Fala inanmam falsız kalmam diyenler için!!

Kahve falına inanıyormusunuz..?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Fala inanmam falsız da kalmam

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Tugceozge23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
2
1
1
33
Arkadaşlar bi derdim var. Cok sıkıntıdayım fal baktırmak istiyordum . Rüyamda gördüm baktırıyormuşum. Sonra dershaneye gitmek icin yolda giderken bakırköyde bir fal bakılan yer gördüm exibir cafe diye bir yer çalışanları çok güler yüzlü genelde fal bakılan bir cafe diyince ürken bir insan olarak girer girmez evimde gibi hissetmemi sağladı Remi bey var Belinay hanım war baktigi herşey cikti ve en önemlisi ayrıldığım sevgilimle bariscagimi söyledi dediği tarihte değil ama bi kaç gün sonrasında barıştık ve 4 aydır küstük İnanılmaz bir şeydi bu çok teşekkür ediyorum onlara 6 hisleri inanılmaz güçlü yüzüne bakınca insanın herşeyi söylüyor ilk kez böyle fal baktırdım herkese tavsiye ediyorum asla inanmıyorum diyen bile mutlaka baktirmalı :)

Reklam değil bu zaten orasının müşteri dolup taşıyor bir gün eğer baktirmak isteyip de gidersen görürsün zaten Bakırköy de en ünlü fal bakılan yer dediği herşey de cikti cok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…