falımı yorumlayacak birileri var biliyorum :))

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.120
kızlar n'olur falımı yorumlayın .biliyorum bu forum da hisleri kuvvetli olan sevgili çok değerli tatlımı tatlı(!)arkadaşlar var :KK53: o hisleri kuvvetli olan sevgili arkadaslarım ,falımı es geçmeyin lutfen. iki kelime de olsa bır şeyler yazın , yaa hıslerınız cok kuvvetlı olmasada olur valla :KK37: ucundan yanından sekıllerı az bucukta olsa bır şeylere benzeten sevgılı arkadaslar da yorumlasın :) size guvenıyorum ,simdiden cok tesekkur ederım :KK19:

Eklentiler

• $IMG248.jpg
    $IMG248.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMG251.jpg
    $IMG251.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG259.jpg
    $IMG259.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG266.jpg
    $IMG266.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 70
  • $IMG271.jpg
    $IMG271.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG276.jpg
    $IMG276.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
kızlar nolur falımı yorumlayın .bılıyorum bu sıte de hıslerı kuvvetlı olan sevgılı cok degerlı tatlımı tatlı arkadaslar var

cok mu yag cektım ne :KK53: o hıslerı kuvvetlı olan sevgılı arkadaslarım ,falımı es gecmeyın lutfen

2 kelımede olsa bırseyler yazın :KK16: yaa hıslerınız cok kuvvetlı olmasada olur valla :KK37: ucundan yanından sekıllerı

az bucukta olsa bırseylere benzeten sevgılı arkadaslarda yorumlasın :) size guvenıyorum ,simdiden cok tesekkur ederım

falımı yorumlayan arkadaslar ; Allah ne dılegınız varsa verır insalllah:KK19:

Canım senın birile böyle hararetli bir konuşman olucak.Ama baya böyle sinirlenmişsin Ellerin kolların havada :26:

Sen birşeye kız kızmışsın Birilerine daha doğrusu sen yüz vermedikçe onlar yanına geliyor..

Sen birşeyler istiyorsun Birinimi desem yoksa birşeylerimi bilmedim ama İstediğin şu aralar dilediğin şeyler olumlu yonde :KK76:

parasal konularla çok takıntılı günler geçiriyorsun ki çok falz takmışsın biri var bu konuda Senin başını çok şişiriyor. Vıdı vıdı kafan mahvolmuş...

Birileri geliyormu gelcekmi tam anlayamadım ama 2 farklı şehirden gelckler veya gelmişler bunlar kısmetle berekle gelcekelr evine.

Bir iş teklifimi yoksa onayımı bekliyorsun?.. Canm olmıycak o iş. :18:

Senin kendine ait gizli bir kutun var onun içinde sakladıgın mektup yada kagıda yazılı önemli şeyeler böyle birşey varsa yerini değiştir sakla Birine bunlardan ,

bahsetmişsin oda sana bu önemli konuda hainlik düşünüyor.
Sen uzaktan uzaga birilerinin gönlünü çalmışsın hatta bu insanla dha önce bir kavgan olmuş.. :KK22:

Ama sana açılamıyor etrafına dikkat et .

SEn birilerini yeni yeni tanıyorusun arkadaş yada kısmet uzaklaş ondan kocamn bir yılan o farklı bir çıkarı var..

Mahallende birileri var çok çooook dedikodunu yapıyor ama öyle böyle değil.. birileri başını bağlamaya çalışıyor.. Çok karman çorman olmuşsun ama senın yurt dışı planın avrmı burda uçak var yaşadıgın şehirden gitme planın var yada düşünüyorsun gerçekleştirnmen hayırlı olur. :KK24::KK24:

Bukadar canım :KK14:

Canım senın birile böyle hararetli bir konuşman olucak.Ama baya böyle sinirlenmişsin Ellerin kolların havada :26:

Sen birşeye kız kızmışsın Birilerine daha doğrusu sen yüz vermedikçe onlar yanına geliyor..

Sen birşeyler istiyorsun Birinimi desem yoksa birşeylerimi bilmedim ama İstediğin şu aralar dilediğin şeyler olumlu yonde :KK76:

parasal konularla çok takıntılı günler geçiriyorsun ki çok falz takmışsın biri var bu konuda Senin başını çok şişiriyor. Vıdı vıdı kafan mahvolmuş...

Birileri geliyormu gelcekmi tam anlayamadım ama 2 farklı şehirden gelckler veya gelmişler bunlar kısmetle berekle gelcekelr evine.

Bir iş teklifimi yoksa onayımı bekliyorsun?.. Canm olmıycak o iş. :18:

Senin kendine ait gizli bir kutun var onun içinde sakladıgın mektup yada kagıda yazılı önemli şeyeler böyle birşey varsa yerini değiştir sakla Birine bunlardan ,

bahsetmişsin oda sana bu önemli konuda hainlik düşünüyor.
Sen uzaktan uzaga birilerinin gönlünü çalmışsın hatta bu insanla dha önce bir kavgan olmuş.. :KK22:

Ama sana açılamıyor etrafına dikkat et .

SEn birilerini yeni yeni tanıyorusun arkadaş yada kısmet uzaklaş ondan kocamn bir yılan o farklı bir çıkarı var..

Mahallende birileri var çok çooook dedikodunu yapıyor ama öyle böyle değil.. birileri başını bağlamaya çalışıyor.. Çok karman çorman olmuşsun ama senın yurt dışı planın avrmı burda uçak var yaşadıgın şehirden gitme planın var yada düşünüyorsun gerçekleştirnmen hayırlı olur. :KK24::KK24:

Bukadar canım :KK14:
kedıcık cnm cok tesekkur ederım .guzel hıslerın var syledıklerının bazıları dogru :KK54:

X