Falcı Nurin

Vallah babamın oğlu değil ya da kendisiyle herhangi bir çıkarım yok arkadaş tavsiye et dedi ettim. Dedikleri şöyle çıktı böyle çıktı demedim bekleyip göreceğiz dedim.
Fal sepetinde Armağan Kaplan'a baktırdım çok pozitif enerji aldım dedikleri zamanla çıkar mı bekleyip göreceğiz katina baktırdım kartlarım yanılmaz hiç dedi
Yalan söylemiş kgkdjfjrjjrjr ben de baktırdım full salladı hiçbiri de çıkmadı. Para tuzağı dikkat et

Teşekkür ederim içim rahatladı en azından. Denize düşen yılana sarılır böyle darda kalınca onlara koştum
Yok baktırmadım onlara hiç,onları öylesine yazdım. Dua et. Fal neymiş. Bir derdim var konusuna açmışsın konuyu Allah'tan düzelmiş. Umarım sen de düzelirsın bırak fal işlerini. Ben de bir ara çok müptelasıydım hepsi zaman kaybı. Bilen kimse olamaz %100 net olarak. Hem para hem zaman kaybı. Hiç biri de olmadı.

Tabi orası öyle burda yeniyim nasıl nereye konu açacağımı bilemedim o arkadaşa alıntı yaptığımı sandım armağan kaplan hakkında yanlış anlaşıldım ben iyi niyetli biriyim sadece kız önereceğin biri var mı diye sormuş diye bende cevap vermek istedim bugüne kadar kimseyi reklam yapmadım yapmam da kötü çıkarsa ben kendimi sorumlu hissederim

Yeni üye olunca öyle hissediliyor kimse kimseyi tanımadığı için öyle bir izlenim bırakıyor.
Tanımadığım için bilemicem ben de reklam olduğunu düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…