Faldan Anlayanlar Lütfen Banada Bir Bakar mısınız ? Yorumlarınızı Bekliyorum..

Canım, senin falında tabağının tam ortasında başı örtülü bir kadın var. Böyle çenesinin altından bağlamış eşarbını. Bu hane içi değilde sürekli haneye girip çıkan biri gibi geldi. Bilemedim tam emin değilim. Yani bu kdın hane içinde bi var bi yok. Arkasında birini saklıyor. Birini koruyor , bu seni sinir ediyor. Ben genele yayıyorum ama, belki de böyle bir olay olacak sinir olacaksın. Daha önce bir işteydin ve kimin lafıyla o işten çıktın canım ? Ben öyle görüyorum. Daha önce birilerinin lafıyla bi yeri terketmiş, arkanda bırakmış, ordan ayrılmışsın. Bunu iş olarak yorumladım. Ya bir şey diyeceğim, ben bunun üstünde pek durmadım ama burda bir erkek el kaldırmış vuracak gibi durmuş. Ha bir de, karşılıklı oturan iki hane birbirine küs, onlarla ilgili bir konu var. Canım sen bi değişiklik yapacaksın. Çok düşünüp karar vereceksin. Bi aslan burcu biri var burda. bu kadaar bitanem. Yorumlayabildim bu kdr. :)

Falında T harfi çıkmış. T harfli biri seni işaret etmiş. Seninle konuşmak isteyecek. Onun dışında bir arkadaşının ve ya akraba daha mı doğru olur bilmiyorum. Belki de hem arkadaşın hem akraban :) Bu kişiden gördüğün nankörlük seni üzücek ya da üzmüş. Bu kişi eskiden sevmediği sana çkiştirdiği birini sana karşı savunacak ve sen üzüleceksin.Ya da oldu böyle bişey üzüldün. Tdilat , inşaat gibi bir şey çıkmış ve sen o ortamdasın. Bu kısmı yorumlayamadım sadece gördüdm.Uzuuuuun boylu bir erkek var burdaa... Tabağında, hane dışından biri bu. Araya aracılar koyup senden haber alıyor. Yakında kendi de gelir. Ya da geldi . Ama sen nedense böyle bi ilkten olumsuzsun. E harfi çıkmış, bu kişi ile bağlantısı olabilir. Köpek çıkmış, bi ara sıkıntılı bir dönemden geçtin hala daha da atlatmış değilsin, bu dönemin kazancı bir dost olacak canım ya da olmuş :) Bu kadar. Anneni yorumlayamıyorum üzgünüm, neden bilmiyorum ben yaşca büyük insanlara pek bakamıyorum hissedemiyorum. Anneme teyzeme filanda bakmam hatta. :)

Canım, senin falında tabağının tam ortasında başı örtülü bir kadın var. Böyle çenesinin altından bağlamış eşarbını. Bu hane içi değilde sürekli haneye girip çıkan biri gibi geldi. Bilemedim tam emin değilim. Yani bu kdın hane içinde bi var bi yok. Arkasında birini saklıyor. Birini koruyor , bu seni sinir ediyor. Ben genele yayıyorum ama, belki de böyle bir olay olacak sinir olacaksın. Daha önce bir işteydin ve kimin lafıyla o işten çıktın canım ? Ben öyle görüyorum. Daha önce birilerinin lafıyla bi yeri terketmiş, arkanda bırakmış, ordan ayrılmışsın. Bunu iş olarak yorumladım. Ya bir şey diyeceğim, ben bunun üstünde pek durmadım ama burda bir erkek el kaldırmış vuracak gibi durmuş. Ha bir de, karşılıklı oturan iki hane birbirine küs, onlarla ilgili bir konu var. Canım sen bi değişiklik yapacaksın. Çok düşünüp karar vereceksin. Bi aslan burcu biri var burda. bu kadaar bitanem. Yorumlayabildim bu kdr. :)

Ne konuda değişiklik yapacağım? Beni biraz daha aydınlatır mısın anlattığın konularda? Evliliğimle ilgili mi yapacağım değişiklik? Aslan burcu kim? Başı örtülü bayan genç mi yaşlı mı?

Çok soruyorum ama çok sıkıntıdayım.

Son düzenleme:
Ne konuda değişiklik yapacağım? Beni biraz daha aydınlatır mısın anlattığın konularda? Evliliğimle ilgili mi yapacağım değişiklik? Aslan burcu kim? Başı örtülü bayan genç mi yaşlı mı?

Çok soruyorum ama çok sıkıntıdayım.

Canım genç yaşlı bilemem. Benim içime yaşlı biri geldi. Evliliğinle ilgili değişiklikler. Aslan burcu kişiyi bende bilmiyorum canım. Sen varsa dikkat et.

Canım genç yaşlı bilemem. Benim içime yaşlı biri geldi. Evliliğinle ilgili değişiklikler. Aslan burcu kişiyi bende bilmiyorum canım. Sen varsa dikkat et.
Vereceğim karar olumlu mu olumsuz mu? Evliliğimi mi bitireceğim yani? Bir de yakın zamanda mı görünüyor?

Ben senin kararını senden iyi bilemem canım :) Yorum yapmayım ben bu konuda. Her şeyin hayırlısını RABBİM bilir. Her şey olacağına varır. Sıkıntı etme.

Benim gördüğüm ve ya içimden gelenler, birinden ayrılmışsın. Bir ilişkin sonlanmış. Yani gözünden düşmüş.Evde 3 kişimisiniz?
Sürekli bir 3 kişi modu var. Yada 3 arkadaşsınız sürekli. Ha bu fal açıldığı zaman , bir şeyini kaybetmiş miydin? Ama şimdi bulmuşsun. Ne bileyim bir küpe olur bir toka bir para. Yani atlatmışsın. Ayrıca S harfi ile 2 vakit içerisinde bir görüşmen var. İstediklerini söyleyeceksin. Senin peşinde kuyruk olan biri var, onun duygularına inanmıyorsun.İnanma, haklısın.

Evet dediklerin doğruEn Büyük KK

canım söylediklerinin neredeyse hepsi doğru annem üzülecek aslında daha 42 yaşında bak yaşlı dedin diye bozulacak. Nasıl diyecem yaşlılara bakamıyomuş arkadaş diye:)

canım söylediklerinin neredeyse hepsi doğru annem üzülecek aslında daha 42 yaşında bak yaşlı dedin diye bozulacak. Nasıl diyecem yaşlılara bakamıyomuş arkadaş diye:)

Benim annemde 42 :KK70: Sen kaç yaşındasın ve evlisin yahu? :)

$Fotoğraf0139.jpg $Fotoğraf0140.jpg $Fotoğraf0141.jpg $Fotoğraf0142.jpg $Fotoğraf0143.jpg $Fotoğraf0144.jpg

Sen bu işi biliyosun:KK1: Buda arkadaşımın fincanı buraya üye olmadığı için bana yükletti zamanınız olursa bakarmısınız:KK17:

Eki Görüntüle 276513 Eki Görüntüle 276514 Eki Görüntüle 276515 Eki Görüntüle 276516 Eki Görüntüle 276517 Eki Görüntüle 276518

Sen bu işi biliyosun:KK1: Buda arkadaşımın fincanı buraya üye olmadığı için bana yükletti zamanınız olursa bakarmısınız:KK17:

Bu falda pek bir şey hissetmedim. Sadece ikizler burcu mu arkadaşın onu merak ettim? İkizler burcu biri çıkmış dikkatli olması gerekiyor bu kişinin. Arkadaşının çevresinde varsa söylesin. Bir sıkıntı çıkmış o sıkıntıya girmek üzere. Ayrıca bir birini seven iki kişi çıkmış bu falda, lakin onların arasına biri girmiş. Bu arkadaşının yüzünden canı sıkılmış , sıkıntı yaşayan bir erkek var. O kişi arkadaşını tekrar aramış ve ya arayacaktır bilmiyorum. Arkadaşın biri için, erkek ve ya kız bilmiyorum bana bir bayan gibi geldi, bir bayan için "asla onunla barışmam, görüşmem vs" tarzı bir şey söylemiş ama küs olduğu görüşmediği biriyle tekrar konuşup görüşecek. Bianda olacak :) Hm... çevresinde işle ilgili darbe almış biri var. Canını sıkmasın. Ocak gibi yeni bir iş gözüküyor birine.

Not: Arkadaşlar yorumladığım şeyleri kendiniz tekrar yorumlayın. Olacak diyorum ama olmuş olabilir,olmuş diyorum olacak bişidir bilmiyorum ben. Sadece gördüklerimi söylüyorum. Mesela çevresinde biri var diyorum , belki kendi olabilir. Ben sadece gördüğüm gibi söylüyorum. Yani kim ne bilemem, haaşa o ALLAHA masus :)

slm rica etsem banada bakarmisin inan cok sevinirim, sabirsizlikla yorumunu bekliyorum, resimleri yükledim

X