- 25 Ağustos 2013
- 4.373
- 250
Doģru söylüyosun,soru cevapla kapatsın bari o açığı...O zaman yorum kısmından beğenmediğini, net şeyler söylemediğini yaz daha açıklayıcı şeyler söylesin sana o paranın hakkını versin yani ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doģru söylüyosun,soru cevapla kapatsın bari o açığı...O zaman yorum kısmından beğenmediğini, net şeyler söylemediğini yaz daha açıklayıcı şeyler söylesin sana o paranın hakkını versin yani ..
Alzancarım şuan bildiğim ve hatırladıım kadarıyla 3 kişiye aynı şeyi vermiş ..
Hımmm anladım canım,olmuşla òlmüşe çare olmaz,standart duada olsa Allah okuyan herkesinkini kabul etsin.
Aynen öyle tabiki,ya varya canım Allah istesin içinden bile geçirsen anında gerçek yapar.O yüzden duanın dediğin gibi garantisi olurmu?Yukarıdan tasdikmi geliyor bu dua garanti diye tövbe tövbe..Amin canım inşallah, özellikle duada garanti yahut %100 gibi şeyler olmaz. Ben duayı 1 yıl okurum olmaz, sen aynı duayı 1 kez okursun Allah kabul eder. Ya da ben yüzlerce dua okurum ya nasibim değildir ya vakti saati değildir olmaz, aynı niyete sen bir besmele çekersin Allah kabul eder ..
Aynen öyle tabiki,ya varya canım Allah istesin içinden bile geçirsen anında gerçek yapar.O yüzden duanın dediğin gibi garantisi olurmu?Yukarıdan tasdikmi geliyor bu dua garanti diye tövbe tövbe..
Aynen öyle canım benim, bilhassa falcılardaki bu iddiayı anlamıyorum yok kesin çözüm yok garantim altındadır ne demek ? Sana bu garanti belgesini kim veriyor ? Bu resmen çaresi tükenmiş insanlara yapılan bir psikolojik oyun .. Yazıktır günahtır insanların umuduyla oynamak .. Hadi kuldan utanmıyorsun Allahtan da mı korkmazsın ? Dilerim ki herkesin duası kabul olsun herkes gönlündekine kavuşsun ..
Amin canım inşallah, özellikle duada garanti yahut %100 gibi şeyler olmaz. Ben duayı 1 yıl okurum olmaz, sen aynı duayı 1 kez okursun Allah kabul eder. Ya da ben yüzlerce dua okurum ya nasibim değildir ya vakti saati değildir olmaz, aynı niyete sen bir besmele çekersin Allah kabul eder ..
Aynen öyle canım benim, bilhassa falcılardaki bu iddiayı anlamıyorum yok kesin çözüm yok garantim altındadır ne demek ? Sana bu garanti belgesini kim veriyor ? Bu resmen çaresi tükenmiş insanlara yapılan bir psikolojik oyun .. Yazıktır günahtır insanların umuduyla oynamak .. Hadi kuldan utanmıyorsun Allahtan da mı korkmazsın ? Dilerim ki herkesin duası kabul olsun herkes gönlündekine kavuşsun ..
evet, ben aylardır dua ediyorum ama bişey olmadı bakalım... Allah büyüktür yine de bekliyorum :) innnşallah oluuur
evet, ben aylardır dua ediyorum ama bişey olmadı bakalım... Allah büyüktür yine de bekliyorum :) innnşallah oluuur
Vallahi benim hicbir duam kabul olmuyor.....bazen dusunuyorum, istedigim seylerin tersi icin mi dua etsem
valla çok sinirlendim kendime burdaki söylenenlere baktım gönderdim herapunzele resmen hikaye yazmış göndermiş hiç alakası olmayan şeyler...birazcık ucundan tutsa neyse dicem enerji meselesimidir nedir pişmanım pişman!!
Öyle düşünme kuzucum, bazen biz bilmeden duygusal davranarak aslında kendimiz için hayırlı olmayan şeyleri de istiyoruz. Oysa Allah bizim için hayırlı olmadıını bilip, bize hayırlısını verir. Tabi biz zannederiz ki duam kabul olmadı olmuyor .. Henüz zamanı gelmemiş olabilir. Bir de şöyle düşün herkesin anlayacağı bir örnek vereyim
Şimdi seni isteyen 2 erkek var. Birisi bir kez sana duygularını açıkladı seninle olmak istediğini söyledi. Diğeri ise aylarca sana yalvarıyor çabalıyor senden elini çekmiyor. Sen hangisine şans verirsin ? Muhtemelen aylarca çabalayana ..
Aynen bu örnekte olduğu gibi Allah da duada ısrarcı olan kulunu severmiş ..
Vallahi hangisinden etkileniyorsam ona giderim. Elektrik yani
27 yasindayim be Perican, zaman ne zaman gelecek, 45 yasimda mi?
Bu arada bir fikrim var, sunu denesek mi:
Fatiha suresi 3 defa okumadan önce aşağıdaki sözleri 33 defa zikredersen, matlubunu rüyasında iken ona güzel görünüp muhabbetinle celb edersin:
Akaddu nevme matlubun ismi ala muhabbeti kendi isminiz ve ıshki bi hurmetis suretil Fatiha.
Ne göndermiştin acıbaa ?
tarot...o paraya mert bülbül gbi şakıyo valla yazık!
tarot...o paraya mert bülbül gbi şakıyo valla yazık!
yapma ya o kadar mi kötü ? Allahtan maji gôndermemissin o zaman