- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.676
- 798
Yazık olmuş.Hayırdır savcı misin hakim misin hak hukuk dağıtıyorsun ne kadar önemsiyorsunuz burayı hayatınızda başka bir meşgale yok sanırım bana burda hak dağıtıcı rolünü uslendiginize göre yukselerde hava soğuktur yanlız usutmeyin
Yoo ben laf sokmam, inci gibi dizerim kelimeleri. Tavsiyemdir.Tanımadığı insanlarla laf sokmak için hazır olda bekleyen insanlar yok evet kafanı yastığa koyduğunda madalyani takarsın ne güzel laf soktum diye tebrik ederim inanılmaz bi yetenek içinizdeki kötü enerjiyi burda insanlara laf sokarak atıyosunuz sanırım
Bakardım da korkuyom sonra. Amaan.Bu falda cok onemli seyler var ama ne kadar para o kadar
Fal baktırıyor ama sanma ki başka meşgalesi yok, bir yandan da aşırı meşgul bir bilim insanı atomu parçalarına ayırıyor. İşte ondan arta kalan zamanlarında da bu harika üslubuyla bdv de fal konusu açıyor. Adeta bir Nikola Tesla kendisiYazık olmuş.siz yükseklerden geliyorsunuz belli ki.
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş depresif penguenFal baktırıyor ama sanma ki başka meşgalesi yok, bir yandan da aşırı meşgul bir bilim insanı atomu parçalarına ayırıyor. İşte ondan arta kalan zamanlarında da bu harika üslubuyla bdv de fal konusu açıyor. Adeta bir Nikola Tesla kendisi
Az önce kaliteli laf sokan insalari övüyordun inci gibi kelimeleri dizenleri değilYoo ben laf sokmam, inci gibi dizerim kelimeleri. Tavsiyemdir.
Metal olmasından anlamamız lazımdı ama işte cahil ve boş olduğumuz için anlayamadık.Fal baktırıyor ama sanma ki başka meşgalesi yok, bir yandan da aşırı meşgul bir bilim insanı atomu parçalarına ayırıyor. İşte ondan arta kalan zamanlarında da bu harika üslubuyla bdv de fal konusu açıyor. Adeta bir Nikola Tesla kendisi
Bakardım da korkuyom sonra. Amaan.
Hayır bir de kim niye durduk yere bedavadan fal bakacak size? Geçen gün yine biri fincan fotoğrafı attı, ona da aynısını dedim.
Fal işi bir sektör olmuş artık. İnsanlar size zaman ayırıyorsa para istiyorlar hali ile.
Bedavayı çok seviyoruz ya millet olarak.
Aynen öyleMetal olmasından anlamamız lazımdı ama işte cahil ve boş olduğumuz için anlayamadık.
Kel alakaKelin ilacı olsa kendi başına sürermiş depresif penguen
Bakardım da korkuyom sonra. Amaan.
Kendimi övmeyi sevmem, o yüzden. Başkaları övsün canım beni de.Az önce kaliteli laf sokan insalari övüyordun inci gibi kelimeleri dizenleri değil
Çok haklısın vallahi ya buradakiler az çok bilir beni, bir yandan akışkanlar mekaniği çalışır sonra da sıkılınca fal konusu açarım tıpkı sen gibiyim ben de.Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş depresif penguen
:) Bu fal olayı virüs gibi yayılıyor. Bir keresinde bir arkadaşa bakmıştım, Allah'ım haftanın beş günü fotoğraf atmaya başladı.Bakardım da korkuyom sonra. Amaan.
Ben de korktum.Neden gerginsiniz? Fincan dışında bu konu hakkında konuşmak ister misiniz? Fincandan ciddi korktum bu arada.
Resmen çetesiniz valla gecenin 2 bucugunda nasıl tanımadığınız bir insanı bu kadar önemseyip dünya kadar lafı saydırma gereksiniminde bulunuyosunuz hayret ediyorum biri bişey yazsa da alaya alsak dalga geçsek diye bekliyosunuzKel alaka
Tabii yaaa sonuçta fal bu bilimsel gerçekliği olan çok güvenilir bir şey. O kahveyi içişin, kapatışın, o kahvenin aşağıya doğru bilinçli akışıyla oluşan şekiller adeta kıtaların ayrılması falan gibi ama biz cahiliz çok kafa yormayalım bunlara bizim kalemimiz değilMetal olmasından anlamamız lazımdı ama işte cahil ve boş olduğumuz için anlayamadık.
Aslinda cete degiliz, denk geldik. Biz uyumayi sevmeyen insanlariz. Sizinle dalga gecmek icin de orgutlenmeye gerek yok, malzemeyi salon kadini uslubunuzla siz veriyorsunuz.Resmen çetesiniz valla gecenin 2 bucugunda nasıl tanımadığınız bir insanı bu kadar önemseyip dünya kadar lafı saydırma gereksiniminde bulunuyosunuz hayret ediyorum biri bişey yazsa da alaya alsak dalga geçsek diye bekliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?