- 17 Ağustos 2018
- 64
- 45
- 3
- Konu Sahibi Merakli giz
-
Slm cnm vallah ben aralıksız nerdeyse her gün gönderiyorum faladdin fincanda ki şekillere göre yorum yapıyor geçen gün motorsiklet vardı fincanda fal yorumu geldi ondan bahsetti harf kişi tarifini tutturmustu bana da ara sıra tutturuyor diğer uygulamalardan daha iyi bence.
Whatsap konuşmalarını vs okuduğunu düşündüğüm için sildim telefondan.
Böyle yorumlar dolu nette ve gerçekten bu kadar bilmesini başka bir şeye bağlayamadımm..
Onu bende okumuştum internette ama adam yalanladı ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum
binnaz ve telini inceliyor diyorlar onabizim de telefonla babanne dede kim varsa aramıştım .. akşamına fal attım : Aile büyükleriyle çok uğraşmayın diye yorum gelmiştihatta annemle epey gülmüştük:))
Whatsap konuşmalarını vs okuduğunu düşündüğüm için sildim telefondan.
Böyle yorumlar dolu nette ve gerçekten bu kadar bilmesini başka bir şeye bağlayamadımm..
WhatsAppla falan olduğunu düşünmüyorum. Ben geçen eşimle kavga ettim. Neden kavga ettiğimizi, ne hisler geçirdiğimi, kocamın neden böyle yaptığını herşeyi biliyor gibi çıkardı şok oldum. Bir kişiye bile bahsetmemiştim ne mesajla ne de aramalı. Bunu nasıl yapıyor anlamıyorum.
İyi de kaç bin tane üyesi var hangi birini dinleye bilir ki gerçi bu devirde teknoloji o kadar ilerledi ki herşey mümkünDaha kötüsü dinleme cihazı gibi bir şey bile olabileceğinden korktum ben de.
Sonuçta telefon evdeydi siz kavga ederken.
Belki de dinleniyorsunuz.
Valla akıllı telefon bu :)
Çünkü bu kadar detay cidden oha dedirtiyor.
Bana da benzer bir durum olmuştu.
Bir de bu yorumları okuyunca ay olabilir valla diye silmiştim korkudan
İyi de kaç bin tane üyesi var hangi birini dinleye bilir ki gerçi bu devirde teknoloji o kadar ilerledi ki herşey mümkün
Aynen bizde eşimle hayal kurarız bazen muğlaya gitme yerleşme gibi birgün fal yolladım egeye yerleşmeyi düşünüyorsunuz bir kaç seneye gerçek olacak diyorYa kimseye açmadığımız duygulara kadar nokta atışı yorumlardan bahsediyoruz.
Öyle uzun uzun, detaylı yorumlar üzerine netteki bu yorumlar beni korkuttu açıkçası.
Aynen bizde eşimle hayal kurarız bazen muğlaya gitme yerleşme gibi birgün fal yolladım egeye yerleşmeyi düşünüyorsunuz bir kaç seneye gerçek olacak diyor
Ama bi gün eşimin falını yollayacaktım yağmur bulutu vardı bildiğin hiç söylemedim dillendirmedim fal geldi öyle yazıyor du işte fincanın ortalarında yağmur yağan bir bulut var yazıyordu yani bakıyor olabilir mi cidden ay lafam karıştı
Hangisi konuştuğun mu yoksa gördüğün figür mü çıktıBana da öyle olmuştu işte
Hangisi konuştuğun mu yoksa gördüğün figür mü çıktı
Kız başkasına anlatmış olmayasın belki de dinleniyordur cidden garip yaaAy yok konuştuklarımdı, ama sanki içimden geçirdiğim bir şeyleri bana anlatıyor gibi.
Nasıl diyeyim iç sesimi okuyor gibi hissediyordum.
Kız başkasına anlatmış olmayasın belki de dinleniyordur cidden garip yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?