- 6 Şubat 2024
- 294
- 103
- 18
- 39
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.401
Tutmadi yani hic bir dedigi ?Evet ikisi de tutarsızdı.
Bir erkek icin asla degmez, arkadaslar kendinize harcayin 8 bin az degil bir spaya gidersin, masaj yaptirrisin, alisveris yaparsin cilt bakimi vs herkes once kendini dusunmeli cidden ben aciyorum. gerci 50 lira bile vermeye aciyorum biri icin baktiracaksam. Salak erkeklere cok yani :)) Neyse gecmis olsun, uzuldum biraz bagimlilik gibi olmus gerecekten her turlu uygulamayi silip burayi bu konuda takibi birakmani ve cok icinden gelirse youtube'tan deste sec videolari izlemeni tavsiye ederim gercekten onlarin faydasi oluyor hatta bazi videolarda insan genel acilimda daha cok uyumlaniyor online para verdigi faldan. Cans' Tarot'un falalrini dinleyebilirsin, geriye donup eski videolarina da bakabilirsin yeni yoksa.Bırakalım cidden benim dün canım çok sıkıldı. Bağımlı olmuşum istemeden. Astroda sürekli baktırıp duruyordum site kapanınca Almanya ve Fransa versiyonlarına baktım. Fransa versiyonunda özellikle falcılara çok fazla yorum yapılmıştı 100binden fazla fal bakan falcılar vardı. Translate kullanarak chatten baktırdım bir sürü. 8bin tl ödedim 1 günde. Güzel fal diyebileceğim de bi fal yoktu. Utandım gerçekten kendimden
Bazen bi kıyafet vs alırken bakarken kıyamıyorum paraya saçma sapan fala o kadar harcamak canımı sıktı. Ben bir süre bakamıcam fal falan. Eski falları dinler dururum
Gerçekten öyle yapıcam, şu aralar geçirdiğim ufak bi kazadan dolayı da evdeyim kendime vakit ayırıp spor etkinlik vs gidemiyorum. Tüm zamanımı fallara harcıyordum. Olursa olur olmazsa olmaz modundayım artıkBir erkek icin asla degmez, arkadaslar kendinize harcayin 8 bin az degil bir spaya gidersin, masaj yaptirrisin, alisveris yaparsin cilt bakimi vs herkes once kendini dusunmeli cidden ben aciyorum. gerci 50 lira bile vermeye aciyorum biri icin baktiracaksam. Salak erkeklere cok yani :)) Neyse gecmis olsun, uzuldum biraz bagimlilik gibi olmus gerecekten her turlu uygulamayi silip burayi bu konuda takibi birakmani ve cok icinden gelirse youtube'tan deste sec videolari izlemeni tavsiye ederim gercekten onlarin faydasi oluyor hatta bazi videolarda insan genel acilimda daha cok uyumlaniyor online para verdigi faldan. Cans' Tarot'un falalrini dinleyebilirsin, geriye donup eski videolarina da bakabilirsin yeni yoksa.
Kafani dagitacak seyler yapabilirsin bu surede, eski fallari dinleyebilirsin evet. Bir oneri Zeytin Agaci ve Prens dizileri var ikisi de kafa dagitici onlari izlemeni tavsiye ederim, ben sahsen boyle durumlarda film dizi vs cok izlerim o insani oyaliyor gercekten bu iki dizi tam oyalamalik ve eglenceliler.Gerçekten öyle yapıcam, şu aralar geçirdiğim ufak bi kazadan dolayı da evdeyim kendime vakit ayırıp spor etkinlik vs gidemiyorum. Tüm zamanımı fallara harcıyordum. Olursa olur olmazsa olmaz modundayım artık
Birkaç ay sonra tüm fallarımı baştan sona dinlicem. Eğer çıkan biri varsa ona 5-6ayda 1 baktırmayı düşünüyorum
Ben de merak ediyorum onuzülal şen e fal baktiran var mi? nasil acaba? ve ne fali attiniz
Bana gönderdiği yorum çok yüzeysel gelmişti ayrıca çok kısaya bu falcı marsın spesifik bildigi oluyor muydu sizde bana ne zaman fal atsam yazdiklarimin benzerini yaziyor fala sakiz fali gibi vadesi mi cikiyor size nasil bakiyor bana cok genel bakiyor oyle olunca da pembeci geldi simdi
TUTMADI MALESEFTutmadi yani hic bir dedigi ?
Çok uzun anlatıyor ama 20 dk ya yakın ben pek beğenmedimzülal şen e fal baktiran var mi? nasil acaba? ve ne fali attiniz
derya nuralsuan 3000 krediye dusenler var kimi onerirsiniz zor bir durumdayim gercekten iyi biri olsun pembeci olmayan
2022 de atmışım alakasız hiç bir dediği olmadı derya nuralın ben tavsiye etmemderya nural
Bana pozitif konuşmuştu . Ve hiç bir dediği de olmadıGül demire baktirip memnun olan var mı
Bırak falının çıkmasını geçmişi bile bilemedi . Yaptığı yorumların hepsi yanlıştı ve iddialı konuşuyorduGül demire baktirip memnun olan var mı
Teşekkür ederimBırak falının çıkmasını geçmişi bile bilemedi . Yaptığı yorumların hepsi yanlıştı ve iddialı konuşuyorduparasını hakk etmiyor .
Gül Demir e iki kere baktırdım.ilkinde dediği çıktı.o geçen seneydi.Ciktigi için geçen hafta farklı bir konuda tekrar baktirdim.Eylül 22 başlangıç olmak üzere , Aralık 22 arasına vade verdi.Cok iddialıyım dedi.Şu an için onun olacak dediği şeyde zerre hareket yok.Eger Aralık sonuna dek çıkarsa mutlaka burdan yazacağım.Bırak falının çıkmasını geçmişi bile bilemedi . Yaptığı yorumların hepsi yanlıştı ve iddialı konuşuyorduparasını hakk etmiyor .
Doğrudur benim gizlediğim şeyleri bilgi vermeden söyledi ilk böyle başladı ve temmuz sonunda 2 ağustosta bomba haber alacaksın dedi ve aynen oldu. Tabiki gaybı Allah bilir tesadüfte olabilir. Bilmediği çok da oldu.2022 de atmışım alakasız hiç bir dediği olmadı derya nuralın ben tavsiye etmem
Ona ben de iki kez baktirmistim.Cok içten bakıyor, enerjisi yüksek, tatlı dilli birisi ama ilk baktirdigi çıktı diye ikinciye atmıştım, o maalesef dediğinin tamm tersi oldu.Bi daha da atmadım.Şimdi Gül Demir için beklemedeyim.Ilki çıktı,ikinciye attım eğer çıkarsa yazacağım, çıkmazsa tesadüf bildi ilk fali diyeceğim onun için de.Aralik 22 ye dek vade verdi .Doğrudur benim gizlediğim şeyleri bilgi vermeden söyledi ilk böyle başladı ve temmuz sonunda 2 ağustosta bomba haber alacaksın dedi ve aynen oldu. Tabiki gaybı Allah bilir tesadüfte olabilir. Bilmediği çok da oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?