Falıma Bakabilir misiniz ?

kasya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
18
0
Herkese gunaydin!rica etsem tarot veya iskambil fali bakabilen birileri varsa aramizda bana bakabilir mi?merak ettigim sey sevgilimle beni neler bekliyor?evlilik var mi yoksa ayrilik mi gorunuyor?evlilik gorunuyorsa ne zmn ve nasil bir evlilik olcak?
ben-9.10.1986
askim-17.06.1985
simdiden tsk ederim:)

bu sorularınızın hepsini yalnızca Allah bilir kızlar..
işte bu kadarrrr..

merhaba canım şimdi sordugun soruda mantık aramaya çalıştımda bulamadım yada sen sorunu yanlış sordun tarotla yada iskambılle bu tür şeyler çıkmaz yada yıldıznamene baksam yine senın evlenıcegın tarih çıkmıyor bu senin seçimindir ama sana sadece gerçegi söylemem gerekirse gerçek şuki bazı çiftler vardır aralarında çekim yada uyum göremezsınız neden birlikte olduklarını anlamazsınız tensel uyumda yoktur bu çiftlerın horoskopuna baktıgımda aşk gezegenlerının uyumunu görürüm ve neden birliktelıgın yıllarca sürdügünü anlarım bu ne demek oluyor diye sorucak olursan kadının ve erkegın harıtasında bazı gezegenler var ve bunlar sadece aşık olucagın kişiyi gösterır bunlar uyumluysa kişiler tutkulu aşk yaşar tutkulu aşk yasar ama belkıde hıc anlasamazlar ama ayrılamazlarda kısaca özetlemem gerekırse budur ama sız dıyorsanızkı yok ben huzurlu bır ask ıstıyorum o zaman burc ve yukselen uyumuna bakarım ama ask gezegenlerı uyumsuzsa istedıgınız kadar ugrasın aşık olamazsınız sevgı ve aşk cok ayrı seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…