha fazla folikül elde etmek için kullanılacak. femara yumurtalıkları hassaslaştırıp uyarıcı tedavide daha iyi sonuç almak için kullanılıyor femara için bilgim bu kadar. umarım yardımcı olmuşumdur.

selam arkadaşım bende tüp bebek tedavisi oluyorum ve femara adlı ilacı kullanmaya başlıycam. femara adlı ilaç için bana verilen bilgi yumurtalıkları hasasslaştırmada kullanılıyomuş. benim yumurtalıklarımda tembellik olduğu için ve daha fazla folikül elde etmek için kullanılacak. femara yumurtalıkları hassaslaştırıp uyarıcı tedavide daha iyi sonuç almak için kullanılıyor femara için bilgim bu kadar. umarım yardımcı olmuşumdur.

Sanırım aynı dr.gidiyoruz ve sana da kısa protokol uygulanacak galiba, çünkü ben de aynı ilaç ile başlıyacağım , ancak öncesinde doğum kontrol hapı yok bende, acaba sonra hangi iğneler ile devam edeceksin?

EVET CANIM................

ayşenurcum bu konuda başka bilgin varmı yani süreç ne kadar sürecek iğne falan olcakmı yumurta toplama olacakmı vs vs

kusura bakma canım sorularım inşallah seni sıkmaz

ya ben mikro yaptırdım ama ben direk lucrinle başladım sorunumuz sperm sayımız azdı onun için bu famara hakkında bigim yok

ya kızlar benim bildiğim bu femara biraz klomen gibi...yani yumurtalıkları uyaryor,yumurta oluşumunu sağlıyor.doktor bana da vermişti ama ben kullanmadım,yanio zaman psikolojim çok iyi olmadığı için tedaviye ara vermiştim..doktorun anlattığı kadarıyla bu femarayı kullanacaktım yumurtalar yeterince büyüyünce çatlatma iğnesi verecekti sonra işlemler..bilmem anlatabildimmi...

ya kızlar benim bildiğim bu femara biraz klomen gibi...yani yumurtalıkları uyaryor,yumurta oluşumunu sağlıyor.doktor bana da vermişti ama ben kullanmadım,yanio zaman psikolojim çok iyi olmadığı için tedaviye ara vermiştim..doktorun anlattığı kadarıyla bu femarayı kullanacaktım yumurtalar yeterince büyüyünce çatlatma iğnesi verecekti sonra işlemler..bilmem anlatabildimmi...
:sm_confused:

şimdi tedaviye başladın galiba

allah yardımcın olsun ben mikro yaptırdım ama bana doğruyu söylemek gerekirse süreç zor gelmedi sonu hayırlısı olsunda gerisi boş

Famaraya gelince eeeeeeeeeeeee sonra ? sonra ne olacak :sm_confused:

Bende geçen yıl iki denemem de lucrinle başladım, uzun protokol uygulanmıştı, 3. denemem de femara kullandım , adetin 2. günü başladım toplam beş günde beş adet içtim , aynı zamanda iğnelere de başladım, benim yaştan dolayı yumurtalıklarım tembelleşmiş, dr öyle söyledi, tabi daha sonra çatlatma , yumurta toplama, transfer sizin işlemlerle aynı, bu femara nın özelliği yumurtalıkları hassaslaştırmak , tabi kişiden kişiye tedavi değişebilir, yani kullanım şekli

ben daha önce konu açmıştım ama yinede söyleyeyim elinde artan femara ilacı olan varsa bana satarsa çok sevinirim pahalı bir ilaç birde bazıları 3-5 tane kullanıyor teşekkürler mailim nahzoc@gmail.com

Son düzenleme:
Sanırım aynı dr.gidiyoruz ve sana da kısa protokol uygulanacak galiba, çünkü ben de aynı ilaç ile başlıyacağım , ancak öncesinde doğum kontrol hapı yok bende, acaba sonra hangi iğneler ile devam edeceksin?

Merhaba ikimizde hakan beyin hastasıyız ben ilk denememde sulandırılmış lucrin protokolüydü ozaman doğum kontrol hapı kullanmıştım. yumurtalık tembelliği olduğu için bu sefer femara protokolüni deniycez. adetin ikinci günü femara ve gonal f ile başlıycam 5 gün sonra merional eklenecek. folikül büyüklüğü 13-14 mm olduğunda cetrotide eklenecek en sonda ovitrelle çatlatma iğnesi ve inşallah çok sayıda sağlıklı ve olgun folikülüm toplanacak(umarım). sanıyorum sende aynı ilaçları kullanacaksın. umarım seninde çok sayıda sağlıklı ve olgun folikülün olur. tedaviye ne zaman başlıyorsun?

ben daha önce konu açmıştım ama yinede söyleyeyim elinde artan femara ilacı olan varsa bana satarsa çok sevinirim pahalı bir ilaç birde bazıları 3-5 tane kullanıyor teşekkürler

merhabalar benim merkezimin yakınındaki eczane 5 adet olarak 30 ytl ye satıyor istersen tel nosunu sana ulaştırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
:sm_confused:

şimdi tedaviye başladın galiba

allah yardımcın olsun ben mikro yaptırdım ama bana doğruyu söylemek gerekirse süreç zor gelmedi sonu hayırlısı olsunda gerisi boş

Famaraya gelince eeeeeeeeeeeee sonra ? sonra ne olacak :sm_confused:

evet tedaviye başladım ama yumurtalarım büyümedi bu ay...şimdi adet söktürücü kullanıyorum,adet olunca tekrar başlıycam aşılamaya....artık kendimi daha hazır hissediyorum...sen ne zaman alacaksın sonucu....hakkında hayırlısı olsun...a.s.

slm kızlar dayanamadım test aldım ve evde kendim denedimfisfisfis

sonuç 1 çizgi net diğer cizgi silik ama var yani bet değil ya galiba tuttu yarın gidip kan testi yapıcam şimdiden hetecan bastı offff

Merhaba ikimizde hakan beyin hastasıyız ben ilk denememde sulandırılmış lucrin protokolüydü ozaman doğum kontrol hapı kullanmıştım. yumurtalık tembelliği olduğu için bu sefer femara protokolüni deniycez. adetin ikinci günü femara ve gonal f ile başlıycam 5 gün sonra merional eklenecek. folikül büyüklüğü 13-14 mm olduğunda cetrotide eklenecek en sonda ovitrelle çatlatma iğnesi ve inşallah çok sayıda sağlıklı ve olgun folikülüm toplanacak(umarım). sanıyorum sende aynı ilaçları kullanacaksın. umarım seninde çok sayıda sağlıklı ve olgun folikülün olur. tedaviye ne zaman başlıyorsun?

Aynı ilaçları bende kullanacağım mayısta adetim olunca gideceğim, bende gonal f yok direk femara ve merional kullanacağım, bende de yumurtalık tembelliği var, çok yumurta elde edilemedi 3. deneme de :enbuyukkk:

merhaba
forumda yeniyim, hepinize tedavilerinizde bol şans diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende bu ay tedaviye başlıyorum, adetin ikinci günü femara sabah akşam - adetin üçüncü günü merional iğne adetin 6, günü merkezde olunup yumurta gelişimine bakılacak. duruma göre yön verilecek

X