Fal sepetinde Armağan Kaplan'a baktırdım çok pozitif enerji aldım dedikleri zamanla çıkar mı bekleyip göreceğiz katina baktırdım kartlarım yanılmaz hiç dedi
Ne kadar paranoya olmuşsunuz adamı hayatım boyunca görmedim kim olduğu hakkında bile bilgim yok reklam yapsaydım dedikleri şöyle çıktı böyle çıktı derdim çıkar mı bekleyip göreceğiz dedim şaka gibi ya şuan zan altında kaldım arkadaş öner dediği için önerdimReklamlar...Mune
Vallah babamın oğlu değil ya da kendisiyle herhangi bir çıkarım yok arkadaş tavsiye et dedi ettim. Dedikleri şöyle çıktı böyle çıktı demedim bekleyip göreceğiz dedim.Reklam kokuyorrrr hem de konu yanlış yerdeMune
Foruma yeni katıldığım için arkadaşa yorumla kısmından tıklamadan yorum yaptım böyle olunca önyargıyla yaklaştınızNe kadar paranoya olmuşsunuz adamı hayatım boyunca görmedim kim olduğu hakkında bile bilgim yok reklam yapsaydım dedikleri şöyle çıktı böyle çıktı derdim çıkar mı bekleyip göreceğiz dedim şaka gibi ya şuan zan altında kaldım arkadaş öner dediği için önerdim
Geç değil ya 50 yaşında 60 yaşında bile falcılar var hatta daha çok para kazanıyorlarDünyaya bir daha gelsem falcı olmayı isterdim
Mal gibi çalışıp az maaşa tamah etmiyorlar nasılsa hshs
Emekli oldugumda yaparım hshshGeç değil ya 50 yaşında 60 yaşında bile falcılar var hatta daha çok para kazanıyorlar
İsterseniz olabilirsiniz yine de.Dünyaya bir daha gelsem falcı olmayı isterdim
Mal gibi çalışıp az maaşa tamah etmiyorlar nasılsa hshs
Yani yorum yapayım derken konu mu açtınızForuma yeni katıldığım için arkadaşa yorumla kısmından tıklamadan yorum yaptım böyle olunca önyargıyla yaklaştınız
Bu konunun dogru yeri mi var memurcum? Banlayin beni diye bagiriyor konu sahibi.Reklam kokuyorrrr hem de konu yanlış yerdeMune
xD falcılar köşe oldu milletin yüzündenBu konunun dogru yeri mi var memurcum? Banlayin beni diye bagiriyor konu sahibi.
Ayrica Nurin ne ya, bizim milletteki bu dolandirilma aşki beni benden aliyor.
Ben dolandiricilara, falcilara, dilencilere, aglayarak somurenlere falan hic kizmiyorum, hakediyor insanlar.xD falcılar köşe oldu milletin yüzünden
Sene olmuş 2024 hala fala yıldıza bakıyor insanlar. Hakediyorlar cidden.Ben dolandiricilara, falcilara, dilencilere, aglayarak somurenlere falan hic kizmiyorum, hakediyor insanlar.
Arkadaşın balkondan atla dese atlıycak mısın? Doğru mu değil mi bilmeden ne tavsiyesi veriyosun o zaman?Vallah babamın oğlu değil ya da kendisiyle herhangi bir çıkarım yok arkadaş tavsiye et dedi ettim. Dedikleri şöyle çıktı böyle çıktı demedim bekleyip göreceğiz dedim.