Fala ihtiyacim var

ay valla kızlar bilmem de ben 2013 de bir tanıdığa fal baktırdım kadın karını gösterdi buradan ameliyat olacaksın ,bi hastanede ye git acil dedi bende arada tuvaletimi tutamıyordum ama yani geçiçi bir şeydi bende ğüldüm yok abla iyiyim dedim:) aradan bir hafta geçti ben tuvaletimi yapamıyorum bir damla idrar için hastaneyi inlettim 4 ğün sondayla yaşadım:) doktor doktor gezdikten sonra anlaşıldı ki miyom vardı bende büyümüş,idrar kesemi kaplamış ondan yapamamışım idrarımı acil ameliyata aldılar ,açık ameliyat oldum:)

ay valla kızlar bilmem de ben 2013 de bir tanıdığa fal baktırdım kadın karını gösterdi buradan ameliyat olacaksın ,bi hastanede ye git acil dedi bende arada tuvaletimi tutamıyordum ama yani geçiçi bir şeydi bende ğüldüm yok abla iyiyim dedim:) aradan bir hafta geçti ben tuvaletimi yapamıyorum bir damla idrar için hastaneyi inlettim 4 ğün sondayla yaşadım:) doktor doktor gezdikten sonra anlaşıldı ki miyom vardı bende büyümüş,idrar kesemi kaplamış ondan yapamamışım idrarımı acil ameliyata aldılar ,açık ameliyat oldum:)

dur seni kaydedeyim de bak astrolog olursam ilk müşterim olursun :KK70:
Mune Mune izin verirse mevcut konudan portföy oluşturmayı planlıyorum...
eee müşteri bulmadan piyasaya atılamam :KK70:
ama hissiyatım su elementin zayıf olabilir :KK70:

dur seni kaydedeyim de bak astrolog olursam ilk müşterim olursun :KK70:
Mune Mune izin verirse mevcut konudan portföy oluşturmayı planlıyorum...
eee müşteri bulmadan piyasaya atılamam :KK70:
ama hissiyatım su elementin zayıf olabilir :KK70:
yok tatlım senin müşterin olmak istemem .çok negatifsin aldım bu hissi ,yengeçlik varmı sende,:)

Arkadaşımın evleneceği çocuğun ismini bilmiştim 😂 daha ortada öyle bir çocuk yoktu 😂 sonra başka başka şeyler, çok iyi bakarım ama tövbe ettim, bir iki kötü şey gördükten sonra, karşımdakine de söylemiş bulundum, sonra gerçekleşti olaylar falan. Aman hiç girmeyin böyle şeylere.
Hep tövbekarlar çıkıyor karşıma
Yok mu arkadaş tövbe etmemiş biri.

Bu şekilde linki gizleyerek nasıl yazıyorsun visenya? Bayağıdır merak ediyorum 🥺🥺
Şimdi Otrera, görüntüleriyle gösteriyorum.
Seçeneklerde zincilerme ikonu var. Oraya tıkla resimde görüldüğü gibi. Onu aç.

Ekleyeceğin forumun kategori linkini ios kullanıyosan eğer aşağıdan yukarı kaydırarak linki kopyala yap. Youtube olur herhangi bir bir link olur seçim senin.

Kopyaladıktan sonra o ikona tıkla ve karşıya üst kısımda url altta metin yazacak. Yapıştır url olan yere. Metin kısmına da dilediğince kendin yazabilirsin. Sonra ekle diyerek eklenecektir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Eklentiler

• 7BFC1D0E-79CF-456B-974D-AABF78F78A15.jpeg
    7BFC1D0E-79CF-456B-974D-AABF78F78A15.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 48
  • C165E872-CAF1-430C-A8AA-067DB9B827BA.jpeg
    C165E872-CAF1-430C-A8AA-067DB9B827BA.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 60
  • C1A48BCC-9724-4D81-995A-A2203B184F1A.png
    C1A48BCC-9724-4D81-995A-A2203B184F1A.png
    258,2 KB · Görüntüleme: 57
  • EB95EE64-7AC8-47A8-B545-0E2650AD2FA3.png
    EB95EE64-7AC8-47A8-B545-0E2650AD2FA3.png
    210 KB · Görüntüleme: 53
Kesinlikle.
Hep olumsuz şeyler cıkıyo bide. Ne tesadüf.
Aynen hiç gerek yok, zaten olacakları sadece Allah bilir, ben soyut resim dersi aldığım için biraz çıkarımlar yapıyordum başta, sonra baktım saçma bir şekilde tutmaya başladı baktığım fallar ve adım çıktı arkadaş çevremde, telefonuma sürekli fincan fotoğrafı geliyordu 😂 ama verdiği enerji o kadar kötüydü ki… Hem anlamıyorum, bir fincan dan medet ummak yerine, elini aç dua et 💪

Şimdi Otrera, görüntüleriyle gösteriyorum.
Seçeneklerde zincilerme ikonu var. Oraya tıkla resimde görüldüğü gibi. Onu aç.

Ekleyeceğin forumun kategori linkini ios kullanıyosan eğer aşağıdan yukarı kaydırarak linki kopyala yap. Youtube olur herhangi bir bir link olur seçim senin.

Kopyaladıktan sonra o ikona tıkla ve karşıya üst kısımda url altta metin yazacak. Yapıştır url olan yere. Metin kısmına da dilediğince kendin yazabilirsin. Sonra ekle diyerek eklenecektir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Eveeet çok teşekkür ederim 🧸

Bence eğlenceli, ankarada turuncu cafe diye bi yer var orayı sosyal medyadan araştırın online de bakıyorlar. annem ben ve ev arkadaşım baktırmıştık gerçekten çoğu şeyi söylüyorlar. ayrılıklar, birleşmeler, mülk almalar, yurtdışı işleri... Fala inanmak ona göre yaşamak günah ama ne var biri iki bişey salladıysa. her gün birsürü günah işliyoruz bu mu gözünüze battı alan razı veren razı. Turuncu fal. araştırabilirsiniz

Bence eğlenceli, ankarada turuncu cafe diye bi yer var orayı sosyal medyadan araştırın online de bakıyorlar. annem ben ve ev arkadaşım baktırmıştık gerçekten çoğu şeyi söylüyorlar. ayrılıklar, birleşmeler, mülk almalar, yurtdışı işleri... Fala inanmak ona göre yaşamak günah ama ne var biri iki bişey salladıysa. her gün birsürü günah işliyoruz bu mu gözünüze battı alan razı veren razı. Turuncu fal. araştırabilirsiniz
Ne kadar samimi geldi mesajınız, çok yardımseversiniz sağ olun 🥰

:KK67:

X