- 13 Haziran 2017
- 333
- 403
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #1.881
Kahve falı atmayı düşünüyordum o yüzden detay vermekle vermemek arasında kaldım . Kahve falı atanlar ne diyor acaba ?Vade konusunda nasıldı ? Zaman verdi mi ve dedikleri sende çıkmış mıydı ?
Ben ona bir kez baktırdım. Detay vermedim, ayrı olduğumuzu söyledim sadece. Onun ihtimal vermediğim bir öngörüsü var, gerisi tutarlıydı. Ben katina atmıştım.
aynen ben de zülale atmayı düşünüyorum :) ne atıyorsunuz? ya da hangisinde iyi?Bir daha atayım bakayım ben ona
Zülale ne atıyorsun peki? Hanginde daha iyi?
Canım kahve atınca daha cok kendi kartlarından destekliyor. Katinada atsan kendi kartlarından gidiyor kendi kartınlada destekle lütfen diye belirtaynen ben de zülale atmayı düşünüyorum :) ne atıyorsunuz? ya da hangisinde iyi?
Oyluma düşmüş al birini vur ötekine püfffPromosyon falımı kurtarmaya çalışıyorumkime düşerse yorumumu paylaşcm
Canım kahve atınca daha cok kendi kartlarından destekliyor. Katinada atsan kendi kartlarından gidiyor kendi kartınlada destekle lütfen diye belirt
Oyluma düşmüş al birini vur ötekine püfff ☹
Oyluma düşmüş al birini vur ötekine püfff ☹
Benzer sekilde ben yazmistim, Rosetta bakmasin diye cok guldum o yuzden. Bir de sesli yorum yapmis bana daha onc, yarisina bile gelmedim o derece hikaye yazmis, his falan yok nereden ne tutarsa diye siteye girmis duz bir insan bence, yorumcu falan degil.Promosyon falımı kurtarmaya çalışıyorumkime düşerse yorumumu paylaşcm
Banada özgür can düştü. ..anlamadım bile ne dediğini....anlatmış uzun uzun havadan sudan,spesifik soru sorduğum halde...Promosyon falımı kurtarmaya çalışıyorumkime düşerse yorumumu paylaşcm
Promosyon fali hiç iyilere düşmüyor ki,bana 1 yıl önce emre dinç e düşmüştü ilk promosyon falim o da bir süru tarih vermisti.22 teemuz,24 temmuz,26 temmuz ....gibi ardışık,hiç de bişey olmamıştı o günlerde..sonra ları da oylum,zeliş can ,buse ye falan düştü, hiçbiri beni etkilemedi.İade ettiler mi bari
Evet promosyon fal maalesef daha deneyimsiz yorumculara düşüyor. Ama benim hiç aynı kişiye düşmedi promosyon fal. Her seferinde farklı kişi alıyorPromosyon fali hiç iyilere düşmüyor ki,bana 1 yıl önce emre dinç e düşmüştü ilk promosyon falim o da bir süru tarih vermisti.22 teemuz,24 temmuz,26 temmuz ....gibi ardışık,hiç de bişey olmamıştı o günlerde..sonra ları da oylum,zeliş can ,buse ye falan düştü, hiçbiri beni etkilemedi.
Utku inanç denen adam eğer burayı okuyorsa selam olsun ona. Falını beğenmedim, beğenmediğim için olumsuz yorum yaptım. Bana mesaj atarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz, eski sevgiliniz sizden ayrılarak doğru karar vermiş dedişok oldum. Siteye şikayet ettim kredim iade oldu.
MArmara psikoloji okudum yazmıs. Marmarada psikoloji yokki. İstanbul üniversitesinde psikoloji var. Yalan dolan o adamUtku inanç denen adam eğer burayı okuyorsa selam olsun ona. Falını beğenmedim, beğenmediğim için olumsuz yorum yaptım. Bana mesaj atarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz, eski sevgiliniz sizden ayrılarak doğru karar vermiş dedişok oldum. Siteye şikayet ettim kredim iade oldu.
O ha hiç dikkat etmemiştim ona. HaklısınMArmara psikoloji okudum yazmıs. Marmarada psikoloji yokki. İstanbul üniversitesinde psikoloji var. Yalan dolan o adam
Utku inanç denen adam eğer burayı okuyorsa selam olsun ona. Falını beğenmedim, beğenmediğim için olumsuz yorum yaptım. Bana mesaj atarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz, eski sevgiliniz sizden ayrılarak doğru karar vermiş dedişok oldum. Siteye şikayet ettim kredim iade oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?