Fal Sepeti Deneyimleri

Kahve falı atmayı düşünüyordum o yüzden detay vermekle vermemek arasında kaldım . Kahve falı atanlar ne diyor acaba ?

Promosyon falımı kurtarmaya çalışıyorum kime düşerse yorumumu paylaşcm
Benzer sekilde ben yazmistim, Rosetta bakmasin diye cok guldum o yuzden. Bir de sesli yorum yapmis bana daha onc, yarisina bile gelmedim o derece hikaye yazmis, his falan yok nereden ne tutarsa diye siteye girmis duz bir insan bence, yorumcu falan degil.

İade ettiler mi bari
Promosyon fali hiç iyilere düşmüyor ki,bana 1 yıl önce emre dinç e düşmüştü ilk promosyon falim o da bir süru tarih vermisti.22 teemuz,24 temmuz,26 temmuz ....gibi ardışık,hiç de bişey olmamıştı o günlerde..sonra ları da oylum,zeliş can ,buse ye falan düştü, hiçbiri beni etkilemedi.

Evet promosyon fal maalesef daha deneyimsiz yorumculara düşüyor. Ama benim hiç aynı kişiye düşmedi promosyon fal. Her seferinde farklı kişi alıyor
Emre Dinç hakkında ise, evet maalesef. Bana da çıkmamıştı onun falı. Dediklerini yaşamayı isterdim ama tutmadı.

Ben de şimdi yeni promosyon falımı göndereyim diyorum ama bir yandan elim gitmiyor... İlk promosyon Melek Kara'ya gitmişti ve bayağı memnun kalmıştım, öyle olunca da beklenti yükseldi tabii :))))

Utku inanç denen adam eğer burayı okuyorsa selam olsun ona. Falını beğenmedim, beğenmediğim için olumsuz yorum yaptım. Bana mesaj atarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz, eski sevgiliniz sizden ayrılarak doğru karar vermiş dedi şok oldum. Siteye şikayet ettim kredim iade oldu.

MArmara psikoloji okudum yazmıs. Marmarada psikoloji yokki. İstanbul üniversitesinde psikoloji var. Yalan dolan o adam

MArmara psikoloji okudum yazmıs. Marmarada psikoloji yokki. İstanbul üniversitesinde psikoloji var. Yalan dolan o adam
O ha hiç dikkat etmemiştim ona. Haklısın
Bir de benim takipçilerim bu yorumdan etkilenmez merak etme demiş bana
O zaman bu ne hırs arkadaş?

mesajı nerden atmış çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…