Fal Sepeti Deneyimleri

fal sepetinde şöyle bi indirim varmış. Bugün katinaya ödediğimiz krediyi yarın iade ediyolarmış. Normalde thaliaya baktırıcaktım ama şuan indirimli olması açısından ve bugün thalia çevrimiçi olmazsa diye indirimden de yararlanmak için baktırabileceğim alternatif birini arıyodum. Önerebileceğiniz biri var mı?
Gelecekten ziyade anlık durumu ve karşı tarafın hislerini iyi yorumlayan birine baktırmak istiyorum
Gelecekten umudu kesmiş olabilirim biraz :)

Melisaya attim demisin gecenlerde, ne dedii
Valla tespitlerini çok sevdim, biraz olumlama üzerine negatif şeyleri de söyledi çok pembeci olmaması beni etkiledi tatlı bir dili var iyi geldi bana. Doğru tespitler istediğim şeyleri de biliyor sanki ama vadelerine bakacağım

fal sepetinde şöyle bi indirim varmış. Bugün katinaya ödediğimiz krediyi yarın iade ediyolarmış. Normalde thaliaya baktırıcaktım ama şuan indirimli olması açısından ve bugün thalia çevrimiçi olmazsa diye indirimden de yararlanmak için baktırabileceğim alternatif birini arıyodum. Önerebileceğiniz biri var mı?
Gelecekten ziyade anlık durumu ve karşı tarafın hislerini iyi yorumlayan birine baktırmak istiyorum
Gelecekten umudu kesmiş olabilirim biraz :)

Evet evet bugün baktırdığımız falların kredisi yarın geri gelecekmiş 😍😍😍😍 Hatta bir sınır yokmuş. 🤫🤫
Gökçe Aksoy u denemediysen tavsiye edebilirim. Bende Nezih Tuna veya Nurbin Görür'den birisini denemek istiyorum.🙄🙄🙄 Varsa fikirler alabilirim 😂

Zeusu nerden buldun kiz? Artik bakmiyo diye biliyorum
Vardu ya bir ay önce yakaladım .
Uzun vade verdi o yüzden bilemiyorum.
Ama anda çok iyi bende öyle düşünüyorum olayları.
Eğer sonuç çıkarsa yine baktırırım Zeusa.
Bana genel anlamda uzun vade verdiler yaz ayları falan çoğu öyle yani.
Şu an durum vahim gözüküyor ama hayat bu belli olmaz
En yakın vade Nisan falan.

Evet evet bugün baktırdığımız falların kredisi yarın geri gelecekmiş 😍😍😍😍 Hatta bir sınır yokmuş. 🤫🤫
Gökçe Aksoy u denemediysen tavsiye edebilirim. Bende Nezih Tuna veya Nurbin Görür'den birisini denemek istiyorum.🙄🙄🙄 Varsa fikirler alabilirim 😂
Nezih tuna ya baktırdım anda iyi ama gelecek bilemiyorum yani vadesi var .

Ben de bir ara o kadar çok baktırdım ki her gün baktırır hale gelmiştim ve falcıları suçluyordum. Tabi ki patlayan ve boşa çıkanlar da oldu. Ama bu psikolojik durum ve o anki boşlukla da çok alakalı oluyor. Duygu deniz ve Sevgi Derman'la senin enerjin tutmamış sanırım. Sık fal baktırmadığım dönemlerde baktırdığım 2 yorumcu ve vadeleriyle birlikte çoğu şey gerçekleşti. Alya Ar'ın yorumlarını ve Arya Çiçek'i de severim aslında. Şöyle bir baktım da ben de o kadar çok falcıya atmışım ki...
Pars Yücelen denemedim ama başka deneyen var mı?
Alya bana çok farklı bir fal baktı
Yani herkesin dediğinden farjlı birşey söyledi olayla ilgili acaba öyle mi bilemiyorum tabi .

Şubat vadelerin tuttu mu canım
Tabiki de hayır, tutmadı 😄 Hayal kırıklığına uğramaktan artık şaşırtmıyor beni hiç bir şey.
Hatta şöyle diyim şuana dek, tellwe, binnaz, fal sepeti, falalem buralarda bulunan hiç kimsenin vadesi çıkmadı şuana dek. kime baktırdaysam vadesi çıkmayan falcılar önüm arkam. Bak bazılarının söyledikleri çok tutarlı ve öyle gelişirmiş gibi gelenlerin bile vadesi bir tane bile çıkan olmadı ya. O yüzden hevesimde kaçtı gibi çünkü hiç bir şey dedikleri tarih aralığında dedikleri gibi olmadı. Hala iyi tarafından bakıp, belki o şekilde gelişecek aynen ama tarihleri bir tek tutturamadılar, daha geç bir tarihte olacak belki de diye avutuyorum. Geç olsun da ne zaman olursa olsun hesabı😅

Back
X