- 11 Şubat 2023
- 8.928
- 18.203
Zaten hepsi sallayacak ne bekliyordun ? 3 vakte yol var.Instagram falcınurin'e fal baktıran var mı?
Bir kaç kez aynı kişi için baktırdım her birinde ayrı bişey söyledi son falında negatif enerji aldım
Bir siyah sürme iki etnik eşarp altında taranmamis kirli saç üç beş tane de etnik bilezik tak yeter.Emekli oldugumda yaparım hshsh
Valla öyle galiba fkdjdBu konunun dogru yeri mi var memurcum? Banlayin beni diye bagiriyor konu sahibi.
Ayrica Nurin ne ya, bizim milletteki bu dolandirilma aşki beni benden aliyor.
Vallah babamın oğlu değil ya da kendisiyle herhangi bir çıkarım yok arkadaş tavsiye et dedi ettim. Dedikleri şöyle çıktı böyle çıktı demedim bekleyip göreceğiz dedim.
Yalan söylemiş kgkdjfjrjjrjr ben de baktırdım full salladı hiçbiri de çıkmadı. Para tuzağı dikkat etFal sepetinde Armağan Kaplan'a baktırdım çok pozitif enerji aldım dedikleri zamanla çıkar mı bekleyip göreceğiz katina baktırdım kartlarım yanılmaz hiç dedi
Falcınurin hakkında bilgin var mıYalan söylemiş kgkdjfjrjjrjr ben de baktırdım full salladı hiçbiri de çıkmadı. Para tuzağı dikkat et
Para kaptırma o da sallıyorFalcınurin hakkında bilgin var mı
Teşekkür ederim içim rahatladı en azından. Denize düşen yılana sarılır böyle darda kalınca onlara koştumPara kaptırma o da sallıyor
Yok baktırmadım onlara hiç,onları öylesine yazdım. Dua et. Fal neymiş. Bir derdim var konusuna açmışsın konuyu Allah'tan düzelmiş. Umarım sen de düzelirsın bırak fal işlerini. Ben de bir ara çok müptelasıydım hepsi zaman kaybı. Bilen kimse olamaz %100 net olarak. Hem para hem zaman kaybı. Hiç biri de olmadı.Teşekkür ederim içim rahatladı en azından. Denize düşen yılana sarılır böyle darda kalınca onlara koştum
Tabi orası öyle burda yeniyim nasıl nereye konu açacağımı bilemedim o arkadaşa alıntı yaptığımı sandım armağan kaplan hakkında yanlış anlaşıldım ben iyi niyetli biriyim sadece kız önereceğin biri var mı diye sormuş diye bende cevap vermek istedim bugüne kadar kimseyi reklam yapmadım yapmam da kötü çıkarsa ben kendimi sorumlu hissederimYok baktırmadım onlara hiç,onları öylesine yazdım. Dua et. Fal neymiş. Bir derdim var konusuna açmışsın konuyu Allah'tan düzelmiş. Umarım sen de düzelirsın bırak fal işlerini. Ben de bir ara çok müptelasıydım hepsi zaman kaybı. Bilen kimse olamaz %100 net olarak. Hem para hem zaman kaybı. Hiç biri de olmadı.
Yeni üye olunca öyle hissediliyor kimse kimseyi tanımadığı için öyle bir izlenim bırakıyor.Tabi orası öyle burda yeniyim nasıl nereye konu açacağımı bilemedim o arkadaşa alıntı yaptığımı sandım armağan kaplan hakkında yanlış anlaşıldım ben iyi niyetli biriyim sadece kız önereceğin biri var mı diye sormuş diye bende cevap vermek istedim bugüne kadar kimseyi reklam yapmadım yapmam da kötü çıkarsa ben kendimi sorumlu hissederim
Hayır Vallahi öyle bi amacım olmadıYeni üye olunca öyle hissediliyor kimse kimseyi tanımadığı için öyle bir izlenim bırakıyor.
Tanımadığım için bilemicem ben de reklam olduğunu düşündüm