canım öncelikle geçmiş olsun.bende aynı durumdaydım laparoskopi de oldum biri açtık (zaten tam kapalı değildi) diğeri hasarlıydı açmaya çalıştık açık görünüyor deyip çıktılar üniversite hastanesinde.sonuç olarak ta tüp bebek dediler.ameliyattan bir ay süre geçti henüz birşey yok açıkçası da ümidim yok normal yolla.moralini bozmak gibi olmasın ama ne olur ne olmaz laparoskopi yaptır derim.çünkü daha detaylı bilgi edinilebiliyor hsg ye nazaran ve o anda yapılması gereken bir işlem operasyon olursa anında müdahele edilme şansı da oluyor yani ameliyat olarak görme bu operasyonu.tüp bebek ise de raporunu da alırsın.devlet iki taneye kadar karşılıyormuş tüp bebeği.bende fazla zaman kaybetmek istemiyorum çok oyalandık çünki yok tahlildi yok film di ameliyatı bile 6 ay sonrasına verdiler zaten...
kızlarrrrr selammmmmmmmmm :))lütfen hemen umutsuzluğa kapılmayınnnnnnn.bende 4 ay önce hsg çektirdimmmmm daha önce bir gebelik geçirmiş olmama rağmen 1,5 yılı geçti tekrar hamile kalamadım..hsg de tüplerdennn sağ kapalı sol açıkk çıktı fakat doktorum değerlendirdiğinde solda geçişinolduğunu fakat bir yerde toplandğını söyledii ..muhtemelen buda hasarlı dedi ..4 ay denedikk filimden sonra olmadı bunun üzerine laparoskopi olmak istedim doktorum da izmirde ömer südekan süper bir doktor karar verdik ve oldum yaklaşık bir hafta önce ...iyi kide olmuşum diyorummm çünkü ne film de nede vajinal muaynede belirlenemedi ..iki tüpümde de üstünde baskı yapan paratubal kistler saptandı ve yakıldı ..şükür ki bundan sonra her iki tüpümde açık çıktı ..ve sol tüpümde bağırsak duvarına yapışıkmış buda halledildii .....şimdi bebek için umutluyum nenednini öğrenmiş oldum ..iyi ellerde laparoskopi olursanız sakıncası yokkkk merak etmeyin kesinlikle tavsiye ederimm:)
Aleykum Selam senin adına çok sevindim inşAllah benimde ve diğer arkadaşlarımızda çok kısa sürede sorunu çözülürde umutla bebeklerimizi bekleriz ama bende korkuyorum işte sorun o iyi elleri bulabilmekte özeldemi oldun sen ben istanbulda yaşıyorum acaba hiç DUYAN VARMI PROF. DR. SÜLEYMAN AKHAN ÇAPADA GÖREV YAPIYOR BUGÜN TELEFONLA GÖRÜŞTÜM PERŞEMBE GÜNÜ ÖZEL MUAYENESİNE ÇAĞIRDILAR AMA BEN HALA KARARSIZIM( Bide laparoskopiden ve bu anlattığın tedavilerin ne kadar sürdü ve şimdi normal hayatına dönebildinmi? kaç gün sürüyor acaba
tatlımmmm saol darısı başına inşallah :)ben izmirde özelde oldum özel doktora gidiyorum mecburende özelde oldum egepol hastanesinde ..korkulacak bişey yok laparoskopi basit bir işlem ama dediim gibi benim doktorum çok iyi bir doktorrrdu.sadece omuz ağrım oldu işlemden sonra ..ben hastanede bile kalmadım sabah 7 de oldum akşamüstü 5 te çıktım evime geldim..dikişler estetik zatenn alınmıyo..4 gün sonra banyo yaptım 6 gün de kanlı akıntım oldu ...şimdi iyiyim çok şükürrrrrrrrr ..istanbuldaysannnn eğer çok iyi doktorlar muhakkak vardır :)))))))))))
merhaba arkadaşlar.ben yeni katıldım aranıza.henüz 2 aydır bebek planlıyoruz.ancak 2 aydır birşey yok.ben yaklaşık 4yıl önce apandist ameliyatı 6 ay öncede barsak ameliyatı oldum.gastroentrolog doktorum bana ameliyattan dolayı yapışıklık olabileceğini söyledi.ve tüp bebek yaptırmakta geç kalma ii bir merkezde yaptır dedi.(ayrıca barsaklarımla ilgili kronik bir rahatsızlığım var)birincisi 2 ameliyat olmuşken tüplerin açılması gibi bir durum olmaz sanırım.2si yapışıklık olup olmadığını anlamam için herhangi bir kadın doğumcuya gitsem yaparmı işlemi.çok yeniyim henüz bana yardımcı olursanız sevinirim.evlenmeden önceki günlerimden beri bu işlerden korkardım sanırım korktuğum başıma geldi.ama hayırlısı allahtan ümit kesilmez.
Aleykum Selam senin adına çok sevindim inşAllah benimde ve diğer arkadaşlarımızda çok kısa sürede sorunu çözülürde umutla bebeklerimizi bekleriz ama bende korkuyorum işte sorun o iyi elleri bulabilmekte özeldemi oldun sen ben istanbulda yaşıyorum acaba hiç DUYAN VARMI PROF. DR. SÜLEYMAN AKHAN ÇAPADA GÖREV YAPIYOR BUGÜN TELEFONLA GÖRÜŞTÜM PERŞEMBE GÜNÜ ÖZEL MUAYENESİNE ÇAĞIRDILAR AMA BEN HALA KARARSIZIM( Bide laparoskopiden ve bu anlattığın tedavilerin ne kadar sürdü ve şimdi normal hayatına dönebildinmi? kaç gün sürüyor acaba
çapa tıp fakültesin de mii görev yapıyor??
muayene ücreti ne kadar??
Merhaba nasıl ve nerde actirdinizbenimde tuplerim tikali idi,laparoskopi oldum ve iki ay sonra hamile kaldim,simdi 3 yasina gircek bi oglum var,sende tup bebek tedavisine gitmeden bu yolu denesen,olmazmi??