- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- Konu Sahibi Cardialgia
iskambil falı aşk ve ilişki açılımı üzerine yapıyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pro kart olmadan bakamaz misin
hayır, pro kart alan üyelerimize hediye ediyoruz sadece
eğer almak isterseniz hem pro kartlı olacaksınız hem dilediğiniz falı seçeceksiniz bende bakacağım
esmer şekerim bana baksan olmazmı gülüm ya benm eşim müsade etmiyor kk ya girmeme pro kart alamıyorum gizlice oyüzden
pro üye olmayı çok istiyorum ama alamıyorum gizlice yalnız biyere çıkamıyorum işyeride evin altında
sadece yazılı cevap dönülecek bu sayede defalarca okuyup durursunuz fal sonucunu....
hem de söz gider yazı kalır...
Konuyu sahibine atadım diğer mesajları da bu sebeple sildim konu ile biraz alakasız olacaktı sorular...
artık top sizde
Kazen ben kart istiyorum nasıl alabilirim ve de ne kadardı ?
]Kazen ben kart istiyorum nasıl alabilirim ve de ne kadardı ?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/QUOET]
buradan alabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
kartı aldıktan sonra dilediğiniz falı seçebilirsiniz
Kazen ben kart istiyorum nasıl alabilirim ve de ne kadardı ?
Ozel bir sorum yok. İs, ev hayatim, saglik durumum ile ilgili biseyler soylersen yeter canim.... Evlenebilirmiyim bi daha bilmiyorum!
2014 genel yorum olacak pro kart almak isteyenlere, aşk,sağlık,iş ve dilediğiniz sorularınızı sorabilirsiniz....
Mutlu yıllar herkeseee
İSKAMBİL FALI : Aşk açılımı yapıyorum eşiniz,sevgiliniz veya merak ettiğiniz bir kişi hakkında...
TAROT FALI : Genel açılım, sorularınıza göre açılım,aşk,iş,okul gibi...
KAHVE FALI: Hepimizin bildiği gibi neye niyetlenip kapatıyorsunuz,sorularınız varsa soruyorsunuz.
AYRICA FALI SİZE YOLLADIKTAN SONRA AKLINIZA TAKILAN NE VARSA YANITLIYORUM.