- 20 Şubat 2019
- 381
- 410
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #1.861
Ben de o kelimeyi fal için söylemedim zaten. Kadının kadını nasıl karalayabildiğine, kin tuttuğuna, deliller olmadan iftira attığına, gönlündekileri o pis kuruntuları karşısındakini düşünmeden söyleyivermesine yazıklar olsun dedim. Diyenlere ...Ben fal baktırmıyorum. Beğendiğim fal değil eleştiri karşısındaki duruşu. :) Umarım bu konuda kendini bozup diğer falcılara benzemez. Boşuna yazıklar olsun diyorsunuz, ben faldan bahsetmedim.
Size insanlar niye kin tutsun ki? Bakın açıkladım da niye öyle düşünüldüğünü, ortada kin tutma falan yok. Kim, nasıl delil bulsun düşündüklerine? Insanlar yazdıklarınızı takip edip çıkarım yapar ancak. Kazen abiye bildirir araştırması için, elinden bu gelir üyenin ancak. Burada alınacak, gücenecek bir durum yok. Yeni yazan da eski yazan da yazdıklarına dikkat eder, kimse kimseyi yanlış anlamaz bu kadar basit bir hadiseyi büyütmeye lüzum yok.Ben de o kelimeyi fal için söylemedim zaten. Kadının kadını nasıl karalayabildiğine, kin tuttuğuna, deliller olmadan iftira attığına, gönlündekileri o pis kuruntuları karşısındakini düşünmeden söyleyivermesine yazıklar olsun dedim. Diyenlere ...
Bilemiyorum, herkes taraf tutmuş gibi. Kadının kadını tutması gerekirken, habire iftira atıp kötülüyorlar. Daha önce hiçbir sosyal medyada böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Karakterime ağır geliyor çünkü. Ben öyle basit biri değilim. Zaten yeterince uzadı, kızın konusu da mahvoldu. Her neyse, admine de yazdım durumu zaten. İyi kötü ilgilenirler umarım.Size insanlar niye kin tutsun ki? Bakın açıkladım da niye öyle düşünüldüğünü, ortada kin tutma falan yok. Kim, nasıl delil bulsun düşündüklerine? Insanlar yazdıklarınızı takip edip çıkarım yapar ancak. Kazen abiye bildirir araştırması için, elinden bu gelir üyenin ancak. Burada alınacak, gücenecek bir durum yok. Yeni yazan da eski yazan da yazdıklarına dikkat eder, kimse kimseyi yanlış anlamaz bu kadar basit bir hadiseyi büyütmeye lüzum yok.
Çok teşekkür ederimHanımlar,
aranızdaki meseleyi kapatıp fal içerikli yorumlarınıza dönerseniz sevinirim, ayrıca reklam üyeliği veya çift üyelik durumlarını aranızda tartışıp polemiğe girmek yerine rica ediyorum şikayet et butonuna basarak falanca üye reklam yapıyor ya da x ve y üyelikleri aynı kişi olabilir diye rapor ederseniz iyi olur, hem tatsızlık olmaz hem de kimse zan altında kalmaz.
Ben de yakaladımLütfen analizini, yorumunu paylaş olur mu fal hakkında
Kesinlikle katılıyorum! Falla ilgili yorum okumaya giriyorum sayfalarca kavga tartışma. Ne gerek varsa gerçekten.İşte burda latifeli şeyler de çok paylaşılmıyor. Espri-geyik vs çok dönmüyor. Falla ilgili bir gelişme vs varsa yazılsa daha iyi olur.
Ne falı atmıştın? Fal sepetinden başka baktırdığın var mı? Tavsiye edebileceğin kimse?Ben de yakaladımTamamen benim yorumum arkadaşlar herkese başkadır muhtemelen. Falı4 kere dinledim tam anlayamadım cünkü ama gerçekten nokta atışı ver onu inkar edemem. Vade olarak 2 ve 4 vadeleri verdi henüz bekliyorum. Daha önce çıkanlar olmuş inşalşah bana da çıkar. Benim baktırdıklarım 6 7 kişiyi buldu ama vadeleri bekliyorum. Tutan yada patlayan olursa hepsini paylaşcam
Her defasında aynı soruyu sorarak mı atıyorsun peki?Taliaya ben 8-9 kez tarot ve katina attım. Su falında nasıl farklı bir yaklaşımı var ? Extra yorum güçlülüğü var mı acaba
Olaylar değişmiş olarak ilişki açılımı ve partner olarak da aynı ismi soruyorum.Her defasında aynı soruyu sorarak mı atıyorsun peki?
Peki olaylar onun dediği gibi mi ilerliyor her defasında? Karşı tarafın düşüncelerini bilebiliyor mu?Olaylar değişmiş olarak ilişki açılımı ve partner olarak da aynı ismi soruyorum.
Evet bakış açısını seviyorum ve tutarlıca devam ediyor. Zülal şen bana göre aynı orantıda giden isimlerden. O kızda dobraca konuşuyorPeki olaylar onun dediği gibi mi ilerliyor her defasında? Karşı tarafın düşüncelerini bilebiliyor mu?
Taliadan başka kimi tavsiye edersin?
Zülal şen benim yakın tarihte olacak bir olayımı bildi. Hatta yazdım burda.Evet bakış açısını seviyorum ve tutarlıca devam ediyor. Zülal şen bana göre aynı orantıda giden isimlerden. O kızda dobraca konuşuyor
Bana evveliyatında konuştu ve çıktıZülal şen benim yakın tarihte olacak bir olayımı bildi. Hatta yazdım burda.
Peki zülal şen olumsuz da konuşuyor mu?
Bir daha atayım bakayım ben onaBana evveliyatında konuştu ve çıktı
Vade konusunda nasıldı ? Zaman verdi mi ve dedikleri sende çıkmış mıydı ?Taliaya ben 8-9 kez tarot ve katina attım. Su falında nasıl farklı bir yaklaşımı var ? Extra yorum güçlülüğü var mı acaba
Kızlar taliayı bi ben yakalayamadım şans işterüzgara atmayı düşünüyorum detay veriyor musunuz ? sorunuzu nasıl soruyorsunuz ona ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?