- 6 Şubat 2024
- 195
- 28
- 39
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.261
Damlanin nr verebilirmisindamlanın bana 2-4 vakitte arayacak dediği adam ertesi gun msj yazmıştı. ama bende o gun birkaç falcı iletişimleri tutturdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damlanin nr verebilirmisindamlanın bana 2-4 vakitte arayacak dediği adam ertesi gun msj yazmıştı. ama bende o gun birkaç falcı iletişimleri tutturdu.
ben beğeniyorum selime yiBende çıktı hep
Duygu denize baktırıp memnun kalan var mı ?Anlık dugu düşüncede iyi olan hangısı ? Bi önerin var mı ?
En çok gaza getiren ve en yanılan o oldu, bide ısrarla kendisinin haklı olduğunu iddia eder aksi gelişmeler olsa bile.heralde en beğenen kişilerdendim gerçeklerle yüzleşene kadarDuygu denize baktırıp memnun kalan var mı ?
Astrocenterdan birini denemek istiyorum ama yorumlardan kafam karıştı, cudiyi deneyecektim gece geç geliyor diye yakalayamadımastrocenter mira dalyayı deneyen var mı
Kimi önerirsin peki ?En çok gaza getiren ve en yanılan o oldu, bide ısrarla kendisinin haklı olduğunu iddia eder aksi gelişmeler olsa bile.heralde en beğenen kişilerdendim gerçeklerle yüzleşene kadar
Tavsiye etmem umut tacircisi
Gelişme alınca gruptan yazacağımKimi önerirsin peki ?
Olumlu muydu söyledikleri olumsuz mu?Mars duygu düşünce konularini bilmis dogruladim.
vadeleri çok uzak. dedikleri vadesinden çok önce gerçekleşti
Bana da şuan mars duygu düşünce ve ilerleyişle ilgili tutarlı geliyor ama inanılmaz uzak bir vade verdi 1 haftaya netleşecek konum var duruma göre birkaç falcıyla ilgili bildi/bilmedi diyebileceğimMars duygu düşünce konularini bilmis dogruladim.
vadeleri çok uzak. dedikleri vadesinden çok önce gerçekleşti
2025 bahar dedi bana ama öyle olmadıBana da şuan mars duygu düşünce ve ilerleyişle ilgili tutarlı geliyor ama inanılmaz uzak bir vade verdi 1 haftaya netleşecek konum var duruma göre birkaç falcıyla ilgili bildi/bilmedi diyebileceğim
Ne kadar daha erken oldu canım bana da önümüzdekiler yılı vermişti de ay vs söylemedi2025 bahar dedi bana ama öyle olmadı
Kaç kere baktırdınız?Hep tutarlı ve bildiği konular oldu mu?Şah sultanın dediği gibi ilerliyor sürecim
Ne kadar daha erken oldu canım bana da önümüzdekiler yılı vermişti de ay vs söylemedi
Mars'a hangi falı baktırıyorsunuz ? Ben tarot baktırmışım geçen yıl bana 5 6 satır şey yazmış genel şeylermiş