arkadaşlar burda bazılarınıza yorum yapmıştım ara ara bakıyorum yine. ben de özendim size. kendimin ve annemin fincanını ekliyorum. içinden gelip yorum yapan olursa sevinirim
annen için;
aklın çok karışık çıkmış. bazı yerlerde belirsizlik var. uzun saçlı bir kadın var ellerini açmış dua ediyor. karşısında da bir erkek ona doğru bakıyor. dua eden bayanın tepesinde arı gibi bir şey var. aydınlık güzel bir şey.tabakta da kocaman bir sandık var.sandığın içinden bereket taşıyor .
senin için;
yine bir kadın var.kabarık etekli bir kadın. karşısında da toplu bir bey var. ikisinin etrafı kalabalık çıkmış. umarım yardımcı olabilmişimdir.
cnm evlimisin bekarmisin bilmem ama bence bekarsin upuzun kuyruklu duvakli kocaman bi gelinlik ve oyle guzel bi evlilik goruyorumki belki hanendede olabilir bu ara ailenin biraz skintili bi surec. yasiycak maddi anlamda ama atlatilicak belli bi sure sonra sen oyle cok kisa topak cikmamisin falda uzun boyle cok gsl cikmisin dedigim gibi ama evliysen hane icinde birisidir cnm saglik sorunu pek yok saclarinla alakli bi sorun goruyorum sadece dokulmu gibi bise olabilir biraz kendinden bahsetseydin detayli yazabilirdim simdilik bu kadar opuyorum seni