Fal

Blacksss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
5
2
26
Kızlarrr aranızda fal bakmayı bilen var mı böyle iyi

Allah başka dert vermesin de konu yeri burası değil. Fal bölümü var oradakilere sor.

Kahve fincanının fotoğrafını mı upload edecen? Bunun için aplikasyonlar var..

Fal astronomi vs ya bunlar ne kadar uydurmaca gereksiz şeyler kim geleceği bile bilir Allahtan başka boş zaman kaybetmeyin lütfen geleceği görselerdi trilyoner olurdu falcılar

Ya dalgasına baktırıyorsun arkadaşına eşine dostuna hoş güzel oluyor da ciddi ciddi liralar para verip bağımlısı olan var. Şahsen fal bağımlılarını ilk kez burada gördüm ben.

Ya dalgasına baktırıyorsun arkadaşına eşine dostuna hoş güzel oluyor da ciddi ciddi liralar para verip bağımlısı olan var. Şahsen fal bağımlılarını ilk kez burada gördüm ben.
Astoria aşk olsun,ne var yani bi haftada 3 falcıya gidip bi tanesiyle kavga ettiysek

Astoria aşk olsun,ne var yani bi haftada 3 falcıya gidip bi tanesiyle kavga ettiysek

Hahahahaha ay ne yaptın ayol Benim okuldan arkadaşım harçlığını çıkarmak için kafelerde fal bakardı, sırf yaptıkları teknik ha. Geçmiş ve şimdiye yönelik konuştukları tutarsa (tekniği var) geleceği de beklentisine göre rastgele sallıyor, tutarsa tuttu oluyor, hatta tutmadı diyen de geliyormuş öyle söylerdi

Yok ben seçici bir insanım bilindik ünlü cafe falcılara gittim,biriyle de misler gibi kavga ettim Bi tanesine bilemedin diye sallayıp (bilmiş halbuk) bidaha gidip bilmissin yaaa:))) demiştim Hem ruh hastası hem yüzsüz duble rezalet Neyseki tarihin tozlu sayfalarında komik anılar olarak kaldı

Benim çevrem bedava bakacak falcı dolu :) 2-3 kez falan paralı gitmişimdir, hepsi de geçmişimi bilip geleceği salladılar. Bir tanesine kalsa nişanlanmıştım sjsjsj.

Benim çevrem bedava bakacak falcı dolu :) 2-3 kez falan paralı gitmişimdir, hepsi de geçmişimi bilip geleceği salladılar. Bir tanesine kalsa nişanlanmıştım sjsjsj.
Kız ben zamanında güzel bakardım
Üniversite zamanımda ey gidi günler, sallıyordum tutuyordu demekki yoksa ben de inanmıyorum fal olayina Baktığım insanların yüzde sekseninde doğru yorumlar yapardım Ama demekki hissiyat ve sallama yeteneği güçlüymüş diyorum, şimdi geriye bakınca gülüyorum i hallerime

Acıklı bir şey paylaşacağım,biri sevgilin 1 ay içinde evlenme teklifi edecek nişan yüzük görüyorum demişti,öyle havalardayım bulutlarda falan,1 ay içinde sevgilim nişanlandı ama başkasıyla,falcı kişileri karıştırdı zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…