- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.681
Nesibe tekbasere baktıran var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KimeBen baktırmışım burda yazılınca okudum. Vadesine henüz var. Yorumları genel geçer düzeyde spesifik etkileyici bir detay yok.
Bana cok sacmaladiByv fama yi baska deneyen oldu mu?
Ben seneler önce denemiştim çok popülerdi burada. Saçma sapan bir faldı. Şimdi dönüp okuduğumda bile ne alaka diyorum. Hiçbiri çıkmadı.Byv fama yi baska deneyen oldu mu?
Ne konuda vade olarakmi?kizlar an itibariyle bende Efsun Hatun ve Asel Cihan patladi.
Ben baktirdim cok pahali ve ayni seyleri söyleyip duruyo asla tavsi etmiyorumNesibenin çıktımı fal sepeti
ben bunu alyada kullanamadim, sizde de durum ayni mi yoksa ben daha sik ona baktiriyorum diye bir sinsilik mi yapildi :)Astroda kampanya var 10€ hediye yilbasina kadar
Vadesi bile tutmuş 4 vade , ay diyor ama 4 haftada oldu dediği şeySelam arkadaşlar ben falsepeti müdavimiydim bir sıralar .önceki üyeliğimi kapatmıştım buradan yazıyorum diye reklam filn sanmayın. Nisan ayında elena günceye baktırmıştım ve şimdi tekrar dinledim ve bazı noktalar beni şok etti ve genel olarak olumsuzdu dediği gibi oldu. aylar sonra online olsa da baksam diyorum. Nisan ayında dinlediğimde sinirim bozulmuştu neredeyse 1 puan verecektim vermemişim. Şu an dinlediğimde resmen şaşırdım dediklerine
Nadide hanzade, nezih tuna, asel cihan çiçek çelen bende geçmişte iyiydi. Gelecek çıkan henüz yokGeçmiş durumu aydınlatmak için önerdiğiniz birisi var mı ?
Bi kac yorumcuda olmuyor maalesef durum ayni bendeben bunu alyada kullanamadim, sizde de durum ayni mi yoksa ben daha sik ona baktiriyorum diye bir sinsilik mi yapildi :)