- 12 Şubat 2013
- 1.238
- 17
-
- Konu Sahibi Cardialgia
esmerşeker topigin hayirli ve bol musterin olur ins
pro kart ne demek?eski uyelerdenim ama hala bu pro ne demek bilmiyorum
Hosbuldum canim:)çok teşekkür ederim canım hoşgeldin
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
burdan kart almak istersen eğer ücretsiz falına bakıyorum hangisini istersen...
Hosbuldum canim:)
Baktim o linke paraliymis o kartlar bn ucretsiz sanmistim
üzgunum ya alamam
Kolay gelsin sana canem
Hosbuldum canim:)
Baktim o linke paraliymis o kartlar bn ucretsiz sanmistim
üzgunum ya alamam
Kolay gelsin sana canem
tamam yarın akşam ilk olarak senin falın özelinde olacak iyi geceler Lisabella :)
Teşekkür ederim,iyi geceler
selam esmer_sekerim
topiğine bayıldım,herkese özel muameleyle ilgilenmen çok hoş gerçektenn, bunu severek yaptgın çok belli
bende bi rüya gördüm anlatmak istiyorum sana
eski erkek arkadaşımı görüyorum
onların dükkaana gidiyorum ve onun telefonunu alıyorum elime karıştırmak için .sonra tekrardan yerine bırakıyorum.''pardon bız artık bırlıkte degıldık dimi ''diyorum ( bız ayrılalı 2seneyı geçti.hiç görmüyorum bile normalde).sonra bi kız görüyorum dükkanda.sarı saclı uzun boylu bi kız bana bakıp gülüyo,bende kıskanıyorum o anda ,sinir oluyorum.sonra eski erkek arkadasım diyokii bana; 'ben artık senı sevmıyrm istemiyorum'' bende üzülüyrm rüyamda ''tamam ' diyip cıkıyorum dükkandan.ve o anda uyanıyorum zaten. yorumlarsan coook sevınırım.bu arada arkadaslık isteğide gönderdim kabul edersen sevınırım
Lisebella şuan açılımı yapacağım merak ettiğin başka bir şey varsa sor lütfen.
ben esmer_şekerime hediye edicektim pro kartı ya:)
Neyse pro kart almak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir
Çok şükür iyiyim canım pro kart için hediye edecek arkadaşı buldum..canımın içi çok ama çok teşekkür ederim. ne zaman istersen ben buradayım :)
iyimisin?
Çok şükür iyiyim canım pro kart için hediye edecek arkadaşı buldum..
Bana haber vermesini bekliyorum bilgilerini doldurduktan sonra.
Kazenden sana haber gelincede senin o güzel enerjin ve hislerinle tarot yorumlarını alacağım:)
Çok şükür iyiyim canım pro kart için hediye edecek arkadaşı buldum..
Bana haber vermesini bekliyorum bilgilerini doldurduktan sonra.
Kazenden sana haber gelincede senin o güzel enerjin ve hislerinle tarot yorumlarını alacağım:)
o şanslı kısı benım:)
Hayırlı olsun esmer_şekerimBu Pro Kart ne işe yarıyor tam olarak bilmiyorum ben:26::26: