Faldan Anlayanlar Lütfen Banada Bir Bakar mısınız ? Yorumlarınızı Bekliyorum..

elmaa13

Imeto ti lyubov sloji
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
614
0
uzunca bi süre baktırmadım çevremdede bakan birileri yok siz bakabilirmisniz:44:

$Fotoğraf0121.jpg $Fotoğraf0122.jpg $Fotoğraf0123.jpg $Fotoğraf0124.jpg $Fotoğraf0125.jpg

çok anlamam ama yinede şunu söyleyebilirim falında hilal çıkmış sanki buda yarım kalmış birçok şey manasına geliyor.

bu şekilde bakmak pek sağlıklı olmaz sanırım çünkü fal bakmak sadece şekil yorumlamakla değil hissetmeklede alakalıdır. Yinede dikkatimi çeken bir iki şeyi söylemek isterim. ilk olarak karşılıklı bir görüşmede arada bir balık ve cenin çıkmış, bu senin için yeni bir başlangıcın iyi kazanç getireceği anlamına gelir. bu konuyla ilgili olur olmaz konuşan biri var, öyleki konuşmaktan karnı şişmiş ve üstü karanlık çıkmış. seni bu iş ya da gelişmeyle ilgili çekemeyen planlarını bozmak isteyen biri olarak yorumlanabilir ayrıca bir kaç yerdede yeni başlangıçlar için işaretler var..

ay yanlış oldu konu açacakken konuya cvp olarak çıktı..
hemen yeni konuda resimleri paylaşayım

Eklentiler

• $250920111180.jpg
    $250920111180.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $250920111182.jpg
    $250920111182.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $250920111183.jpg
    $250920111183.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:

Benim gördüğüm ve ya içimden gelenler, birinden ayrılmışsın. Bir ilişkin sonlanmış. Yani gözünden düşmüş.Evde 3 kişimisiniz?
Sürekli bir 3 kişi modu var. Yada 3 arkadaşsınız sürekli. Ha bu fal açıldığı zaman , bir şeyini kaybetmiş miydin? Ama şimdi bulmuşsun. Ne bileyim bir küpe olur bir toka bir para. Yani atlatmışsın. Ayrıca S harfi ile 2 vakit içerisinde bir görüşmen var. İstediklerini söyleyeceksin. Senin peşinde kuyruk olan biri var, onun duygularına inanmıyorsun.İnanma, haklısın.

ay yanlış oldu konu açacakken konuya cvp olarak çıktı..
hemen yeni konuda resimleri paylaşayım

Sen evleneceksin. :S Öyle hissettim. Evlilik var mı? Yakında bir evlilik var. Ben sana yordum öyle geldi. Hem bu evlilik daha önce ayrılıp barışılan biriyle olucak.Onun dışında sanki işle alakalı ya da önemsediğin bir şey. Bir kadın yerine sen geçiyorsun. Bir kadının yapacağı işi sen yapacaksın.

Allah Sizin Hayrınızı Versin Emi :KK9:

Sen evleneceksin. :S Öyle hissettim. Evlilik var mı? Yakında bir evlilik var. Ben sana yordum öyle geldi. Hem bu evlilik daha önce ayrılıp barışılan biriyle olucak.Onun dışında sanki işle alakalı ya da önemsediğin bir şey. Bir kadın yerine sen geçiyorsun. Bir kadının yapacağı işi sen yapacaksın.

CNM benim şimdi gördüm,çooooooooookkkkkkkkk teşekkür ederim,öyle isabetliki,inan tek bir söyledğinde bile boş laf değil,3 kişi takılmamdan tut,s harfine kadar...
sonsuz teşekkür,
inşallah dediğin gibi evlilikte kısa zamanda olur:KK17:

canımmm bi banada baksana yaAA ben orda öl yazısı görüyorum sanki :KK43: kuruntu mu yaptım ne :KK59:

Eklentiler

• $Fotoğraf0702.jpg
    $Fotoğraf0702.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 68
  • $Fotoğraf0704.jpg
    $Fotoğraf0704.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 88
canımmm bi banada baksana yaAA ben orda öl yazısı görüyorum sanki :KK43: kuruntu mu yaptım ne :KK59:

Falında çok şaşırtıcı bir şey çıkmış. Çok güzel çıkmış. Bir kadın ve bir erkek sarılıyorlar. Hatta kafaları kalp olmuş. Ama yanınızda fakat uzağınızda bir erkek çıkmış uzaktan size bakıyor. Ben bunu şöyle yorumlardım, senin bir sevgilin var fakat senden hoşlanan biri daha var üzülüyor sizi görünce. O kişinin sana açılacağını ve ya senle konuşmak isteyeceğini söylerdim. Bu olay geçmişte de olmuş olabilir. ÖL yazısını ben göremedim. Gördüğüm kocaman bir U harfi var. Umut, ufuk, ümit... Bilmiyorum bu isimler ve ya içinde U olan bir isimle bir can sıkıntısı var. Ayrıca 7. ayda bir duygu buhranı yaşamışsın. Bir karmaşa çıkmış. Bu ya senin içinde ya senin dışında. Bir kalabalık , karmaşa var. Çok net çıkmış ama pek yorumlayamadım canım.

çok saol canımcım ağzna klavyene sağlık :KK16: ama sevgilim yok doğru geçmişte öle bişi oldu yedinci aydada içmde öle bişi yaşadım evet u harfli etrafımda kmse yok o desen vardı :KK43: bende sana bakarım istersen :)

:) Evet canım geçmişte olduysa o dur. Ben gelecek bilemem zaten :) Haşa. Yok U valla :KK70: Bilmiyorum ki. Belki sonra bir ara çıkar. hehe

:) Evet canım geçmişte olduysa o dur. Ben gelecek bilemem zaten :) Haşa. Yok U valla :KK70: Bilmiyorum ki. Belki sonra bir ara çıkar. hehe

ayyy çok karışığım bugünlerde aslında bi kahve içip kapatasım varrr sen bakar mısınki bunda detay yok :KK43: tek bi yönden çektim :KK53::26:

X