Nasıl yapacağım bilmiyorumkonuyu yerine açsaydınız keşke
seni bilen insan bakiyorsa sallıyordur cunku bilen kisi fal baksa nolur bosa zaman kaybıı.. bana da zengin olacaksin evleneceksin dendi hala bekarım kac yıl gecti.. dedikleri o 3 5 vakte kadar kısmı da gecti haniAcıklı bir şey paylaşacağım,biri sevgilin 1 ay içinde evlenme teklifi edecek nişan yüzük görüyorum demişti,öyle havalardayım bulutlarda falan,1 ay içinde sevgilim nişanlandı ama başkasıyla,falcı kişileri karıştırdı zaar
Nasıl yapacağım bilmiyorum
Kız ben zamanında güzel bakardım
Üniversite zamanımda ey gidi günler, sallıyordum tutuyordu demekki yoksa ben de inanmıyorum fal olayinaBaktığım insanların yüzde sekseninde doğru yorumlar yapardım Ama demekki hissiyat ve sallama yeteneği güçlüymüş diyorum, şimdi geriye bakınca gülüyorum i hallerime
Acıklı bir şey paylaşacağım,biri sevgilin 1 ay içinde evlenme teklifi edecek nişan yüzük görüyorum demişti,öyle havalardayım bulutlarda falan,1 ay içinde sevgilim nişanlandı ama başkasıyla,falcı kişileri karıştırdı zaar
Hayır bunu diyen bi falcıydı ama rolleri karıştırdı heralde teknik bir karışıklık olmuştur cinlerden gelen fksdjfseni bilen insan bakiyorsa sallıyordur cunku bilen kisi fal baksa nolur bosa zaman kaybıı.. bana da zengin olacaksin evleneceksin dendi hala bekarım kac yıl gecti.. dedikleri o 3 5 vakte kadar kısmı da gecti hani
Hayır bunu diyen bi falcıydı ama rolleri karıştırdı heralde teknik bir karışıklık olmuştur cinlerden gelen fksdjf
Temiz iş bence hem cinlerle muhattap olmuyosun böylece,yukarda da haberler karışık olabiliyor cinlerde hata yapabilir suçlamamak lazım çıkmayıncaKimisi de burcunu sorup burcundan kendince kişilik analizi yapıyor sjsjjs. Ayol gelin ben yapayım size analizinizi, hem gayet uzun hem de bedava. Sadece 566 sorucuk cevaplamanızı istiycem ksjsjs. Gerçi para da alınıyormuş bundan yeni öğrendim, artık bedava yapmayacağım. Ödevimdi ondan 5 kişiye yapmıştım.
Temiz iş bence hem cinlerle muhattap olmuyosun böylece,yukarda da haberler karışık olabiliyor cinlerde hata yapabilir suçlamamak lazım çıkmayınca
Psikoloji mi okudun? :)Kimisi de burcunu sorup burcundan kendince kişilik analizi yapıyor sjsjjs. Ayol gelin ben yapayım size analizinizi, hem gayet uzun hem de bedava. Sadece 566 sorucuk cevaplamanızı istiycem ksjsjs. Gerçi para da alınıyormuş bundan yeni öğrendim, artık bedava yapmayacağım. Ödevimdi ondan 5 kişiye yapmıştım.
Psikoloji mi okudun? :)
Çok iyi,ruh hastası çıkacağımı bildiğim için astoria analiz etsene:)) demicem,bu forumda bir coolluğumuz var neticedeYok hayatım, gayet grafikli hesaplamalı çalışıyoruz, doğaüstü kısımla işimiz yok.
Çok iyi,ruh hastası çıkacağımı bildiğim için astoria analiz etsene:)) demicem,bu forumda bir coolluğumuz var neticede
Astoria kendini acik etme butun forum basina üşüşür şimdi
Evet bizim mahallede bir kadın vardı resmen müşteri yağıyormuş kadına. Evinin önüne son model arabalarla kadınlar geliyormuş düzenli olarak baktirmaya. Ben de merak ettim gittim bir gün, arkadaşımın tanıdığıydı. Kadın hiçbirşey bilmiyor sadece cok konuşkan olduğundan milletin ağzından alıyormuş lafıKimisi de burcunu sorup burcundan kendince kişilik analizi yapıyor sjsjjs. Ayol gelin ben yapayım size analizinizi, hem gayet uzun hem de bedava. Sadece 566 sorucuk cevaplamanızı istiycem ksjsjs. Gerçi para da alınıyormuş bundan yeni öğrendim, artık bedava yapmayacağım. Ödevimdi ondan 5 kişiye yapmıştım.
Evet bizim mahallede bir kadın vardı resmen müşteri yağıyormuş kadına. Evinin önüne son model arabalarla kadınlar geliyormuş düzenli olarak baktirmaya. Ben de merak ettim gittim bir gün, arkadaşımın tanıdığıydı. Kadın hiçbirşey bilmiyor sadece cok konuşkan olduğundan milletin ağzından alıyormuş lafıGittiğimde anladım ama köşeyi dönmüş kadın resmen
bu biraz cepte para yok ama herkes avmde cirit atiyor ile aynı yak yakVay arkadaş, milletin psikologa terapiye verecek parası yok sorsan ama falcıya çıksa da çıkmasa da binlerce lira. Efkarlandırdın durduk yere.