Faladdin fal uygulaması sizce doğrumu

Bir yerde,sanirim yine burda okumuştum telefondan gulme sesleri filan gelmis uygulamayi acinca.Yani demek oluyor ki uygulama indirilirken verilen izinlerde cogu seyi kabul etmis sayiliyoruz ki bunlardan biride mikrofon izni..dinleniyoruz ve galerimizede girip fotograflardan bakip yorum yapiyorlar bizde aa herseyi bildi diyoruz.en iyisi hic kullanmamak boyle seyleri bence.

Bir yerde,sanirim yine burda okumuştum telefondan gulme sesleri filan gelmis uygulamayi acinca.Yani demek oluyor ki uygulama indirilirken verilen izinlerde cogu seyi kabul etmis sayiliyoruz ki bunlardan biride mikrofon izni..dinleniyoruz ve galerimizede girip fotograflardan bakip yorum yapiyorlar bizde aa herseyi bildi diyoruz.en iyisi hic kullanmamak boyle seyleri bence.
Hiç bunu düşünmemiştim ve resmen gözüm aydı! Aman Yarabbi biz nelerle sınanıyoruz bizim özeö hayatımız falan yok resmennnn!!!

• Beğen
Reactions: H M
gerçek midir değil midir bilmiyorum ama bir kız arkadaşım çok güzel fal bakardı , gönderdim resimleri , uzun boylu bir çocukla deniz kenarında bir bankta oturacaksın dedi, resimleri silmemiştim aynısını falladdine yükleyince aynı yorum geldi. Ondan sonra ben bu uygulamadan bir işkillendim , sildim hemen. Galerimize erişiyor mu bilmiyorum ama çoğu şeyi nokta atışı bilmesi korkutuyor. Ki sanal zeka üzerinden mi ne bakılıyordu diye biliyorum galerimize erişmesi çok normal.
dipnot : falda çıkan olayı 1 ay sonra yaşadım.

Telefonun ayarlar kısmında uugulamaya tiklayin izinler kısmından kamera erişimini kapatın ve fotoğraflara erişime hicbir zaman i seçin. O öyle dursun taaaki fal baktiracaginiz an girip acin fincanın fotosunu uygulamadan çekip reklami izleyip falin gelmesini bekleme noktasinda uygulamadan çıkıp ayarlara girip tekrar kamerayı kapatın , sonra bakın bakalim hicbir şey bilebiliyor mu? Birkeresinde son çektiğim fotoğraftaki yarışmaların aynısını fal diye yollayinca aydım olayı ... Biraz değiştir bari:) şimdi hicbir şey bilemiyor.

Mesajlarınıza giriyor. Ben hiç bir mesaj, resim olmayan boş eski bir telefondan iki üç tane yolladım. Saçma sapan yorumlar geldi.

Kız kardeşim biten cacık tabağının fotoğrafını çekip gönderdi ve falı gayet detaylı bir şekilde yorumlandı. Söyleyeceklerim bu kadar.

Ben can sıkıntısından gozumu burnumu kaşımı cekmis gondermistim.
Bidahakine 'fincaninin resmini gonder lutfen:)'
Yazmisdi :KK45:

Yazacağım birşeyler ama banlanmaktan çekiniyorum
Gerçi ne yazarsak yazalım siz gene inanmaya devam edeceksiniz
İnanç nebiçim birşey:olamaz:

Benim arkadaşım bu uygulamanın müdavimiydi.
Hep nokta atışlı o dönemki hayatıyla ilgili detaylar çıkar. Arkadaşımsa bana sevgilileriyle vs ilgili çok ekran alıntıları atardı.
bir gün bu durumdan şüphelenip denedik, arkadaşım bana tamamen kel alaka ekran alıntıları attı.
Ve yeni fal yeni ekran alıntılarındaki gibiydi. Özetle bu uygulamada özeliniz takip ediliyor dikkat edin derim.

Son düzenleme:
yapay tabiki robottan gönderiyorlar..100 tane falan hazır fal vardır ellerinde dönüp dolaşıp bunları yolluyorlar..haftada 2 kez aynı fala denk gelmiştim noktası virgülüne kadar :110: onun için o uygulamalara pek güvenmiyorum...onun yerine online sitelere atıyorum haftada bir-iki tane yetiyor..gerçi şu dönemde pek atamıyorum :işsiz:

Mesajlara fotoğraflara falan bakarak sanki nokta atışlıymış gibi fal gönderiyorlar ama hepsi yalan tabii ki. :)
Bir dönem eğlencesine gönderiyordum, bi falı 3 kez gönderdiler mesela. :)

Back
X