- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
-
- Konu Sahibi Cardialgia
Merhaba
Bugünden itibaren KK Pro Kart alanlara site yönetimi olarak bu başlıkta ücretsiz olarak esmer_sekerim tarafından fal bakılacaktır. Şayet pro üye iseniz yeni alacağınız üyeliği bir arkadaşınıza ücretsiz olarak hediye edebilirsiniz.
KK Pro kart nasıl alabilirim diyorsanız ;
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
adresini tıklamanız yeterlidir.
O kadar objektif olunacak ki dileyen buradan sonuçlarını alacak, dileyen özel mesaj ile. Konuya bir de anket ekliyeceğim bir süre sonra fala not vermenizi de isteyeceğim. Hatta hatta buradan falı beğenmezseniz yazabilirsiniz de.
Fal bakarken 3 alternatifiniz bulunmaktadır. Tarot, kahve ,su(soru üzerine) ve iskambil.
Kazen
sadece yazılı cevap dönülecek bu sayede defalarca okuyup durursunuz fal sonucunu....
hem de söz gider yazı kalır
en doğrusuda bu, AYRICA FALDA KAFASINDA SORU İŞARETİ KALAN HERKES TEKRARDAN SORU SORMA HAKKINA SAHİP !
Hayirli olsun sekerim...
Ben esmer_sekerimden cok ama cokkkk memnunum
Canım hayırlı olsun bakalım topiğin eminim ki senden herkes memnun kalacaktır...
Kuzum bana tarot bakar mısın uygun vakit olduğunda pro kartım var eğer tekrardan kart almam gerekiyorsa bir arkadaşım için alabilirim..
İşin ucunda senin falın bu konuda ne kadar iyi olduğunu biliyorum:)
Esmer sekerim, galiba iyi fal bakiyorsun. Tesaduf girdim buraya banada fal bakar misin?
bakarım tabi, yanlız Kazen'e ulaşıp kart almanız gerekiyor, Pro kart üyesi iseniz birine hediye ederekte bu imkandan yararlanabilirsiniz.
Tarot ,iskambil veya kahve falınıza bakıyorum sorularınıza yönelik isterseniz genel. Tercih sizin.
ok basliyalim ozaman fala iskambil diyelim
Merhaba canim,
Topigin hayirli olsun,kolay gelsin..Daha önce sana verdiğim bilgiler üzerinden senden tarot rica ediyorum.Özelden yazarsan sevinirim cevabini.Birde zaten seninle taniştigimiz günden beri ben pro kart alip sana hediye etmeyi düşünüyordum ve şimdide hem işlerini kolaylaştirmasi adina hemde sana hediyem olmasi açisindan benim pro kart hediyem sana canim..
çok mutlu oldum Lisebella çok mutlu ettin beni teşekkür ederim.
çok ama çok incesin :)
tamam ne zaman bakmamı istersin şimdide bakabilirim yarında ?
Teşekkür ederim,iyi gecelertamam yarın akşam ilk olarak senin falın özelinde olacak iyi geceler Lisabella :)