- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #9.981
Arkadaşlar iş hayatı için önerebileceğiniz biri var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Donukuk mu? Eger oysa Onun vadesi daha var bende insallah cikar…Ys belki zamanı tutturamıyorlar
Melisa nasıl?
Ayy bilmiyorumm insallah cikmaz..Yeşim rüzgar mı ne o çıkıyor mu?
Bana çok olumsuz bir fal baktı .
Çok kötüydü lütfen çıkmasın ya
canım denedim, verdiği vadeleri bekliyorum bakalım merakla ama enerjimiz de tuttu gibi...deneyebildin mii
İniş ya bide gülüyor falan anlatırken sesinden irite oldum .Ayy bilmiyorumm insallah cikmaz..
Ay süper yaa ben de bugün katina baktıracağım kampanya varmışcanım denedim, verdiği vadeleri bekliyorum bakalım merakla ama enerjimiz de tuttu gibi...![]()
Yani evet benim en sevdiğim yorumculardan ve çıkıyor dedikleriDuygu Aura çıkıyor mu ?
Valla tespitlerini çok sevdim, biraz olumlama üzerine negatif şeyleri de söyledi çok pembeci olmaması beni etkiledi tatlı bir dili var iyi geldi bana. Doğru tespitler istediğim şeyleri de biliyor sanki ama vadelerine bakacağımMelisaya attim demisin gecenlerde, ne dedii
fal sepetinde şöyle bi indirim varmış. Bugün katinaya ödediğimiz krediyi yarın iade ediyolarmış. Normalde thaliaya baktırıcaktım ama şuan indirimli olması açısından ve bugün thalia çevrimiçi olmazsa diye indirimden de yararlanmak için baktırabileceğim alternatif birini arıyodum. Önerebileceğiniz biri var mı?
Gelecekten ziyade anlık durumu ve karşı tarafın hislerini iyi yorumlayan birine baktırmak istiyorum
Gelecekten umudu kesmiş olabilirim biraz :)
Ayy inşş bana da çıkar yaYani evet benim en sevdiğim yorumculardan ve çıkıyor dedikleri
Vardu ya bir ay önce yakaladım .Zeusu nerden buldun kiz? Artik bakmiyo diye biliyorum
Nezih tuna ya baktırdım anda iyi ama gelecek bilemiyorum yani vadesi var .Evet evet bugün baktırdığımız falların kredisi yarın geri gelecekmişHatta bir sınır yokmuş.
Gökçe Aksoy u denemediysen tavsiye edebilirim. Bende Nezih Tuna veya Nurbin Görür'den birisini denemek istiyorum.Varsa fikirler alabilirim
![]()
Alya bana çok farklı bir fal baktıBen de bir ara o kadar çok baktırdım ki her gün baktırır hale gelmiştim ve falcıları suçluyordum. Tabi ki patlayan ve boşa çıkanlar da oldu. Ama bu psikolojik durum ve o anki boşlukla da çok alakalı oluyor. Duygu deniz ve Sevgi Derman'la senin enerjin tutmamış sanırım. Sık fal baktırmadığım dönemlerde baktırdığım 2 yorumcu ve vadeleriyle birlikte çoğu şey gerçekleşti. Alya Ar'ın yorumlarını ve Arya Çiçek'i de severim aslında. Şöyle bir baktım da ben de o kadar çok falcıya atmışım ki...
Pars Yücelen denemedim ama başka deneyen var mı?
Baktırınca buraya da yazar mısın canımKizlar ben Sarah yilmazoglu bide Eren Eftelya baktircam, Yeni falcilar falsepetinde. Bakalim nasil cikacak
Ereni hic begenmedim harf falan verdi eximle alakasu yoktu, ama sarah hanimi begendim 150 Kredi zaten deneyin benceBaktırınca buraya da yazar mısın canım
Tabiki de hayır, tutmadıŞubat vadelerin tuttu mu canım