• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falcı kadir (beşiktaş)

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.263
689
373
Kocaeli
Bu kadarına pes!!! Geçen hafta fal için akaretlerde bi mekana gittim acayip beşiktaş düşkünü harika sakkalları olan kadir le tanıştım Bana söylediği herşeyi an itibariyle yaşamaya başladım tekrar fala gidip numarasını alıcam bayıldımm bu adamaa tek kelimeyle efsane bu kadar dolu bi donanıma sahip bu adamla en azından sohbet etmenizi tavsiye ediyorum kızlar

Ooo profil mesajına kadar yazmışsın kanka kesin gideriz

Reklamin bu kadarina pes... Ne derse oluyor mu simdi.

Edit: Senin reklam amacli uyelikten banlanacagini da soyledi mi bari. :confused:

Ahh ahh bilmek marifet olsaydı keşke, astrolojiyle ilgilenmeye başlayınca anladım ki bilmek büyük yük. Yolun sonu değil, yolu nasıl geçirdiğin önemliymiş sadece. Falcılara falan asla gitmeyin hanımlar..

Bu kadarına pes!!! Geçen hafta fal için akaretlerde bi mekana gittim acayip beşiktaş düşkünü harika sakkalları olan kadir le tanıştım Bana söylediği herşeyi an itibariyle yaşamaya başladım tekrar fala gidip numarasını alıcam bayıldımm bu adamaa tek kelimeyle efsane bu kadar dolu bi donanıma sahip bu adamla en azından sohbet etmenizi tavsiye ediyorum kızlar
Allahtan iste kardeş duanı
Harun abi sensin biliyorum ama etme boyle seyler günah ....

Kadir'in adamısın biliyoruz hadi itiraf et

Bos beleş para nasıl kazanılır dmi git alın teri ile çalış Allah askına da burda su muameleyi görme be Harun abi :)

Reklamın da bu kadar kötüsü, bu kadar bayağısı.. Poff..

bana özelden numarasını yazabilir misiniz acaba Kadiri ben de duymuştum

Back