- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.104
- 248
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.841
Fikir beyan ettim sadece :)sizin benimle derdiniz ne ya ? Söyle yönetime IP ler incelensin. Ne biçim nifak birikmiş insanlarsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fikir beyan ettim sadece :)sizin benimle derdiniz ne ya ? Söyle yönetime IP ler incelensin. Ne biçim nifak birikmiş insanlarsınız
Bu fikrini yönetime de beyan et, adminlere falan. Benim kimseden korkum falan da yok. Neysem oyum. Hepinizde bir kin var. İnsan karalamaya yer arıyorsunuz. Bir de kadın olacaksınız, yoldaş olacaksınız... çok yazıkFikir beyan ettim sadece :)
Niye kinim olsun tanımadığım insanlara karşı?Bu fikrini yönetime de beyan et, adminlere falan. Benim kimseden korkum falan da yok. Neysem oyum. Hepinizde bir kin var. İnsan karalamaya yer arıyorsunuz. Bir de kadın olacaksınız, yoldaş olacaksınız... çok yazık
Zeynepberatın adresi pasif olmusBaşımıza bir iş gelmeyecekse arianna ve Zeynepberat kullanıcılarının aynı kişi olduğunu düşünüyorum.
Polemikten gitti galiba :/Zeynepberatın adresi pasif olmus
Herkes neye inanacağını kendi belirleyebilir. Tavırlarımın dikkat çektiğini de sanmıyorum. Güzelce gelip beğendiğimiz yorumcuları yazıyoruz veya yorumcular hakkında fikir alıyoruz. Kadınlar her yerde böyle, bir yerde çok kadın olup da kavga gürültü olmayan yer görmedim. Pes artık yani ! Hayır incelenmedi. Siz iletin incelesinler IP leri. Size de iyi akşamlar.Niye kinim olsun tanımadığım insanlara karşı?
Biraz dikkat çeken tavırlarınız var, burada da çok fazla reklam dönüyor.
İncelendiyse sıkıntı yoktur zaten. İyi akşamlar :)
Site yönetiminin adresi pasif yapma hakkı var mı acaba? Belki fake bir durum öngörmüşlerdirPolemikten gitti galiba :/
Evet, polemik olduğu zaman yönetim tarafından belli bir süre ceza veriliyor. Nilmil de ceza almış maalesef, muhtemelen polemikten gitti ikisi de. Ceza bitince hesap tekrar aktif oluyor :)Site yönetiminin adresi pasif yapma hakkı var mı acaba? Belki fake bir durum öngörmüşlerdir
Kıl payı sıyrıldım o zaman :)Evet, polemik olduğu zaman yönetim tarafından belli bir süre ceza veriliyor. Nilmil de ceza almış maalesef, muhtemelen polemikten gitti ikisi de. Ceza bitince hesap tekrar aktif oluyor :)
Benden bahsediyorsan burada, hadi bitane göstersinler “yooo o kişi şöyle iyi bakıyor, böyle iyi" dediğimi ? Kime demişim ben onu ? Fikrimi söylemişimdir, bana çıkıp çıkmadığını belirtmişimdir. Hadi gösterin bende merak ediyorum kimleri savunmuşum?Yeni gelen arkadaşlar sizin falcı sanılma olayınız şöyle gelişiyor: burada birisi gelip şu kişinin falı kötü, çıkmadı vs. denildiği vakit gelip "yooo o kişi şöyle iyi bakıyor, böyle iyi" diyorsunuz, o ya da bir tanıdığı olduğunuz düşünülüyor çünkü durup dururken sanki siz o falcıymışsınız gibi savunmuş görünüyorsunuz. Şöyle olsa "baktırıp da çıkınca ya da çıkmayınca veya birisi 'şu falcı nasıl?' diye sorunca yazsanız" öyle tuhaf karşılanmaz. Siz eski üye olup yukarıda dediğim davranışı tekrar etseniz de insanlar yine şüphe duyar burada -falcı olduğunuzdan değil de başka şeylerden- emin olun buna. Yani olay yenilik-eskilik değil burada. O yüzden insanların da üstüne çok gitmeyin derim, bu topiklerin genel durumu bu. Benim de sizi suçladığımı sanmayın, sadece aradaki anlaşmazlığın kaynağını gösteriyorum.
Ben sizi dikkatle takip etmedim, diğer üyeyi de. Ilk yazdığınız vakit Buğra ile ilgili vakti çıkmaz ama çıkar dedikleri diyip talia'yı gömmüşsünüz ki talia başlıkta sanırım herkese iyi bakıyor. Buğra'yı da Binnaz abla topiğine yazılanlardan hatırlıyorum, beğeneni görmemiştim. Enerji meselesi diyeceksiniz. Ama sonra Utku İnançla ilgili vadesi tutmadı demişsiniz. Ben ilk okuduğumda dikkat etsem acaba Buğra mı bir bakayım yazdıklarına derdim ama sizi Rüzgar Tuna sanmışlar ve "savunuyor" diyen üyeyle siz özelden konuşmuşsunuz, ben ne konuştuğunuzu nereden bilebilirim? Kaldı ki ben size falcısınız demiyorum, sorunun kaynağını açıklıyorum da demişim. Siz bana hadi gösterin diyorsunuz. Ben zaten alenen bir savunma görünce girip dan dan kendim yazıyorum, Binnaz Abla topiğinde bunu yaptım defalarca.Benden bahsediyorsan burada, hadi bitane göstersinler “yooo o kişi şöyle iyi bakıyor, böyle iyi" dediğimi ? Kime demişim ben onu ? Fikrimi söylemişimdir, bana çıkıp çıkmadığını belirtmişimdir. Hadi gösterin bende merak ediyorum kimleri savunmuşum?
Ne demek ya övmek ve gömmek ? Bana iyi yorum yapan yorumcuyu tabiki burada gelip söyleyeceğim. Kim onu tercih eder ya da etmez beni ilgilendirmez. Aynı şekilde kötü yorumlayanı da söyleyeceğim. Kaldı ki kaç tane yorumcu hakkında olumsuz şey yazdım, onlar mı gözünüze battı şimdi ? Ayrıca kaç kişi Talianın çıkmadığını da söylemiş. Ben söyleyince mi kötü oluyor bu ? Vallahi pes yaa... Kadının kadına destek olacağı yerde, bu nasıl bir köstekliktir karşı çıkmaktır akıl almaz yaa... hayret !Ben sizi dikkatle takip etmedim, diğer üyeyi de. Ilk yazdığınız vakit Buğra ile ilgili vakti çıkmaz ama çıkar dedikleri diyip talia'yı gömmüşsünüz ki talia başlıkta sanırım herkese iyi bakıyor. Buğra'yı da Binnaz abla topiğine yazılanlardan hatırlıyorum, beğeneni görmemiştim. Enerji meselesi diyeceksiniz. Ama sonra Utku İnançla ilgili vadesi tutmadı demişsiniz. Ben ilk okuduğumda acaba Buğra mı bir bakayım yazdıklarına derdim ama sizi Rüzgar Tuna sanmışlar ve "savunuyor" diyen üyeyle siz özelden konuşmuşsunuz, ben ne konuştuğunuzu nereden bilebilirim? Kaldı ki ben size öylesiniz demiyorum, kaynağını açıklıyorum da demişim. Siz bana hadi gösterin diyorsunuz. Ben zaten alenen bir savunma görünce girip dan dan kendim yazıyorum, Binnaz Abla topiğinde bunu yaptım defalarca.
Taliaya ya baktıranlar nerdesiniz :)
Evet gerçekten sıkıldım yani sürekli bir şeylere hedef gösterilmekten. Hayır milletin benimle derdi ne ben orayı anlamakta güçlük çekiyorum. Herkes bu kadar mı fesat yaa Herkes gibi gelip bende deneyimimi yazıyorum. Admine yazdım. Umarım ilgilenirler iyi ya da kötü.Çok uzuyor konu ya hu. Tamam bırakın artık.
Taliaya dönelim :)
Kimler attı? Neler dendi?
Ben fal baktırmıyorum, sadece burayı dışarıdan okuyorum. Talia'ya gömdüğünüz kadar başka falcılara söylenseniz anında müdahele gelirdi o falcı tarafından, ben bunu çok gördüm fal topiklerinde. Talia, Yeşil Çingene'den sonra beğendiğim -karakter olarak- falcılardan oldu açıkçası. Şimdiye kadar hep duruş olarak beğenmediklerimi yazmak zorunda kalmıştım, sizin vesilenizle beğendiklerimi de yazdım. Kötü yorum var kötü yorum var ama ben zaten yorumlara karşı falcıların duruşuna önem veriyorum açıkçası. Dediğim gibi dikkat etmemiştim, siz diyince özellikle bakmak zorunda kaldım entrylerinize.Ne demek ya övmek ve gömmek ? Bana iyi yorum yapan yorumcuyu tabiki burada gelip söyleyeceğim. Kim onu tercih eder ya da etmez beni ilgilendirmez. Aynı şekilde kötü yorumlayanı da söyleyeceğim. Kaldı ki kaç tane yorumcu hakkında olumsuz şey yazdım, onlar mı gözünüze battı şimdi ? Ayrıca kaç kişi Talianın çıkmadığını da söylemiş. Ben söyleyince mi kötü oluyor bu ? Vallahi pes yaa... Kadının kadına destek olacağı yerde, bu nasıl bir köstekliktir karşı çıkmaktır akıl almaz yaa... hayret !
Millette tat mı bıraktılar mı bacım ? Burada herkesin işi gücü birbirini karalamak olmuş, herkes bir tuhaf. Deneyimlerini yazacak hal mı kaldı millette ? Çok üzücü bütün bunlar... Konu da mahvoldu
Valla isterseniz gelin mesaj kutuma kadar bakın yani. Siz beğenmiş olabilirsiniz, ben de beğenmek zorunda mıyım siz beğendiniz diye ? Belki benim enerjim tutmadı ? Ki her seferinde de bunu yazıyorum enerji işi, belki sizde tutar diye. Ay şunlara bak yaa... Şoklar içindeyim. Yazıklar olsun ne denir başka ...Ben fal baktırmıyorum, sadece burayı dışarıdan okuyorum. Talia'ya gömdüğünüz kadar başka falcılara söylenseniz anında müdahele gelirdi o falcı tarafından, ben bunu çok gördüm fal topiklerinde. Talia, Yeşil Çingene'den sonra beğendiğim -karakter olarak- falcılardan oldu açıkçası. Şimdiye kadar hep duruş olarak beğenmediklerimi yazmak zorunda kalmıştım, sizin vesilenizle beğendiklerimi de yazdım. Kötü yorum var kötü yorum var ama ben zaten yorumlara karşı falcıların duruşuna önem veriyorum açıkçası. Dediğim gibi dikkat etmemiştim, siz diyince özellikle bakmak zorunda kaldım entrylerinize.
Ben fal baktırmıyorum. Beğendiğim fal değil eleştiri karşısındaki duruşu. :) Umarım bu konuda kendini bozup diğer falcılara benzemez. Boşuna yazıklar olsun diyorsunuz, ben faldan bahsetmedim.Valla isterseniz gelin mesaj kutuma kadar bakın yani. Siz beğenmiş olabilirsiniz, ben de beğenmek zorunda mıyım siz beğendiniz diye ? Belki benim enerjim tutmadı ? Ki her seferinde de bunu yazıyorum enerji işi, belki sizde tutar diye. Ay şunlara bak yaa... Şoklar içindeyim. Yazıklar olsun ne denir başka ...