- 21 Nisan 2014
- 310
- 268
hemde 15 tl ye biz 50 tl verdik elde var 0 burc ozelliklerim var hakkini yemeyeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok para gerçekten anlamadığım hak ettiklerini düşünüyorlarmı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemde 15 tl ye biz 50 tl verdik elde var 0 burc ozelliklerim var hakkini yemeyeyim
çok para gerçekten anlamadığım hak ettiklerini düşünüyorlarmı???
dusunmeseler bu kadar iddiali konusmazlar ama sen ben bir kere gonderip akillaniriz iste boyle
aman aynenn kahrolurdum herhalde :) herkes tecrübesini paylaşıyor tabi burda ve kesin çözümler tarihler diye reklam yapılıyor ama olan durumu bile bilememiş hikaye yazmış o kadar diyim
dusunmeseler bu kadar iddiali konusmazlar ama sen ben bir kere gonderip akillaniriz iste boyle
Benim de tepki gösterdiğim nokta budur, yok net ve kesin tarihler, kesin çözümler bilmem neler bu kadar iddialı atıp tutup ortaya böyle saçma salak yorum çıkınca gerçekten ölür müsün öldürür müsün diyor insan. Neyse ki bu yazıları okuduktan sonra insanlar en azından herapunzelin o süslü duvar yazılarına aldanmazlar. Buna ben de dahilim. Tecrübelerinizi paylaştığınız için sağolun kızlar. Şu durumda LuLu ve arkadaşları dışında memnun kalan yok ..
kesinlikle ve düşünüyorum da enerji olayı falan hikaye iyi falcı herkese iyi bakar diymi?? Ya da özen gösteriyorsan herkese görstermelisin!!
Bence de enerjin tutmuyorsa bunu zaten fala bakmadan hisseder ve iade edersin .. Ha en fazla nedir yorgunsundur ya da o an hislerinin iyi olmadığını anlarsın falan o zamanda kişiyle irtibata geçip durumu izah edip beklemesini rica edersin ki hiçkimse de saçma yorum almaktansa ille de bak diye tutturmaz. En azından böylece adına leke getirmemiş olursun. Bir kişiyi kekleyeceğim diye 10 kişiden oluyorlar haberleri yok ..
bu saatten sonra enerji.isine katilmiyorum bebem gercekten enerjin tutmuyorsa.iade edersinki bende senin hakikaten yetenegine guvenirim kendileri kaybediyorlar ama para kolay kazanilmiyor insanlar 50 tl ye bir gun calisiyorlar biraz elini vicdanina koy bi dusunsun bence bu sekilde fal bakanlar
bu saatten sonra enerji.isine katilmiyorum bebem gercekten enerjin tutmuyorsa.iade edersinki bende senin hakikaten yetenegine guvenirim kendileri kaybediyorlar ama para kolay kazanilmiyor insanlar 50 tl ye bir gun calisiyorlar biraz elini vicdanina koy bi dusunsun bence bu sekilde fal bakanlar
Tatlım öyle düşünme sakın, duanın ne zaman kabul olacağı belli olmaz. Allah kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmezmiş. Ve Allah duada ısrarcı kulunu severmiş. Sen duanı etmeye devam et canım, eğer olmayacaksa emin ol Allah senin içine soğukluğunu verir dua bile edemezsin. Bir yazı eklemiştim Tellwe topiciğindeydi sanırım ümitsizliğe kapılanlar okusun diye. O yazı, ben tam artık dua etmicem olmuyor boşa çabalıyorum dediğimde tokat gibi çıkmıştı karşıma
Vallahi benim hicbir duam kabul olmuyor.....bazen dusunuyorum, istedigim seylerin tersi icin mi dua etsem
haklısın canım biliyorum Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş kuluna... belki istediğim olmayacak ama daha iyisi olacak ne bileyim, baya zamandır dua ediyorum artık ümitsizliğe kapılmaya başladım, zaman zaman bıraktım duayı isyan ettim ama yeniden döndüm sonra pişman olup, olmayınca istediğin şey üzülüyosun ya işte elinde değil... Allah herşeyin en iyisini bilir elbet...
Herapunzel sanırım biraz hikayeci.. Son zamanlardaki duvar yazılarıda artık iyice sıkmaya başladı copy paste yapmaktan bıkmadı reklamın daniskasını yapıyor. Bende baktırmıştım genel durumubilmişti ama bu hafta olması gereken olmayınca düşüncelerim değişti . Bu kendinden eminlil ve kesinlik artık canımı sıkıyor
ahh bende genel durum bile yok canım olmayan bişiyi yazmış da yazmışşş
Dediğim gibi canım biraz hikaye biraz genel hayat ortaya karışık yapıyor sanırım. Dediği çıkmadı fal elimde patladı yani anlayacağın
maji falan değildir inşşallah senin ki, çok para ve patlaması kötü..
herapunzel okuma yapıp netice alan varmı arkadaşlar