Fal Sepeti Deneyimleri

Inanmiyorum resmen terbiyesiz. Nasil mesaj atmis ama uygulamada boyle mesaj atma yeri mi var falcinin? Ben de ilk fali fena degildi ikinciye belki denerim demistim, bu hareketinden sonra denemem.

Geçmiş olsun :/ PDR'ci olarak "danışanın" ruh halinden çok iyi anlıyormuş gerçekten. Fal sitesinde bunu yapıyorsa, kendi mesleki ortamında yüzüne karşı onca olumsuz laf eden (etmesi gerektiği için) kişilere nasıl muamele yapıyordur artık, kim bilir... Uzun süreli davranış/tavır sınavı uygulamadan bu tarz insanları o bölümlerden mezun etmeseler keşke.

Inanmiyorum resmen terbiyesiz. Nasil mesaj atmis ama uygulamada boyle mesaj atma yeri mi var falcinin? Ben de ilk fali fena degildi ikinciye belki denerim demistim, bu hareketinden sonra denemem.
Çok terbiyesizceydi. Şu an pek önemsemedim ama ayrılığın ilk zamanları olsaydı eminim hüngür hüngür ağlardım.

Teşekkür ederim. Yok yaa ne pdrsi ne psikolojisi. O kadar avamca bir hareketti ki.
Ben ne istediğimi bilmiyormuşum.
Genel yorum istiyorum dedim, o da ex ile ilgili genel yorum yapmış. Halbuki ben telvelerde genel olarak ne görüyorsunuz onu söyleyin demek istemiştim. Üstüne bir de exi sormuştum. Yanlış anladığını fark etmemiş. Bana yükleniyor.
Ama o ex çok haklıymış demesine acayip sinir oldum.

Hayret gerçekten. Diploması varsa bile (pek öyle durmuyor gerçi :)), bir sürü meslek sadece diplomayla edinilmiyor zaten. Gerçi her sektörde bu yozlaşma var artık, yani "müşteri beğenmek zorunda, beğenmiyorsa da o zaman başka kapıya" kafası. Körü körüne "müşteri hep haklıdır" mantığı da yanlış tabii de, iş iyice zıvanadan çıktı artık. Son sözü BENNN söyliiimci bir de, üşenmeyip mesaj atmış sana. Onun yerine ders çıkarıp bari bir sonraki müşteriye daha hızlı ve düzgün hizmet vereyim demiyor, laf kalabalığı yapıyor.

Çok terbiyesizceydi. Şu an pek önemsemedim ama ayrılığın ilk zamanları olsaydı eminim hüngür hüngür ağlardım.
Tabi ki, ufak sinek mide bulandirir derler ya, alt tarafi basit bir falcinin hisimla soyledigi cumleler ama yine de can sikiyor terbiyesiz bir tavir oldugu icin. Ayrildiin zamanda olsa da ayrica uzerdi gercekten, zaten hassas ve alingan bir donemde oluyor insan o donemde.

Nostradamus olsa bir daha baktırmam, kimseye tavsiye etmem, denk geldikçe de bu tavrı anlatırım herkese.
Ayrılık zamanı sinek ısırdı diye ağlıyodum ben. Düşünsene bu sözleri o zaman duyduğumu.

Kizlar 6 gun once felan rüzgar tunaya tarot atmistim burayada yazmistim begendim cart crt vadeleri beklicem diye bugün yine dayanamadim yorumlarida asiri iyi olunce kahve atayim dedim zaten 15 lira, süprizden herhalukarda iyidir dedim shsjsh ve kahve yorumuda tarotunkinin neredeyse %100 aynisi cevap kismi bile oyle genelde ayni sorulari soruyorum bu nasil olabilir kafamda deli sorular

Bazı yorumcular, kahve fallarını kendi tarot kararlarıyla vs destekliyorlar. Bence bu sebep olmuş olabilir. Yani sırf telve yorumlamamıştır belki. Eğer öyle yapmışsa, zaten bir haftada enerjiler çok değişmemiştir muhtemelen

Eski falını görebiliyorsa aynısını atmıştır kendiyle çelişmemek adına
Anda iyi miydi peki?

Eski falını görebiliyorsa aynısını atmıştır kendiyle çelişmemek adına
Anda iyi miydi peki?
Aslinda soyle bir durum var ablamin 15 kredisi vardi ordan atmistim soru kismina da kendi bilgilerimi yazmistim, anda evet iyi gibi benimki biri icin atmadigim icin analiz ettirebilecegim bisey yok acikcasi gelecek ile ilgili yeni birini soyledi betimlemeleri cümleleri o kisinin özellikleri fizigi karakteri %100 ayniydi, ayni sekilde is ile gördükleride daha önce tarotta soylediginin birebir aynisi

Ayni fali iki kez dinlemis gibi bisey oldu acikcasi shjsjsj eger oyleyse bilseydim haftaya atardim jsjj ama kart cekiyorun felan demedi mesela zulal veya baskalari telvelerinizi kendi kartlarimla desteklicem vs diyor ruzgar direkt telvelerinde gorduklerim diye girdi konuya

O kadarını bilemem tabi çekip çekmediğini. Ama bazı yorumcuların gerçekten tarotla desteklediğini biliyorum. Çünkü telvelerden çok şey anlaşılmıyor. Eğer tarot da açmışsa şaşırmam aynı şeyleri söylediğine, çünkü tarotun enerjisi ve kartlar kolay kolay değişmiyor açılımda. Çünkü tarot enerjisel anlamda çok kuvvetli.

Sizde vade verdi mi ruzgar herhangi bisey icin?? Bana genelde 2-3 ay veya 2 vade dedi de daha spesifik zaman vermiyor sanirim yada beninkiler oyle bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…