Faldan Anlayanlar Lütfen Banada Bir Bakar mısınız ? Yorumlarınızı Bekliyorum..

Kızlaar artık fal bakmak istemiyorum. Yanlış yönlendirmek istemiyorum kimseyi çünkü. Hem iyi gelmiyor bana... Kusura bakmayın çok :KK43: Çok fal bakınca iş geliyo başıma. Hem boşverin falı filan. Allaha güvenin sorunlarınız düzelecektir. O her şeyin en iyisini hayırlısını bilir.

Kızlaar artık fal bakmak istemiyorum. Yanlış yönlendirmek istemiyorum kimseyi çünkü. Hem iyi gelmiyor bana... Kusura bakmayın çok :KK43: Çok fal bakınca iş geliyo başıma. Hem boşverin falı filan. Allaha güvenin sorunlarınız düzelecektir. O her şeyin en iyisini hayırlısını bilir.

tüüü tamda bana denk geldi ama anlayisla karsiliyorum, ne yapalim kismet degilmis. olurda bakma istegi olursa eger, sevinirim, yinede tesekkür ederim

:) Sana denk gelmesi kasıtlı değil. Ne zamandır bunu nasıl söyleyim diye düşünüyordum. Sizi önemsediğim için.

Ama bugün ciddi sorunlar yaşadım. Allaha kafa tutuyormuşum gibi geliyor fal bakınca, Hem bu dinen şirk'e girer.

:) Sana denk gelmesi kasıtlı değil. Ne zamandır bunu nasıl söyleyim diye düşünüyordum. Sizi önemsediğim için.

Ama bugün ciddi sorunlar yaşadım. Allaha kafa tutuyormuşum gibi geliyor fal bakınca, Hem bu dinen şirk'e girer.

bana kastlen yapildigini düsünmedim zaten, canin sagolsun, sen iyi olda....., cvp verdigin icin tesekkür ederim

cnm bugünlerde skıntıdayım falımada yansımıştır kapattım kendim az yorumladım gerçi ama hep kötü şeyler gördüm nedense mavi göz gördüm mesela resmen mavi duruyo:KK53: faldada :S sen bi yorumlasan harika olur öpüyorum canım :KK54: :KK16: tşkler..

Eklentiler

• $jdbjf3.jpg
    $jdbjf3.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 134
  • $akhvefalım2.jpg
    $akhvefalım2.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 117
  • $kahvefalım1.jpg
    $kahvefalım1.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 117
  • $khvefal.jpg
    $khvefal.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 114
  • $kahvefal4.jpg
    $kahvefal4.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 127
  • $khvefal5.jpg
    $khvefal5.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 122
  • $khvefal6.jpg
    $khvefal6.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
ayyy bu son olsun ben senden gelecekle ilgili bişi istemiyorum cnm :KK43: lütfen beni biliyosun az çok lütfen bu falı çok önemsedim son olsun bi daha istemicem özel msj olarak olsun yada :26: lütfennn :KK43:

Lütfen arkadaşlar eğer başka bakan varsa çok rica ediyorum.şu aralar çok ihtiyacım var .teşekkür ederim

Eklentiler

• $007.jpg
    $007.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 122
  • $010.jpg
    $010.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 121
  • $016.jpg
    $016.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 142
  • $019.jpg
    $019.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 118
  • $028.jpg
    $028.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 109
  • $018.jpg
    $018.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 126
  • $027.jpg
    $027.jpg
    139,8 KB · Görüntüleme: 117
canım benim facebookta FAL MEKAN sayfası var oraya gir ismini yaz sana isim analizi yapıor bayan ücretsiz.ama tarot veya su falı falan baktırmak istersen o ücretli

biliyorum canım orayı ama o kadında bırakmış artık sürekli yoğunum falan diyor ve ücret istiyor

X