Fal

Merak ediyorum gerçekten kahve telvesine bakarak birşeyler gördüğünü iddaa eden insanların samimiyetine güveniyormusunuz
Böyle birşey idaa eden birine delğil fal konusunda hiçbir konuda güvenmem bilirim ki yalancıdır
Talep eden içinde vardır sözüm ama ağır olur
Durduk yere banlanmayayım

Vay arkadaş, milletin psikologa terapiye verecek parası yok sorsan ama falcıya çıksa da çıkmasa da binlerce lira. Efkarlandırdın durduk yere. :KK14:
Falcıya psikolog niyetine giden çok ki. Bir şey bilmeseler bile derdini anlatmak, rahatlamak amacıyla, psikoloğa vereceğin paranın onda biriyle diye.:KK23:

Ya dalgasına baktırıyorsun arkadaşına eşine dostuna hoş güzel oluyor da ciddi ciddi liralar para verip bağımlısı olan var. Şahsen fal bağımlılarını ilk kez burada gördüm ben.
Aynen Ciddi ciddi inananlar, hayatına öyle yön verenler var .ben ona şaşırıyorum o_O

Ya dalgasına baktırıyorsun arkadaşına eşine dostuna hoş güzel oluyor da ciddi ciddi liralar para verip bağımlısı olan var. Şahsen fal bağımlılarını ilk kez burada gördüm ben.

Hafta bir 200 lira veren bir tanıdığım var, falcı demiyor "yaşam koçu" diyor. Tavsiye veriyormuş yıldızlara mıldızlara göre. Kahve falı da hediyeymiş.

Yani şimdi bu kafalara bakınca ben şimdi falcıya kızamam ki :)

Falcıya psikolog niyetine giden çok ki. Bir şey bilmeseler bile derdini anlatmak, rahatlamak amacıyla, psikoloğa vereceğin paranın onda biriyle diye.:KK23:

600 liraya fal bakan duydum ne söylüyor olabilir bilmiyorum. Ama seans başı 600 lira alan terapist duymadım yani adını bir şekilde duyurmuş şarlatan psikologlar belki. :)

Hafta bir 200 lira veren bir tanıdığım var, falcı demiyor "yaşam koçu" diyor. Tavsiye veriyormuş yıldızlara mıldızlara göre. Kahve falı da hediyeymiş.

Yani şimdi bu kafalara bakınca ben şimdi falcıya kızamam ki :)

Aylık 1000 tlya ne tavsiyesi veriyor olabilir bilmiyorum arkadaşınızın mükemmel bir hayatı yok herhalde hala, olsaydı gitmezdi zannediyorum. :) Rahmetli Beki İkala hanımefendinin olayından ders alınmamasına üzülüyorum sadece.

600 liraya fal bakan duydum ne söylüyor olabilir bilmiyorum. Ama seans başı 600 lira alan terapist duymadım yani adını bir şekilde duyurmuş şarlatan psikologlar belki. :)
Benim dediğin kişiler 50'den fazla fala para veremeyen cinsler. O kadar veriyorsa eğer bir kişi psikolog niyetine gitmiyordur, falın çıktığına inanıp, fala göre hayat şekillendiriyordur. Onlarla benim dediklerim çok ayrı kişilikler. :)

Benim dediğin kişiler 50'den fazla fala para veremeyen cinsler. O kadar veriyorsa eğer bir kişi psikolog niyetine gitmiyordur, falın çıktığına inanıp, fala göre hayat şekillendiriyordur. Onlarla benim dediklerim çok ayrı kişilikler.

Hayatınızda her şeyiniz yolunda gitse fal baktırmaya ihtiyaç duyar mısınız? Duymazsınız. Hayatı yolunda gitmeyen, istediği gibi olmayan kişiler düzenli gidiyor. E düzenli baktırıp para veriyorsun falcıya ama hayatın yine de düzelmiyor, daha iyiye gitmiyor. Bunu ayırt edebilseler aslında çok rahatlayacaklar ama bir tür bağımlılık olarak görüyorum, buradaki fal konularında gördüm bunu özellikle. Çıkmadığını bile bile gidiyor yani.

Aylık 1000 tlya ne tavsiyesi veriyor olabilir bilmiyorum arkadaşınızın mükemmel bir hayatı yok herhalde hala, olsaydı gitmezdi zannediyorum. :) Rahmetli Beki İkala hanımefendinin olayından ders alınmamasına üzülüyorum sadece.

O gerçekten ne feci bir olaydı ya.. Tüylerim diken diken oluyor aklıma geldikçe, rahmetlinin arkasından konuşmak istemediğimden fikrimi kendime saklıyorum.

Bunlar işte plaza, beyaz yaka trendleri. Biri anlatıyor, öbürü övüyor, 100 kişi de geri kalmamak için atlıyor. Bizim yarım akıllı tanıdık kaptırdı gitti yani mesela. Annesini dinlemez falcıyı dinler. Bu arada ekonomi tavsiyesi falan da veriyor dolar al euro sat vs. Ciddi anlamda beyin yıkadığını ve bu işin sonunda büyük bir vurgun yapıp paralarla kaçacağını düşünüyorum.

O gerçekten ne feci bir olaydı ya.. Tüylerim diken diken oluyor aklıma geldikçe, rahmetlinin arkasından konuşmak istemediğimden fikrimi kendime saklıyorum.

Bunlar işte plaza, beyaz yaka trendleri. Biri anlatıyor, öbürü övüyor, 100 kişi de geri kalmamak için atlıyor. Bizim yarım akıllı tanıdık kaptırdı gitti yani mesela. Annesini dinlemez falcıyı dinler. Bu arada ekonomi tavsiyesi falan da veriyor dolar al euro sat vs. Ciddi anlamda beyin yıkadığını ve bu işin sonunda büyük bir vurgun yapıp paralarla kaçacağını düşünüyorum.

O olaydan sonra ruh sağlığı çalışanları bas bas bağırdı, "Ruh sağlığı işini bunun uzmanlarına bırakın, sonuçları ağır olabilir" diye. Şizofreni hastasına doğaüstü güçlerden, meleklerden bahsetmek kadının hayatına mal oldu. Dediği gibi meleklerden yardım alıyor olsa zannediyorum o kötü sonunu da haber verirlerdi ona, neyse. Üzücü yani, dediğiniz gibi dehşete kapılmamak elde değil ama hala devam ediliyor. Para tatlı tabi.

Vay arkadaş, milletin psikologa terapiye verecek parası yok sorsan ama falcıya çıksa da çıkmasa da binlerce lira. Efkarlandırdın durduk yere. :KK14:
Ona gidenler hep üst düzey kadınlar :KK70: Kim bilir kaç para veriyorlardı. Ama sonu hiç iyi değil onların efkarlanma :KK70:

Hayatınızda her şeyiniz yolunda gitse fal baktırmaya ihtiyaç duyar mısınız? Duymazsınız. Hayatı yolunda gitmeyen, istediği gibi olmayan kişiler düzenli gidiyor. E düzenli baktırıp para veriyorsun falcıya ama hayatın yine de düzelmiyor, daha iyiye gitmiyor. Bunu ayırt edebilseler aslında çok rahatlayacaklar ama bir tür bağımlılık olarak görüyorum, buradaki fal konularında gördüm bunu özellikle. Çıkmadığını bile bile gidiyor yani.
Aslında duyarım, sadece gelecek merakından. :bicak:
Benim düzenli gittiğim tek bir kişi oldu cidden ne dediyse yaşadım-yaşıyorum. 35 liraya bakıyordu, sonra thy'e atanıp, işi bıraktı. Gerisine arada bir gidip anlatıp, kafa dağıtıyorum. Ama dedigim gibi terapi niyetine gidenler sadece parası ucuz diye tercih ediyor. Kimisi de olamayacağını bilse de iyi şeyler duymak için gider, kimisi de inanır gider. Herkes aynı amaçla gitmiyor, ben bu forum dışında fal cafelerde çok kişiyle konuştum, genel olarak gözlemlerim bu yönde. :)

Aslında duyarım, sadece gelecek merakından. :bicak:
Benim düzenli gittiğim tek bir kişi oldu cidden ne dediyse yaşadım-yaşıyorum. 35 liraya bakıyordu, sonra thy'e atanıp, işi bıraktı. Gerisine arada bir gidip anlatıp, kafa dağıtıyorum. Ama dedigim gibi terapi niyetine gidenler sadece parası ucuz diye tercih ediyor. Kimisi de olamayacağını bilse de iyi şeyler duymak için gider, kimisi de inanır gider. Herkes aynı amaçla gitmiyor, ben bu forum dışında, fal cafelerde çık kişiyle konuştum.

Her şeyin mükemmel olsa da mı? :) Hiçbir sorunun yok, eş desen var, para desen var, iş desen tıkır. Hiçbir gelecek kaygın yok, yine de gidip öğrenmek istediğin şeyler olur mu? :) Benim genel olarak gördüklerim fal baktıranların genelde hayatlarında yolunda gitmeyen bir konunun yolunda gideceğini ya da gitmeyeceğini duymak istemeleri. Tabi olumlu şeyler duymak daha önemli, sürekli olumsuz konuşan falcıya da gidilmek istenmiyor pek. Dediğiniz doğru.

Her şeyin mükemmel olsa da mı? :) Hiçbir sorunun yok, eş desen var, para desen var, iş desen tıkır. Hiçbir gelecek kaygın yok, yine de gidip öğrenmek istediğin şeyler olur mu? :) Benim genel olarak gördüklerim fal baktıranların genelde hayatlarında yolunda gitmeyen bir konunun yolunda gideceğini ya da gitmeyeceğini duymak istemeleri. Tabi olumlu şeyler duymak daha önemli, sürekli olumsuz konuşan falcıya da gidilmek istenmiyor pek. Dediğiniz doğru.
Her şey iyiyken de merak edip baktırdığım oldu. Para, eş, iş, sevgili derdim yoktu mesela ilk baktırdığımda. Gidip şu ne olacak demedim, iyi mi yoksa kötü mü bir gelecek bekliyor beni onu merak etmiştim, yani salt merak meselesiydi benimki. Bir falcı bildi dediğim kıza da giderken anlatıp, rahatlamaktı amacım. Ben anlatınca bana "şöyle şöyle olacak ki sen de bunun böyle olacağını biliyorsun, neden geldin?" demişti. Ona gitmeden önce düşündüğüm, doğru mu düşünüyorum acaba diye kafamdan geçirdiğim şeylerdi söyledikleri. Ben genelde bir şey duymak istemiyorum, sanki onlar kötü bir şey dese o kötü enerji bana buluşacak gibi gelir.

X