- 3 Nisan 2016
- 190
- 90
- 98
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.441
Bunlar sadece falsepeti olanlar binnaz,byv,telwe , instagram ay resmen kafayı yemişim ne gerek var elin adamı içinYasemin türk,mücahit özkan,mars ateş,ahu yaldız,zeliş can, ayda deniz,duygu deniz,nezih tuna,duygu aura,medyum bilge,özlem yılma,nesi tekbaşer,medyum namaste,hale özsoy,şah sultan,ayten ce,imren umay,nurperi bilici,derin hisler,elena günce,şifa laçin.
Üşenmedim yazdım bende patlayanlar bunlar bu falları şubat sonu-nisan ortasında baktırmışım.
Byv falcı mars peki ona baktirdiniz mi?Bunlar sadece falsepeti olanlar binnaz,byv,telwe , instagram ay resmen kafayı yemişim ne gerek var elin adamı için
evet şu an tekrar baktım ne yazmış sallamış diyebilirim . Serkan tek ve falcı marsa baktırmışım serkan tek farklı senaryo , falcı Mars farklı senaryodan gidiyor. Ama serkan tek daha tutarlı yine de olmadı sonuç olarak :)Byv falcı mars peki ona baktirdiniz mi?
Evet ,önemli bir yol ayrımıydı. Aynı soruyu Duygu Deniz ,Gökçe Aksoy ve aziz Ermiş e de sordum o hafta içinde.Onlar olmayacak dediler.Gül olacak dedi .O yüzden bir kere daha baktirdim Gül Demir e bu yıl farklı bir konuda.O da çıkar ise yazacağım.Yok çıkmazsa ilke tesadüf deyip fal defterini kapatacağım.Vadesi bu yıl sonuna dek.Ilk bakdigi cikdi demisimiz neyle ilgiliydi yaninolmicsk biseymiydi
Astorcenterde ayşıl kayaya baktır anda bence gayet ıyı . Olanı söylüyor . Umut vermıyor . Neyse o . Ben bılseydım ılk başta ona baktırırdım yani . Olumsuz konuştu bana ama doğruları anlattı . Her şeyi doğru anlattı . Bence ona baktırÇ
evet şu an tekrar baktım ne yazmış sallamış diyebilirim . Serkan tek ve falcı marsa baktırmışım serkan tek farklı senaryo , falcı Mars farklı senaryodan gidiyor. Ama serkan tek daha tutarlı yine de olmadı sonuç olarak :)
Maviyakamoz , sardunyaya baktırdınız mı acabaBunlar sadece falsepeti olanlar binnaz,byv,telwe , instagram ay resmen kafayı yemişim ne gerek var elin adamı için
Ben baktırdım canım onlaraMaviyakamoz , sardunyaya baktırdınız mı acaba
Ben de baktırdım sardunya iyi diyebilirim hemen hemen bilmiş. Ama maviyakamozu dinleyemedim ses kaydını ama beğenmemiştim sanki diye hatırlıyorumBen baktırdım canım onlara
Sesli değilmiş ya baktım ikisine de %50 doğru gibi anlık olarakBen de baktırdım sardunya iyi diyebilirim hemen hemen bilmiş. Ama maviyakamozu dinleyemedim ses kaydını ama beğenmemiştim sanki diye hatırlıyorum
Yazılı bakılıyor onlar sardunya geçmişte çıkarmışlığı var bana mavi yakamozu merak ediyordumSesli değilmiş ya baktım ikisine de %50 doğru gibi anlık olarak
Çıktı mı pekiBen baktırdım canım onlara
Sardunya çok pembe . Serüven in bazı dedikleri çıktı canımÇıktı mı peki
Kac ay önce baktirmistin.şu an gül demirin tasvir ettigi mekandan size yazıyorumgulun aylar onceki fali tamamen cikti. elenanin da ilk fali vadesine kadar %100 cikmis oldu. yine de gul indirimdeyken baktirilir 11800 cok fazla
Kac ay önce baktirmistin.
Gül demir önermiyorum. İddialı konuştu dediği gibi olmadışu an gül demirin tasvir ettigi mekandan size yazıyorumgulun aylar onceki fali tamamen cikti. elenanin da ilk fali vadesine kadar %100 cikmis oldu. yine de gul indirimdeyken baktirilir 11800 cok fazla
Gül demir önermiyorum. İddialı konuştu dediği gibi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?