Falıma bakarmısınız Hatunlar ...çok rica ediyorum lütfeeeen

_dolce_vita_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
570
443
başlıkta belirtmiş Olduğum üzere ,rica etsem falıma bakarmısınız .biraz sıkıtılıyım bu aralar
Bakan olursa sevinirim .tsk ettim şimdiden canlar

Eklentiler

• image.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 69
  • image.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 70
  • image.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 67
  • image.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 70
  • image.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 64
HHAHAaha sallayayım o zaman bakimm. E harfinde sağlık sorunu olan biri var . Gözlüklü biri. Yakında birini askere mi gönderdiniz acaba? Bir de bir mal ile ilgili haber bekliyorsunuz ya da alacaksınız.Deniz atı çıkmış. Deniz atı uğurdur berekkettir. Para anlamına da gelir. Bir yerden miras mı bekliyorsunuz? ya da gelecek. Çok güzel atınız var. Dilekleriniz var hatta adak yapmışsınız. Dilekleriniz gerçekleşecek. Şu sıralar ya hane kalabalık ya da biraz probleminiz olmuş. Ama ucu aydınlık ve sizin istediğiniz yönde gerçekleşecek olaylar.
Hadi benden bu kadar.
Sağlıcakla kalın.

Hahaha gözüne sağlık canım .gözlüklü e harfi cok doğru çıktı ,
Ama ben aşk anlamında bekliyorum ya

Valla tekrar baktım ama bir tek A harfi gördüm hane dışından.. Aşkla ilgili mi bilmem.. var mı A harfinde ona göre bakim gene. Sanki çok bilir gibi.

Bir devlet işi var bir de taşınma.
Hamile bir kadın var. Sen sıkıntılarından kurtulmaya çalişmamışsin da bir şeyleri irdelemişsin ve o da ne? Hamile kadin hayatıni karıştırmış. Dikkat et. Güzel bir gelişme olacak hayatında. Düzgün bi insan çıkacak karşına takım elbiseli efendi falan. Ama biraz şaşırtacaksın onu. Davranişlarına dikkat et hayal kırıklığı yaşatma çocuğa. Mutluluklar

Hadi bakalım Hayırlısı canım . TSK ettim sana da
Taşınma fln düşünmüyorum kız .nereye gidiiim ki .heeee tabi benim manita gel evlenelim derse hemen heme. Giderim hiç düşünmem bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…