- 16 Haziran 2024
- 102
- 81
- 13
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.901
Aşağıda iletişim diye bir yer var ona tıkla canım ben de öyle yapmıştım iade ettilerkızlar almina berbat sadece bana öğüt vermiş hiçbir soruma yanıt vermemiş müşteri hizmetlerine nereden ulaşabilirim şikayet edicem gerçekten
ne falı göndermiştinizAlmina belki bende müsait değildi hazır mesaj yolladı olabilir. Marsın verdiği vadeden önce mi oluyor sonra mı bu arada anda bildiği detaylar gerçekten iyi ben de başarılı buluyorum Nurbanu aslında bana hepsinden iyi baktı ama daha önce de söyledim başkasına sorduğum soruyu söyledi direkt onun okuduğunu düşünüyorum gökçeyi birkaç arkadaşıma söyledim kredisi çok düşük ona rağmen onlara da bayağı iyi bakmış indirimde falan bir şans verin derim bir de kızlar fal bahçem diye bir site var sürekli reklam geliyor baktıran oldu mu
Ben su atmıştım gül demireSen demi kahve atıyorsun
ne falı göndermiştiniz
[/QUOT
Tarot
Kahve atanlara mi çıkıyor merak ettim şu atıp çıkanı yokmuBen su atmıştım gül demire
Evet buldum şimdi mail attım inşallah dönerlerAşağıda iletişim diye bir yer var ona tıkla canım ben de öyle yapmıştım iade ettiler
İskambilden de destek alıyorum demişti hattaKahve atanlara mi çıkıyor merak ettim şu atıp çıkanı yokmu
Dönüyorlar falınızı inceleyeceğiz diyorlar kredi olarak iade ediyorlarEvet buldum şimdi mail attım inşallah dönerler
ay eklemeyi unutmuşumİskambilden de destek alıyorum demişti hatta
Katina atmıştım ben arkadaşlarımdan biri de Tarot attı ikimize de güzel baktı ilişki için atacaksanz bence katina atınay eklemeyi unutmuşumgökçe için sormuştumm tarot mu atmıştınız ben hiç denememişim deneyeyim onu
benim ilişki değil ama yinede tarot atayım benKatina atmıştım ben arkadaşlarımdan biri de Tarot attı ikimize de güzel baktı ilişki için atacaksanz bence katina atın
siteye ilk geldiginde baktirmistim o zaman daha ozenliydi belki de. Ilertisim uzerinden mail adreslerine mail atarsan iade edebilirler.kızlar almina berbat sadece bana öğüt vermiş hiçbir soruma yanıt vermemiş müşteri hizmetlerine nereden ulaşabilirim şikayet edicem gerçekten
Bende merak ediyorum kahvesi mi çıkıyor ben hep şu attimGül demire su baktırıp çikan var mı ?
ay ucundan felan bir şey bilselermiş bari ufak mufakKızlar bir yolun var Gökçe’ye bende baktırmıştım 3.kişiyi görememiş şimdi okudum
Kızlar biz boşa fal baktırıyoruz galiba baksanıza tutan yokay ucundan felan bir şey bilselermiş bari ufak mufak
Bazen hafta sonları iki gün falan yüzde elli indirim oluyorByv de indirim kuponu oluyor mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?